HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. E madafaka progutao si nam prvo kolo , s toga Chavez ima 4 , a ja 2 postignuta gola :)

Арчер - Nimitz / 2-2 (Џанки 2г ,Чавез 1г , Биошокер 1г)

2. Ауу мадафака па ми следеће играмо са ВУННННЕРНЕРНЕНПРО па са ОбиЛИЋЕМ ЈЕЕЕ

3. meni je jebo internet na pola sajtova nisam mogao da uđem mogao sam na hax al nisam znao šifru i kolko znam čeka se do 11 al dobro nema veze i da kažem da ksela u buduće zove skočimiša pošto ću ovih dana biti zauzet i nisam siguran da ću moći da stignem na vreme

4. Zvao sam i Skočimiša, al' i on nestao otprilike u isto vreme kad i ti...
    A jebiga, nisam znao, sad ću da ti pošaljem poruku.

5. cestitke snosaju!!

dajte parove i dan odigravanja sledeceg kola

6. I nama obrisite kaznu jer smo je odsluzili...

7. to valjda stoji da ne bi posle bilo zabune dje su bodovi

8. Laki obrati paznju na ovo .
    Racunamo da se po jedno kolo igra svaki drugi dan . Znaci nas kalendar izgleda ovako :

UTORAK 5.04. - 13. kolo
    CETVRTAK 7.04. - 14. kolo
    SUBOTA 9.04. - 15. kolo
    PONEDELJAK 11.04. - 16. kolo
    SREDA 13.04. - 17. kolo
    PETAK 15.04. - 18 kolo - FINALE

Cini mi se da sam sve dobro sracunao , a i dobar je petak za finale , simbolicno kraj nedelje , kraj lige , pa za vikend idemo u nove pohode :)
    Mozemo da napravimo "vecu" pauzu pre finala , pa da bude u subotu , kako god se igraci sloze .

EDIT:
    Posle toga napravimo pauzu par dana , il kako vec , savetujem da nova liga , ako je bude bilo pocne u ponedeljak ili sledece subote . I da naravno kompletno promenimo timove da bi bilo zanimljivije :)

9. Па Шокеру мање више то је тачно , али обично не играмо суботом већ у недељу тако да постоји већа пауза између 14. и 15. кола , па онда 16. у уторак , 17. у четвртак и грандиозно задње коло пада у недељу.

Следеће коло се игра до уторка , до 23:00.

13
    Нимиц - ЛАГ
    Звездале - Крајишници
    Компаунд - Елементи
    Арчери - Обилић
    Пропали Сношај - Wihnehwotumeprobraborzakduei

Бановаше ме па не могу да едитујем прву страну ....

10. EDIT:
    Posle toga napravimo pauzu par dana , il kako vec , savetujem da nova liga , ako je bude bilo pocne u ponedeljak ili sledece subote . I da naravno kompletno promenimo timove da bi bilo zanimljivije :)

Па ваљда је фора да ако ниси успео ове сезоне да оствариш резултат да пробаш у следећој да се поправиш , са истим , или мало измењеним тимом.Не знам , ја то тако видим , опет све зависи од појединаца.
    Неки од тимова ће сигурно остати исти , неки ће се можда угасити , можда се оснује и неки нови тим.
    Углавном већ смо донели неке промене у вези следеће лиге.Можда ћемо их опет разматрати јер су се неке ствари поправиле.
    То су :
    -Смањење лиге на 6-8 тимова уместо садашњих десет , како би се смањио број играча који су се чисто онако пријавили и губе службеним резултатима.Ово смо усвојили али можда опет размотримо.
    -Продужавање времена трајања утакмице са 3 на 5 минута.Размотрићемо.
    Остало је мање више решено....

Да , после завршетка лиге биће поново отворен прелазни рок.

11. UTORAK 5.04. - 13. kolo
    CETVRTAK 7.04. - 14. kolo
    NEDELJA 10.04. - 15. kolo
    UTORAK 12.04. - 16. kolo
    CETVRTAK 14.04. - 17. kolo
    NEDELJA 17.04. - 18 kolo - FINALE

Ovako nekako jel' ?

12. Да ,али нећемо правити такве дугорочне планове , свашта може да искрсне, ићићемо коло по коло.

13. Nije mi glupo zbog mog saigraca niti vec postojecih timova , nego jednostavno volim to osvezenje , bice zanimljivije , retardirano mi je da igramo reprizu opet , kako god rezultati bili drugaciji .

14. Да ,али нећемо правити такве дугорочне планове , свашта може да искрсне, ићићемо коло по коло.

Ok , ovo da malo ljudi imaju uvid :)

15. Сада опет имам дилему.Када се ова лига заврши , за следећу вукајлијашку лигу опет отварам тему овде на вукајлији , или ћемо да је организујемо тамо на ХББ форуму?
    Пошто је ово оригинално вукајлијашка лига мислим да треба да се игра и организује одавде пошто је ХБСВ само део и једна од екипа ХББ.

16. Пошто је ово оригинално вукајлијашка лига мислим да треба да се игра и организује одавде пошто је ХБСВ само део и једна од екипа ХББ.

Strepim da ce se stvari preseliti sa Vukajlije tamo , i to je jedino sto imam protiv foruma , nemojte me pogresno shvatiti . Liga ostaje ovde !

пошто је ХБСВ само део и једна од екипа ХББ.

:/

17. Šokeru ja te ne kapiram stvarno...
    HBSV i HBB imaju samo nas igrače kao dodirne tačke, sve ostaje na jebenoj Vukajliji, nije da premeštamo jebenu ligu tamo i da se tamo prebacuje glavni sajt, pa šta ako će biti samo HBB soba? Zar nije bolje da svaki put igraš sa drugima nego kao sad sa 5 istih!? Meni je to ubilo igru to što nema novih ljudi a dovođenje istih je sigurno neće ubiti već poboljšati, nije zanimljivo kada znaš svačiju taktiku i svako svakoga može da dobije, nema više jebenih izazova kao što je bio pre sa Lakijem a u skorije vreme sa Senkom. Vukajlija liga je Vukajlija liga, HBB liga je HBB liga i neće biti mešanja između njih.

18. Тако сам и ја схватио , ал реко , ко зна , можда нисам лепо разумео.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.