Ufff dobar je Snošaj.
Od ovih ekipa koje su ostale najjača je senkina, ali dosta zaostaju za vodećim ekipama pa će biti guravo. Po kvalitetu Snošaj, Obilić i Krajišnici podjednako najbliži prvom mestu. Medjusobni dueli će odlučivati.
Arčeri 5, Snošaj 3. mesto...
A što kašlješ, tuberkuloza ?
EDIT:
Погледај табелу....
Pa to je samo zbog gol razlike....
A inače, samo da unapred naglasim ( pošto ste svi skloni svađi ) da se ja zajebavam... I da ovo shvatam kao malo bockanje između timova, a ne provociranje :)
EDIT2:
Mada iskreno, nije mi se svideo nimalo onaj tvoj post Džanki...
Ne znam čemu to podcenjivanje. Možda si se zajebavao, možda je to zbog današnje frke, ali to nisam očekivao od tebe...
Само да кажем да ми се уопште не свиђа концепција те назови лиге.Ништа у вези ње.Организација је једна велика нула.
Тако да , пошто мени живо пуца курац за ту квази лигу , ја ћу предати капитенску траку неком ко је вољан да игра и организује то.Да се ја питам ја би повукао нашу екипу из такмичења али пошто се пита сиротиња раја , ево вам , на.Ко хоће да буде капитен ХБСВ-а у међуфорум лиги на сербиахексболерзима?
Ufff dobar je Snošaj.
Od ovih ekipa koje su ostale najjača je senkina, ali dosta zaostaju za vodećim ekipama pa će biti guravo. Po kvalitetu Snošaj, Obilić i Krajišnici podjednako najbliži prvom mestu. Medjusobni dueli će odlučivati.
Мислим да Сношај нема карактер да испрати првенство у овом ритму до краја. :))
Pa realno :)
KO GUBI, IMA PRAVO DA SE LJUTI !
NABIJAMO JEBENE KOMPLEKSE SVIMA ! HAHAHAHHAHA
Опасан си , јебем ти.......
Shhh.... 5-2... ♥
Погледај табелу....
Сношај - Арчери 0:1 КАШАЉ КАШАЉ
Arčeri 5, Snošaj 3. mesto...
A što kašlješ, tuberkuloza ?
EDIT:
Pa to je samo zbog gol razlike....
A inače, samo da unapred naglasim ( pošto ste svi skloni svađi ) da se ja zajebavam... I da ovo shvatam kao malo bockanje između timova, a ne provociranje :)
EDIT2:
Mada iskreno, nije mi se svideo nimalo onaj tvoj post Džanki...
Ne znam čemu to podcenjivanje. Možda si se zajebavao, možda je to zbog današnje frke, ali to nisam očekivao od tebe...
Koliko se ja secam vi ste izgubili od nas :P
Тако да , пошто мени живо пуца курац за ту квази лигу , ја ћу предати капитенску траку неком ко је вољан да игра и организује то.Да се ја питам ја би повукао нашу екипу из такмичења али пошто се пита сиротиња раја , ево вам , на.Ко хоће да буде капитен ХБСВ-а у међуфорум лиги на сербиахексболерзима?
Наравно да се зајебавам, јеботе, па не зависи ми живот од ове лиге. :)
шта се љутиш одма :Д
Ma znam ja da ti mene voliš .... Nego proveravam :) ♥
Elementi kad vam odgovara da odigramo?
Kad se nadjemo da nas ima dvojica odjednom onlajn, a to je kanda nemoguce. Odigrali smo jedan jebeni mec od ovih 9 kola.
Napisi kad hocete pa cemo probati da se skupimo.
Haahahaha Bonde :)
Krajisnici, kace igramo?
Ne znam, saigrac mi je na poslu, pa kad dodje negde oko 6, moze ?
Ja mogu u principu ceo dan, samo da mi kažete u koje vreme... Bond valjda ima trening od 7 do pola 10 pa tad ne može...
Ксело , када играмо?
Tako bi trebalo da bude. Ali danas ne idem na trening, već ću ga preskočiti zbog jednog drugog mesta... Vrlo rečito, nema šta ....
Dakle krećem sad od 16:30 i vraćam se .... pa oko 20:00 sam kući verovatno....
Tako da možemo da zakažemo u 20:30 ?
Oko 6 a? Aj da se dogovorim sa madafakom