jebga, ja sam poslao Dzanksu poruku jel mozete sutra od pola 8 do pola 9, a onda je on oko pola 9 veceras dosao i pitao jel mozemo sad digramo, jbg nisam mogao, nisam znao dje je Bojan a i trebalo je da gledam Liverpul.
Tako da pitam i tebe, jel mozete sutra oko pola 8 - pola 9? ako ne predlozi kad mozete pa da vidimo....
imaj u vidu da je Liga sampiona sutra :P
Aham, al' sam iskusno odreagovao i ništa od toga. Ololololo. :)
Iskreno ti si jedini pravi špic trenutno i trebao bi nam igrač poput tebe :D
Al' vidiš onda biste bili slabiji u odbrani. :) Pošto sam ja nazad dosta slab. :)
Dule i ja i pojedinačno smo dobra odbrana, zajedno tek razvaljujemo, tj. branimo se :D
Xela , FB .
Јао види како хоће да га приволи за Вуневотумепро :)) понуди му уговор , премија за сваки гол - чоколада!
Ne dam vam Remea! Takav mladi talenat se ne odbacuje tek tako. :P
Ne znam da l' bih smeo. Dobio bih šećer. :))))
PRECIOUS ! PRECIOUS ! MINE ! MINE !
Meni je apsolutno svejedno, pitaj Duleta.
http://www.haxball.gr/
Ko god sastavlja tabelu za ovo takmicenje,neka pogleda ovaj sajt,bice mu lakse za organizaciju sledecih takmicenja.
Stele, da si redovno pratio temu video bi da je to već predlagano... :P
i da je moja tabela bolja od te :P
jer nema vremensko ograničenje...
jer nema vremensko ograničenje...
A mogu da se upisuju i kazneni bodovi...
oj LAGu javi seeeeeeee
jebga, ja sam poslao Dzanksu poruku jel mozete sutra od pola 8 do pola 9, a onda je on oko pola 9 veceras dosao i pitao jel mozemo sad digramo, jbg nisam mogao, nisam znao dje je Bojan a i trebalo je da gledam Liverpul.
Tako da pitam i tebe, jel mozete sutra oko pola 8 - pola 9? ako ne predlozi kad mozete pa da vidimo....
imaj u vidu da je Liga sampiona sutra :P
moze od 8 do pola 9... gledam i ja Ligu Sampiona...
Samo na kratko...
http://www.haxball.com/?roomid=15ce59c81c9f4c9127eeb7639cf0d58411816e9201d3a6b7b2cf394baf36fcf0&pass=1
Zatvoreno.
Obilici , Chavez je tu do pola pet , i kasnije od pola deset . Kada vam odgovara ?
ojojojo, LAGu, da l smo se dogovorili onda za termin od 20:00 do 20:30?
Па рекао бих од пола десет зар не? :)