Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mozes li malo kasnije ?
Chaveze , ti ?
To je bio drugi tim :) Sad bismo vas verovatno ostavili 10 razlike.... :)
EDIT:
Obilići, kad ćemo na prelo ? :D
Da, a meni i hugocavezu je to bio prvi mec zajedno, bez treninga. Ha! Sad bismo vas verovatno ostavili 10 razlike jer smo uigrani... Cekaj, nismo odigrali ni jedan mec od tada, mozda i ne bismo.
Sranje, jebiga. Mislim da cu da dignem ruke, nikako da navatam nekoga ko ce da igra.
lol :D
Obilići kad ćemo digramo? Javite kad vam odgovara, imam neke obaveze pa da mogu da uskladim...
Кажем , када Србину одговара ,то јест када буде био овде.
А ти Срем имаш још једног саиграча ,Јанпија.
Pa zvao sam i Janpija da se javi ovde ali patka.
Ја бих могао сад, у наредних пола сата, после тога нисам кући до 7 отприлике, видите ви кад можете па ћу ја покушати да се ускладим са тим
Ајмо Сношај где сте сада.
Dakle zakazali smo u 22:00 ?
Не знам ја ништа о томе, ја сам питао да ли може али нико није дао одговор док сам био ту.И Србин није рекао када ће да се појави тако да, кад се сви скупимо играћемо , термин је до 23:00 наћићемо се ваљда......
kompaund kad ste tu, da odigramo?
'Oću i ja da probam da igram ovu igru!
www.hbbalkan.freeforums.org
www.hbbalkan.freeforums.org
Sanšajne, Jorgandžijo, je l' bi mogli vi u BiH sobama da reklamirate forum?
A ti Sedplase u Crnogorskim.
I da nađemo dobrovoljce koji bi reklamirali po ostalim sobama.
Srbin rekao da dolazi posle 7,8 , a ja onda rekoh možemo u 21:00... Na šta si ti dodao: Ajde u 22:00 i izašao iz sobe :P Ja sam skontao da si ti na to mislio... Lupusu sam ja rekao 22:00, tako da ajde da tada odigramo.. Doćiću ja i ranije...
Može Čavez ranije, ne znam za ovog paora, videćemo.
Е успео сам раније да стигнем, јавите кад можете да играте да знам
Bonde jel si tu?