HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ti da uvežbaš kretnju u odbrani, umalo autogol da nam zabiješ! :P

Aham, al' sam iskusno odreagovao i ništa od toga. Ololololo. :)

2. Nemoj Xela tako, postaću nabeđena zvezda. :)

Iskreno ti si jedini pravi špic trenutno i trebao bi nam igrač poput tebe :D

3. Al' vidiš onda biste bili slabiji u odbrani. :) Pošto sam ja nazad dosta slab. :)

4. Dule i ja i pojedinačno smo dobra odbrana, zajedno tek razvaljujemo, tj. branimo se :D

5. Јао види како хоће да га приволи за Вуневотумепро :)) понуди му уговор , премија за сваки гол - чоколада!

6. Iskreno ti si jedini pravi špic trenutno i trebao bi nam igrač poput tebe :D

Ne dam vam Remea! Takav mladi talenat se ne odbacuje tek tako. :P

7. Јао види како хоће да га приволи за Вуневотумепро :)) понуди му уговор , премија за сваки гол - чоколада!

Ne znam da l' bih smeo. Dobio bih šećer. :))))

8. Ne dam vam Remea!

PRECIOUS ! PRECIOUS ! MINE ! MINE !

9. Meni je apsolutno svejedno, pitaj Duleta.

10. http://www.haxball.gr/
    Ko god sastavlja tabelu za ovo takmicenje,neka pogleda ovaj sajt,bice mu lakse za organizaciju sledecih takmicenja.

11. Stele, da si redovno pratio temu video bi da je to već predlagano... :P

12. i da je moja tabela bolja od te :P
    jer nema vremensko ograničenje...

13. i da je moja tabela bolja od te :P
    jer nema vremensko ograničenje...

A mogu da se upisuju i kazneni bodovi...

14. madafaka sit
    oj LAGu javi seeeeeeee

jebga, ja sam poslao Dzanksu poruku jel mozete sutra od pola 8 do pola 9, a onda je on oko pola 9 veceras dosao i pitao jel mozemo sad digramo, jbg nisam mogao, nisam znao dje je Bojan a i trebalo je da gledam Liverpul.
    Tako da pitam i tebe, jel mozete sutra oko pola 8 - pola 9? ako ne predlozi kad mozete pa da vidimo....
    imaj u vidu da je Liga sampiona sutra :P

15. moze od 8 do pola 9... gledam i ja Ligu Sampiona...

16. Obilici , Chavez je tu do pola pet , i kasnije od pola deset . Kada vam odgovara ?

17. ojojojo, LAGu, da l smo se dogovorili onda za termin od 20:00 do 20:30?

18. Па рекао бих од пола десет зар не? :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.