HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ljubomorne duše mogu da nam puše :P
    Džanki mi igramo bunker, i na sva zvona pričamo da igramo bunker, od početka sezone! Nađi mi jedan post gde smo rekli da ne igramo bunker.
    Edit:
    A kad budemo doveli nekog igrača kao što je Reme, uhuhu ima da vas jebemo, tj. Dule i taj igrač, ako pristane ja ću da se povučem i da kupim slavu na ime tima :P

2. Не да ми се да играм........ И шта је било?
    ЕДИТ:Ајде нек прави неко да играмо ,желим да испирам мозак целу ноћ,,,,

3. Propali Snošaj - Kompaund 2:2
    (Lupus 2g, Reme 2g)
    Uslovi solidni.

4. Ajd nek pravi neko :!!!

5. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA U PIČKU MATERINUUUUUUUU !!!!!

6. Uslovi solidni.

S tim što su u toku utakmice upali Džanki i Šoker... Zbog Šokerovih pisanija smo primili prvi gol. :P

Čestitam protivnicima na odličnioj igri, onaj drugi gol je bio nezaustavljiv i usledio je posle uvežbane akcije. Naravno, čestitam i mom saigraču. ;)

7. 16
    ЛАГ - Арчери /
    Пропали Сношај - Компаунд / 2-2 (Лупус 111 2г , Реме 2г)
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Звездале /
    Обилић - Нимиц /
    Елементи - Крајишници /

8. S tim što su u toku utakmice upali Džanki i Šoker... Zbog Šokerovih pisanija smo primili prvi gol. :P

Debelo gresis , nisam nista pisao samo sam uso jer sam video da ima 5 igraca ja mislio gotovo .

9. Naravno, čestitam i mom saigraču. ;)

Koji nastavlja da rešeta protivničke mreže. :) Nezaustavljiv je. Sada se trenutno nalazi na 11 golova iz svega 7 odigranih utakmica!

10. Obilic , sutra oko 8 , 9 , m ?

11. Види Србин ће вероватно да дође сад , па ако је и овај твој ту , могли би и сад?

12. Debelo gresis , nisam nista pisao samo sam uso jer sam video da ima 5 igraca ja mislio gotovo .

Dobro, nije zbog pisanija, ali sam pogledao na čet kada si ušao, i primio sam gol... :P
    Nemoj da misliš da se ja pravdam ili da tebe okrivljujem, samo hoću da dočaram kakvi su uslovi na meču bili. ;)

13. Wihnehwotumeprobraborzakduei ,mozemo veceras da odigramo,ako je senka tu.

14. BRAVOOOOOO Kompaund careviii!!!

15. A jeb' ga Laki , nije ovaj tu ...
    ... a mozda i dodje , mada cisto sumnjam ...

16. A kad budemo doveli nekog igrača kao što je Reme, uhuhu ima da vas jebemo, tj. Dule i taj igrač, ako pristane ja ću da se povučem i da kupim slavu na ime tima :P

Nemoj Xela tako, postaću nabeđena zvezda. :)

17. oj LAGu javi seeeeeeee

18. Nemoj Xela tako, postaću nabeđena zvezda. :)

Ti da uvežbaš kretnju u odbrani, umalo autogol da nam zabiješ! :P

19. Постаћеш као Мијат и Саво кад су се курчили са подигнутим крагнама :)) који сам шабан и ја сам то радио са дресом кад сам играо ко клинац на неком турниру , хахаха , а оправдање ми били "па тако и Саво и Мијат" .....

20. Kup utakmica Wihnehwotumeprobraborzakduei - Propali snošaj 0:1

Golovi:

JamesBond 1 gol

Tvrda utakmica do bola, ušli smo u overtajm do 7. minuta.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.