HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Aj' kad vas molim lepo, neka mi neko pošalje pass za glupu sobu.

2. Овај пут ћу попустити, да не шкодим тиму, нек вам буде 0:0 жељници, али више се не бавим резултатима нити било чиме, другима трне дупе, јављају се само кад им нешто треба, а ја ћу нешто да радим, како да не...
    Управни одбор се мора реконструисати јер не могу да га чине 4 играча из 2 лигашке тима, него по 1 из једног тима највише.

3. Da li igraci Kompaunda mogu sutra da igraju nesto ranije , tacnije oko 3 , 4 ?

4. Овај пут ћу попустити, да не шкодим тиму, нек вам буде 0:0 жељници, али више се не бавим резултатима нити било чиме, другима трне дупе, јављају се само кад им нешто треба, а ја ћу нешто да радим, како да не...

Daj nama onda tabelu da je radimo. I nismo mi željnici nego ti, što si i dokazao.

Управни одбор се мора реконструисати јер не могу да га чине 4 играча из 2 лигашке тима, него по 1 из једног тима највише.

Što opet odlučuje upravni odbor, zar ne?

5. Kompaunde mi smo veceras slobodni , za sutra bas i nije sigurno pa mozemo i ranije da odigramo , a ?

6. 11
    Звездале - ЛАГ
    Компаунд - Нимиц
    Арчери - Крајишници
    Пропали Сношај - Елементи
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Обилић

7. bio je link za download tabele još kada sam je prvi put postavio, sad sam sklonio...
    boli me uvo...

8. UCITELJICE UKRAO MI JE PATOFNU ! KMEEE !

9. Niko se sa njim nije svadjao u tome je stvar .

10. NE VERUJEM DA JE JEBENI SNOSAJ 2?

11. Realno igraju bolju i kvalitetniju igru od vas.

12. Ксело , шта кажеш да одиграмо сада наш меч?

13. XelA
    Realno igraju bolju i kvalitetniju igru od vas.

Тачно....ал ЗАМАЛО

14. Čekaj, a zašto jebeni Snošaj? Mislim čemu to?

15. Ja se izvinjavam sedplasu, ili s kim već trebam da igram, i vama ostalima sa kojima sam trebao igrati. Imam jako loš net ovih dana i nema šanse da igram.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.