HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Mozes li malo kasnije ?
    Chaveze , ti ?

2. Od 11 kola, mi smo odigrali celo jedno - i pobedili trenutno prvoplasirane. Zivote, lutalico...

To je bio drugi tim :) Sad bismo vas verovatno ostavili 10 razlike.... :)

EDIT:

Obilići, kad ćemo na prelo ? :D

3. Da, a meni i hugocavezu je to bio prvi mec zajedno, bez treninga. Ha! Sad bismo vas verovatno ostavili 10 razlike jer smo uigrani... Cekaj, nismo odigrali ni jedan mec od tada, mozda i ne bismo.

Sranje, jebiga. Mislim da cu da dignem ruke, nikako da navatam nekoga ko ce da igra.

4. Cekaj, nismo odigrali ni jedan mec od tada, mozda i ne bismo.

lol :D

5. Obilići kad ćemo digramo? Javite kad vam odgovara, imam neke obaveze pa da mogu da uskladim...

6. Кажем , када Србину одговара ,то јест када буде био овде.

А ти Срем имаш још једног саиграча ,Јанпија.

7. Pa zvao sam i Janpija da se javi ovde ali patka.

8. Ја бих могао сад, у наредних пола сата, после тога нисам кући до 7 отприлике, видите ви кад можете па ћу ја покушати да се ускладим са тим

9. Ајмо Сношај где сте сада.

10. Dakle zakazali smo u 22:00 ?

11. Не знам ја ништа о томе, ја сам питао да ли може али нико није дао одговор док сам био ту.И Србин није рекао када ће да се појави тако да, кад се сви скупимо играћемо , термин је до 23:00 наћићемо се ваљда......

12. kompaund kad ste tu, da odigramo?

13. 'Oću i ja da probam da igram ovu igru!

14. Od danas je pušten u rad forum HaxBall Balkan... Registrujte se pa da igramo zajedno.
    www.hbbalkan.freeforums.org

15. kompaund kad ste tu, da odigramo?

16. Od danas je pušten u rad forum HaxBall Balkan... Registrujte se pa da igramo zajedno.
    www.hbbalkan.freeforums.org

Sanšajne, Jorgandžijo, je l' bi mogli vi u BiH sobama da reklamirate forum?
    A ti Sedplase u Crnogorskim.
    I da nađemo dobrovoljce koji bi reklamirali po ostalim sobama.

17. Не знам ја ништа о томе, ја сам питао да ли може али нико није дао одговор док сам био ту.И Србин није рекао када ће да се појави тако да, кад се сви скупимо играћемо , термин је до 23:00 наћићемо се ваљда......

Srbin rekao da dolazi posle 7,8 , a ja onda rekoh možemo u 21:00... Na šta si ti dodao: Ajde u 22:00 i izašao iz sobe :P Ja sam skontao da si ti na to mislio... Lupusu sam ja rekao 22:00, tako da ajde da tada odigramo.. Doćiću ja i ranije...

18. Može Čavez ranije, ne znam za ovog paora, videćemo.

19. Е успео сам раније да стигнем, јавите кад можете да играте да знам

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.