Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo da i ja kažem nešto. Svakako da je glupo kad igramo u sobi Vukajlija nas 2-3. Retko kad nas bude više. Laki me je pitao šta ćemo sa ligom i naravno da sve ostaje ovde. Pa na šta bi to ličilo da se VUKAJLIJA Premijer Liga igra na nekom drugom sajtu. A Šokeru ti mi nisi uopšte jasan. Moderator si na HBB i buniš se protiv tog foruma.
I ja bih da malo prokomentarišem neke ideje ovde.
Za.
Bilo bi još bolje kada bi došlo još ljudi, pa da organizujemo i drugu ligu, mada mi se čini da će se tako nešto teško izvesti.
Protiv.
Za 5 minuta može da se postigne više golova i da se preokrene rezultat, ali je ovako baš zbog toga i zanimljivije.
Protiv.
Neka ostanu isti timovi. Kao što je rekao Laki, neki će se timovi možda ugasiti, a možda i dobijemo novi tim. Takođe, sastav nekih timova će se promeniti.
Takođe bih predložio da svaki tim napravi svoj grb i dres. Ne mora to da bude ništa komplikovano, nego čisto onako da bi liga lepše izgledala. ;)
Šokeru, pazi nam grb, znam da razumeš! :D
http://img203.imageshack.us/img203/9862/nimitzcopycopy.jpg
Да подсетим да је у току израда трофеја и награда за шампионску екипу (јес да не знамо шта ће то да буде али је у плану :))
Dobro nadglasan sam u svemu .
Obilici kada cemo na megdan?
BREAKING NEWS!
Senka je priznala da je razmišljala i o samoubistvu: ''Naravno da sam razmišljao i o tome, ali shvatio sam da bih tako kaznio samo sebe, a to neću jer sam cigan. Svi ćete da patite. Svi znaju da sam ja jedan od 17 bogova koji su stvorili haks i sve ću da vas sjebem tako što haksa više neće biti!!! Hihihi, krivca tražite u Biošokeru koji se usudio da me pobedi!'' -rekla je Senka u dramatičnom intervijuu.
Мадафака , могли би и вечерас ако дође Србин , и ако се нађемо ,али ништа не обећавам....Сутра сигурно.
Crnogorski tabloidi oce da nas zavade .
:D
E, to je možda zanimljiva ideja! Da neko bude "novinar" i da sakuplja intervjue posle mečeva, a onda na forumu pravi analizu svakog kola!
Da, ali to mora da radi neko ko ne igra ligu, a poznaje materiju haksa :D
Lupuse , FB !
I ja mogu sad, Obilicu...
verovatno i Dzanki...
a sutra tek posle 8 sati...
i do 10...
Можда бих и ја могао сад
mi smo tu, ako hoćete?
Iako se ne pitam mnogo, smatram da je ovo loša ideja, jer su igrači i ovih, prvobitnih, 10 timova planirali da igraju ovu ligu. Neće ništa promeniti ako smanjimo na 8 :)
Остало је мање више решено....
Pa ako već mesecima igramo na vremenu 3 min., zašto to ne zadržimo i u ligi ? :(
Rekoste na početku da bi bilo glupo terati nekoga da igra sa nekim, ako on to ne želi. A ovo je opet sužavanje izbora. :(
Lupuse, stand by me ♥
POTONUĆE VAM TITANIK !
+
Slazem se sa Bondom za sve , osim za Titanik :)
Bice malo monotono ako sve ostane isto, ali sigurno nece jer kako neko rece neki ce se timovi promeniti, neki se raspasti a doci ce i novi...
5 minuta je dobro, ali sta kazete na 4, da probamo malo da igramo one rekreativne partije na 4, jer 5 mi je nekako puno, znam kad sam igrao na ESLu, nikad kraja bre...
PROTIV SMANJIVANJA BROJA TIMOVA!!!
ZA IZBACIVANJE IZ LIGE IGRACA KOJI NIKAD NISU TU, ZA SADA NPR HUGOCAVEZ, ZBOG TAKVIH NE IDE!!!
TIM OBILIC NEKA SUTRA OD 8 SATI BUDE PRISUTAN ZBOG ODIGRAVANJA MECA SA ARCERIMA!