Ko poslednji pobednik (110)

1. Svi za jednog-jedan za SVIJU! :))

2. Hahahaha, lepo si to rekao. Imaš na mom profilu link Lakijeve izbrisane definicije o nama sa teme. :)

3. Pročitaću drugom prilikom.
    Mnogo dugačko, a moram da idem.
    Pozdravljam vas. :)

4. Pozz,Edi :)

Aj' još par postova pa i ja d'idem :/

5. Морам и ја брзо...

6. Hahaha, pozdrav! :)
    I ja ću uskoro, zanimljivije mi je da čitam o sredstvima koja izazivaju zavisnost nego nove definicije. O_o

7. Blago tebi staklena,imaš zanimljivo štivo... :))

8. Истина је то што каже стаклена :(

9. Bilo bi zanimljivo da ne detaljišu previše o dozama i reakcijama za dokazivanje i određivanje. :) Eto recimo, saznala sam da odraslog čoveka možeš ubiti sa 30-60 tableta aspirina.

10. Ju,pu,pu.Dobro je što ne pijem aspirin.
    (Al' zato pijem sve ostalo) :)))))

11. Ja samo brufen. :) E, a aspirin je odličan kao maska za lice! Rastopiš 1-2 tabletice u 2-3 kapi vode (dovoljno da se rastvore tablete), utrljaš na čisto lice i ispereš za par minuta. Rezultat: predivno glatka koža. :)

12. Staklena,ja imam suvu kožu-k'o pergament.Je l' da probam? :)

13. Što da ne, ta maska skida odumrle ćelije sa površine kože, tako da će ti krema bolje upijati i bolje hidrirati lice. :)

14. 'Fala,doktorka ;)))

ED:laku noć,vidimo se uskoro :))

15. Hehehe, nema na čemu, ja sam ti bolesno upućena u te kozmetičke zajebancije. Pitaj šta god te zanima. :))

16. Helou doktorka, moraću i ja da probam ovo sa aspirinom. Jesi li ti probala?

17. Jašta, više puta. Dođe mu kao piling. Salicilnu kiselinu (aspirin) imaju skoro svi ti preparati za čišćenje kože. Ovo je jeftinija varijanta. :)

18. Ništa me ne košta. A jel može samo običan aspirin ili i onaj protect?

19. И сперма помаже... мсм тако сам чуо. Коже к'о у бебе :))

20. Jedan običan ili 2 protect. Koliko sam upoznata, razlika je samo u dozi. Ali pazi da ne staviš previše vode, 2-3 kapi bukvalno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.