Čim vidim staklenu na forumu, moram da dođem i da je pozdravim. :))
Poz, staklena! :maše:
Ti mi dođeš kao neka savest! U glavi imam sliku tvog avatara i balončić na kome piše: Imaš previše postova na forumu, nikada nećeš završiti fakultet! :))
Edit: A, da, mašem i ja tebi. :)
Ti mi dođeš kao neka savest! U glavi imam sliku tvog avatara i balončić na kome piše: Imaš previše postova na forumu, nikada nećeš završiti fakultet! :))
Ahahah. Pa tako nekako. :))
A inače, sve vas sa ove teme zamišljam kao neku srećnu porodicu. Uvek na okupu. :)
Много мање ако хоћеш искрено. А да не спомињем како је одвратно време. Можда има неки скуп, мада сумњам.
Nevezano za skupove, već par dana unazad, ista priča. Kako li će tek biti na proleće, kad zimogrožljivi kao što sam ja izmile iz svojih jazbina..
Dobra vam večer,društvo! :))
Кренула је школа.
Поз Гого!
Pričajte mi o toploti,suncu,proleću,dugim danima,ptičicama i cvećuuuu...smrzoh se ko dupe!
Heh, možemo samo da sanjamo na tu temu za sad.. :/
GROK!
Grok,mess :)
Staklena,ja SANJAM proleće!!! :'(
Hehe, a malopre sam htela da definišem nešto na temu krmače. :) Ništa lično. :))
Sestroooo :D
http://www.adriatic-cruising.com/images/more.jpg
Definiši!
Mlakušno je bilo, mozak mi odumire od ovih alkaloida i otrova o kojima učim. Možda sutra. :)
Sekiceee :))))
Borko,dajem ti plus za slikuuu :)))
Од плуса се не живи, дај нешто за клопу :)
Jeeee,koja si ti trpija od čoveka! :))
Kad god sam na forumu,ti si gladan! :))
Ja sad jedem narandžu,o'š malo? :))
Нисам само кад си ти на форуму, ја сам увек гладан :)
Ahahah. Pa tako nekako. :))
A inače, sve vas sa ove teme zamišljam kao neku srećnu porodicu. Uvek na okupu. :)