U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ljubomorne duše mogu da nam puše :P
Džanki mi igramo bunker, i na sva zvona pričamo da igramo bunker, od početka sezone! Nađi mi jedan post gde smo rekli da ne igramo bunker.
Edit:
A kad budemo doveli nekog igrača kao što je Reme, uhuhu ima da vas jebemo, tj. Dule i taj igrač, ako pristane ja ću da se povučem i da kupim slavu na ime tima :P
Не да ми се да играм........ И шта је било?
ЕДИТ:Ајде нек прави неко да играмо ,желим да испирам мозак целу ноћ,,,,
Propali Snošaj - Kompaund 2:2
(Lupus 2g, Reme 2g)
Uslovi solidni.
Ajd nek pravi neko :!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA U PIČKU MATERINUUUUUUUU !!!!!
S tim što su u toku utakmice upali Džanki i Šoker... Zbog Šokerovih pisanija smo primili prvi gol. :P
Čestitam protivnicima na odličnioj igri, onaj drugi gol je bio nezaustavljiv i usledio je posle uvežbane akcije. Naravno, čestitam i mom saigraču. ;)
ЛАГ - Арчери /
Пропали Сношај - Компаунд / 2-2 (Лупус 111 2г , Реме 2г)
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Звездале /
Обилић - Нимиц /
Елементи - Крајишници /
Debelo gresis , nisam nista pisao samo sam uso jer sam video da ima 5 igraca ja mislio gotovo .
Koji nastavlja da rešeta protivničke mreže. :) Nezaustavljiv je. Sada se trenutno nalazi na 11 golova iz svega 7 odigranih utakmica!
Obilic , sutra oko 8 , 9 , m ?
Види Србин ће вероватно да дође сад , па ако је и овај твој ту , могли би и сад?
Dobro, nije zbog pisanija, ali sam pogledao na čet kada si ušao, i primio sam gol... :P
Nemoj da misliš da se ja pravdam ili da tebe okrivljujem, samo hoću da dočaram kakvi su uslovi na meču bili. ;)
Wihnehwotumeprobraborzakduei ,mozemo veceras da odigramo,ako je senka tu.
BRAVOOOOOO Kompaund careviii!!!
A jeb' ga Laki , nije ovaj tu ...
... a mozda i dodje , mada cisto sumnjam ...
Nemoj Xela tako, postaću nabeđena zvezda. :)
oj LAGu javi seeeeeeee
Ti da uvežbaš kretnju u odbrani, umalo autogol da nam zabiješ! :P
Постаћеш као Мијат и Саво кад су се курчили са подигнутим крагнама :)) који сам шабан и ја сам то радио са дресом кад сам играо ко клинац на неком турниру , хахаха , а оправдање ми били "па тако и Саво и Мијат" .....
Kup utakmica Wihnehwotumeprobraborzakduei - Propali snošaj 0:1
Golovi:
JamesBond 1 gol
Tvrda utakmica do bola, ušli smo u overtajm do 7. minuta.