HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. hahaahah hoću, tako je i Obilić pao u (2:52) :)

2. Još kada bi uvežbao odbranu... ;)

Taj film nećeš gledati. Malo ti, što dajem 1.5 golova po utakmici nego još i ovo hoćeš :D

3. Ja to kažem zbog tebe. ;)
    2 na 2 si odličan igrač, ali 1 na 1 može svako da te dobije. :P

4. 15
    Крајишници - ЛАГ / 3-1 (Саншајн 2г , Седплас 1г)
    Нимиц - Елементи / службени резултат 1-0
    Звездале - Обилић / 3-0 (Стелекс 2г , Из Сенке 1г )
    Компаунд - Wihnehwotumeprobraborzakduei / 1-0 (Реме 1г )
    Арчери - Пропали Сношај / 1-1 (Мадафака Шит 1г , Лупус 111 1г)

Петнаесто коло завршено!

Шеснаесто се игра до уторка , до 23:00 ...

5. Laki uđi na masonski čet.

6. Крајишници - ЛАГ / 3-1 (Саншајн 2г , Седплас 1г)

Aaaa, sad kontam šta si hteo da kažeš na četu sedplase :)

7. stavicu tabelu...
    tu sam za sat vremena usao sam samo na par minuta...

8. Ау ала се закомпликовала ситуација.За прво место се води борба између Сношаја и Крајишника , а за треће место има чак пет кандидата!Нимиц вреба мало бољи пласман из прикрајка а на зачељу табеле грчевита борба за претпоследње место!Да ли ће ЛАГ успети да се избори са Елементима?
    Што се листе стрелаца тиче , Саншајн доминира а Лупус га прати у стопу.Осим ако се нешто драстично не промени , један од њих двоје ће бити "златна копачка " вукајлија премијер лиге!

9. Најефикаснији тим су Крајишници са 27 постигнутих голова , уједно и најбоља гол разлика , +15 , док су најнеефикаснији тимови , ЛАГ , Елементи и Вуневотумепро , стим што је Вуневотумепро примио најмање голова у лиги , најјача одбрана ,. свега 7.

10. Auuu svaka cast Sansajnu za golove...
    inace mnogo mi cudno to sto su ovi iz Vune dali samo 7 golova, a odigrali su vecinu svojih meceva, nisu bili cesti sluzbeni rezultati kao sto je slucaj sa nama i Elementima....

11. Čini mi se da je hteo da kaže da su primili svega 7... golova...

12. pa da ali su i dali toliko, sto je uzasno s obzirom da su odigrali 11 utakmica (znaci samo 4 sluzbena, i to 3 pobjede i 1 poraz)
    btw ne prozivam nikog, nego eto, cisto onako komentarisem :D

13. au, pa od tih 7 golova oduzmi 3 gola koji su sluzbeni i dobijamo sta? samo 4 postignuta gola!!! mrtav tim, mrtav ali solidno plasiran za razliku od Elemenata koji su bukvalno mrtav tim i ,,bas'' su plasirani...
    EDIT: e da, ne zanosite se sa tim ,,5 timova'', mi smo i dalje treći!

14. Auuu svaka cast Sansajnu za golove...

Hvala ;)

Ja punim i zabijam!!!!

15. jbg, a ta 4 gola su postigli na 2 utakmice... kontam da ce u sledecoj sezoni da se muce jer ce tad biti mnogo manje sluzbenih nego sad.

ali da ne bude da iznosimo samo Vuninu statistiku:
    -Snosaj npr ima niz od 9 utakmica bez poraza, dok Arceri nisu izgubili na zadnjih 7,
    -Krajisnici u samo 2 utakmice nisu dali gol (u svim ostalim bar po 1),
    -Elementi su odigrali SAMO 1 utakmicu i to protiv Snosaja i pobjedili su 3-2,
    -Obilic ima niz od 5 utakmica bez pobjede, poslednji put su pobjedili LAG 4-1
    -Zvezdale su odigrali svega 4 utakmice i nalaze se na 5. mjestu, dok je LAG odigrao 5 i poslednji je na tabeli...

za Kompaund i Nimitz nisam mogao nista da nadjem :D

16. -Snosaj npr ima niz od 9 utakmica bez poraza,

fak jea

17. Извалите Вунемтамовамопро 7:7 у 15 утакмица...а после кажу да не играју јебени бункер

18. Aj igramo malo.. Ako se okupi Xelin tim možemo i kupovski meč da odigramo...

Kompaund, kad vam odgovara za ligaški sutra ?

http://www.haxball.com/?roomid=c08c376a2fffbb6743f0b3102f2284e953317bf31a3e3e74d4ec8c26c0ae39a1&pass=1

19. Kompaund, kad vam odgovara za ligaški sutra ?

Mi smo i sada spremni, ako ste tu da odigramo?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.