Bice malo monotono ako sve ostane isto, ali sigurno nece jer kako neko rece neki ce se timovi promeniti, neki se raspasti a doci ce i novi...
5 minuta je dobro, ali sta kazete na 4, da probamo malo da igramo one rekreativne partije na 4, jer 5 mi je nekako puno, znam kad sam igrao na ESLu, nikad kraja bre...
PROTIV SMANJIVANJA BROJA TIMOVA!!!
ZA IZBACIVANJE IZ LIGE IGRACA KOJI NIKAD NISU TU, ZA SADA NPR HUGOCAVEZ, ZBOG TAKVIH NE IDE!!!
E , u potpunosti se slazem sa ovim .
Protiv Huga nemam nista , sve je stvar medjusobnog dogovora u timovima .
Purasevic, ide i slaze se. :D
salim se :D
u principu sam rekao isto sto i on, malo drugacije... :D
nemam ni ja nista protiv Huga samo kazem kao primer, retko coek dolazi a saigrac mu je uvek tu...
nestala mi tema iz aktivnih pa samo da je vratim :D
Malo kad se zamislim, sedplas je ustvari ovde najjači lik....
ZA IZBACIVANJE IZ LIGE IGRACA KOJI NIKAD NISU TU, ZA SADA NPR HUGOCAVEZ, ZBOG TAKVIH NE IDE!!!
I ja sam za...
5 minuta je dobro, ali sta kazete na 4, da probamo malo da igramo one rekreativne partije na 4, jer 5 mi je nekako puno, znam kad sam igrao na ESLu, nikad kraja bre...
Naaaah... 3 minuta je zakon. Ne znam zašto postoji potreba da se menja nešto... Dobro nam ide i ovako... ( OBAVEŠTENJE: ova rečenica nije namenjena nikome lično )
Је ли мадафака а који си ти фактор да ми одређујеш када ћу да играм?Да се нисмо можда договорили тако?Курац јесмо , ниси питао ни мене ни Србина , не може то кад теби падне на памет.Прво има да питам Србина када може да игра па у зависности од тога ти кажем када би отприлике могли да играмо ,а ово што си ти зацртао можеш да заборавиш...
Hugocavez mi se javio konacno i kaze da bi mogao mozda veceras da odigra. Protivnici, javite kad bi vam odgovaralo pa da probamo nesto da iskombinujemo.
OD 8 PA NA DALJE...
to znaci da pre toga ne mozemo...
a Srbina je juce dosao i pitao da li hocemo odmah, mi smo bili tu al ode on, ali to je nebitno...
nisam rekao u 8, nego od 8...
Hugocavez mi se javio konacno i kaze da bi mogao mozda veceras da odigra. Protivnici, javite kad bi vam odgovaralo pa da probamo nesto da iskombinujemo.
Reme ima trening uveče, tako da mi možemo najkasnije u 21:20h.
Je l' vama odgovara da odigramo u pola devet?
Ja zaboravio kako se citira, neka neko da mali tutorial, fala. :D
Ovaj Titanik ledenih bregova viđeti neće!
ukucas velikim slovima ,,citat'' pa tekst pa isto velikm slovima ,,tatic''
PROTIV SMANJIVANJA BROJA TIMOVA!!!
E , u potpunosti se slazem sa ovim .
Protiv Huga nemam nista , sve je stvar medjusobnog dogovora u timovima .
Purasevic, ide i slaze se. :D
salim se :D
u principu sam rekao isto sto i on, malo drugacije... :D
nemam ni ja nista protiv Huga samo kazem kao primer, retko coek dolazi a saigrac mu je uvek tu...
nestala mi tema iz aktivnih pa samo da je vratim :D
Malo kad se zamislim, sedplas je ustvari ovde najjači lik....
I ja sam za...
Naaaah... 3 minuta je zakon. Ne znam zašto postoji potreba da se menja nešto... Dobro nam ide i ovako... ( OBAVEŠTENJE: ova rečenica nije namenjena nikome lično )
EDIT:
I da, umalo zaboravih...
http://www.haxball.com/?roomid=f59c7409fa909d2ab7b2aee707eb0fd8f4133b2bc3040ec688f54f3b657bd72d&pass=1
Za.
Zbog toga što Hugocaveza ovo ne interesuje, njegov saigrač ispašta...
Care glasao si za smanjenje broja timova kad smo pomenuli na prvom sastanku masona.
<3 <3 mwa
Naravno protiv menjanja timova. Ne bih menjao Bonda ni za šta na svetu.
Jebote kako ovo zvuči pederski :D
Mišljenja se menjaju, kako si sam rekao jednom prilikom, sada sam protiv toga.
Naravno protiv menjanja timova. Ne bih menjao Bonda ni za šta na svetu.
Jebote kako ovo zvuči pederski :D
Ma nije pederski, to je samo gey ! ♥
( sad svi timovi znaju tajnu našeg uspeha )
Ovako je izgledalo deveto kolo Bonde :
Nimitz : Пропали сношај
Molim ?
Dakle 17. igrate sa senkom , a poslednje sa nama .
Da podsetim Obilic da od 8 igramo...
Је ли мадафака а који си ти фактор да ми одређујеш када ћу да играм?Да се нисмо можда договорили тако?Курац јесмо , ниси питао ни мене ни Србина , не може то кад теби падне на памет.Прво има да питам Србина када може да игра па у зависности од тога ти кажем када би отприлике могли да играмо ,а ово што си ти зацртао можеш да заборавиш...
Senko, mozemo mi za jedno pola sata. Ako ces ti biti host posalji nam na pvt link sobe.
OD 8 PA NA DALJE...
to znaci da pre toga ne mozemo...
a Srbina je juce dosao i pitao da li hocemo odmah, mi smo bili tu al ode on, ali to je nebitno...
nisam rekao u 8, nego od 8...
Reme ima trening uveče, tako da mi možemo najkasnije u 21:20h.
Je l' vama odgovara da odigramo u pola devet?
oooooo
Ja madafaku NE MENJAM