HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Nisam bre nikad bio....I KAZNENI ZA ARCERE UWANENWAENAWENPRO I SNOSAJ I OSTALE

2. Vunevotumepro - Obilić 0:0
    Uslovi, solidni, lagnulo je povremeno ali je bilo igrivo.

Što se tiče Masona, u početku nismo planirali da ubacujemo nikoga, ali je Srbin radio uz nas poslove tako da nije bilo smisla da ne dobije neku ulogu, ali ne ide da nas bude paran broj, ja sam prvo predlagao Čaveza i Senku čini mi se, ali na Lakiju je izbor bio petog masona a on je odabrao Dušana kao najmirnijeg i jednog od najpoverljivijih ljudi među svima koji igraju. Eto da vam pojasnim, da ne serete ovde :)

3. tnx na objašnjenju :)

4. 11
    Звездале - ЛАГ / службени резултат 1-0
    Компаунд - Нимиц / службени резултат 1-0
    Арчери - Крајишници / 4-3 (мадафака шит 3г , Џанки 1г , Саншајн 3г)
    Пропали Сношај - Елементи / службени резултат 1-0
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Обилић / 0 - 0

Беда , јад и чемер.Само две утакмице одигране.Иако су скоро сви тимови довели по једног новог играча , они као да за ништа не служе.

Једанаесто коло завршено!
    Имамо новог лидера шампионата , Пропали Сношај!Честитам им!

5. SLAVIĆE SE TITULA !!!

Имамо новог лидера шампионата , Пропали Сношај!Честитам им!

Fala Laki :)

6. Dobro se potrudite da to mesto i odrzite .

7. SLAVIĆE SE TITULA !!!

U TABORU ARČERA!!!

8. U TABORU ARČERA!!!

BIĆE TUGA USRANA ! :D

Dobro se potrudite da to mesto i odrzite .

Hoćemo, nemoj da se brineš :)

9. Madafaka je l' ti praviš tabelu, ili se i dalje duriš?

10. BIĆE TUGA USRANA ! :D

KOD PROPALOG SNOŠAJA!

11. Bonde, Lupuse, čestitam! Od poslednjeg stigli ste na prvo mesto!

12. Е сад да разјаснимо мало неке ствари.
    Шта се ти Зезатроле који курац трпаш овде када , нити играш хексбол ,а када га играш не играш са нама "масонима"?Ово је тема за лигу , а ти си се изјаснио да не желиш да је играш , стога иди лепо на своју темицу па тамо уживај у необавезном игрању а нас пусти да се патимо овде.
    Мадафака , ћеш ти да наставиш да глумиш неко лудило или ћеш да се уразумиш и почнеш да се понашаш као НЕ-осмогодишњак?
    Оћеш да радиш те табеле?Сад те питам последњи пут.Ако нећеш дај линк мени , ја ћу да радим табелу , а ако оћеш да се издркаваш над свима нама овде ти се и даље прави луд.
    -----------------
    КО ће да буде јебени капитен на СХБ-у?

13. Hvala Xelo... :)
    Realno smo tim od koga se najmanje očekivalo...
    Al' ima još dosta da se igra...
    Za 7 kola ( ako sam dobro izbrojao ) svašta može da se desi...
    Svi timovi poboljšavaju svoju igru, tu je sad i senkina ekipa koja JEBE...
    Tako da ovo prvo mesto ništa ne znači za sada.. :)

14. staviću sutra, mrzi me sad da kopiram pa da aploadujem...
    biće pre podne sutra...

15. Laki osudjen si na kapitensku traku :s
    sad neće niko jer mora da se bakće sa skinšotovima i sranjima...
    možda prihvatim ja, radio sam već to...
    videću sutra!

16. JamesBond
    Hvala Xelo... :)
    Realno smo tim od koga se najmanje očekivalo...
    Al' ima još dosta da se igra...
    Za 7 kola ( ako sam dobro izbrojao ) svašta može da se desi...
    Svi timovi poboljšavaju svoju igru, tu je sad i senkina ekipa koja JEBE...
    Tako da ovo prvo mesto ništa ne znači za sada.. :)

ne kenjaj Bonde :D
    ti i Lupus znate ko je jos davno rekao da navija za vas :D jes da vas je senka trenirao ali ja sam skoro od pocetka vasa podrska!

17. http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6814858/konano-TABELA.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Disco-Hitler

EDIT:

ne kenjaj Bonde :D
    ti i Lupus znate ko je jos davno rekao da navija za vas :D jes da vas je senka trenirao ali ja sam skoro od pocetka vasa podrska!

Ne brini se, nismo zaboravili našeg prvog i jedinog obožavaoca :D Jednog dana kada budemo držali pehar, rećiću sledeće:
    ''Svi su nas podcenjivali, zadirkivali, niko nije verovao u nas. Samo jedan naivni guslar, je odigrao tiket na nas zbog dobre kvote, i bio je upravu !''

18. Pošto igra samo širi spisak reprezentacije predlažem Čaveza za kapitena, Senka neka odlučuje o tome ko će igrati koji meč.

19. 12
    ЛАГ - Wihnehwotumeprobraborzakduei
    Обилић - Пропали Сношај
    Елементи - Арчери
    Крајишници - Компаунд
    Нимиц - Звездале

Дванаесто коло се игра у недељу , до 23:00.

20. Ti si rek'o da poznaješ svačije mane i vrline, uklopi neku ekipu od šireg spiska.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.