HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. tako je bonde!! <3

senko ja bi se javio al znam da ces da me odjebes :P

2. Mogao bih i ja da igram, zašto da ne?

3. Mislim da je već počelo... Pogledaj na Serbianhaxballerz forumu ...

4. Арчери до титулее

5. ne kenjaj Bonde :D
    ti i Lupus znate ko je jos davno rekao da navija za vas :D jes da vas je senka trenirao ali ja sam skoro od pocetka vasa podrska!

+1
    EDIT: Ne skoro od početka nego OD SAMOG POČETKA!

6. Првих пет тимова се налази у свега пет бодова разлике.Биће веома неизвесно до краја.

Ево да анализирам ово предстојеће коло :

ЛАГ - Wihnehwotumeprobraborzakduei / ЛАГ-у је на првом месту тешко и да се окупи за утакмицу , не видим да ће се нешто променити и у овом колу.Све и да се појаве , Вихнехвотумпепробраборзакдуеи ће то рутински одрадити и победити.Дакле , службени или лагана двојка.
    ---------------
    Обилић - Пропали Сношај / директни дуел у борби за прво место.У претходном мечу Сношај је убедљиво тријумфовао.Мада нисам објективан када је реч о мечевима мог тима , ценим да ће највероватније бити нерешено , или победа Обилића.
    ---------------
    Елементи - Арчери / службени за Арчере
    --------------
    Крајишници - Компаунд / Крајишници су упали у лошу серију.Компаунд је у успону форме.Увек сам мислио да Компаунд има тим за горњи део табеле , али они никако да оправдају то.Све у свему , победа Крајине.
    ----------------
    Нимиц - Звездале / Кладионичарски гледано , ја бих овде одиграо 1Х на Нимиц , квота би сигурно била добра :) , али реалност је сигурна двојка.

7. Cavez je bio na putu, Nimitz se mozda ne okupi opet...

8. ipak da mi budemo tu...
    Laki ae edituj prvi post da se zna ko je gde došao više ne znam s kim igram...

9. Od 11 kola, mi smo odigrali celo jedno - i pobedili trenutno prvoplasirane. Zivote, lutalico...

10. :)

Е да Мадафака , подсети ме....

11. Evo mene aaaaaaaaaaaaaa. News?

12. KOmpaund mi smo spremni za jedno 20 minuta do pola sata ? Pa ako ste tu da odigramo.

13. Ksenijaaaa jesi ziva jebo te kurac!?
    Dule ako vidis ovo reci kad vam odgovara sutra jer Xela ne odgovara

14. Ljudi, ja sam kuci tek oko 17:00, 18:00, tako da mogu da igram oko 19:00

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.