Prijava

Svi za jednog-jedan za SVIJU! :))

Hahahaha, lepo si to rekao. Imaš na mom profilu link Lakijeve izbrisane definicije o nama sa teme. :)

Pročitaću drugom prilikom.
Mnogo dugačko, a moram da idem.
Pozdravljam vas. :)

Pozz,Edi :)

Aj' još par postova pa i ja d'idem :/

Морам и ја брзо...

Hahaha, pozdrav! :)
I ja ću uskoro, zanimljivije mi je da čitam o sredstvima koja izazivaju zavisnost nego nove definicije. O_o

Blago tebi staklena,imaš zanimljivo štivo... :))

Истина је то што каже стаклена :(

Bilo bi zanimljivo da ne detaljišu previše o dozama i reakcijama za dokazivanje i određivanje. :) Eto recimo, saznala sam da odraslog čoveka možeš ubiti sa 30-60 tableta aspirina.

Ju,pu,pu.Dobro je što ne pijem aspirin.
(Al' zato pijem sve ostalo) :)))))

Ja samo brufen. :) E, a aspirin je odličan kao maska za lice! Rastopiš 1-2 tabletice u 2-3 kapi vode (dovoljno da se rastvore tablete), utrljaš na čisto lice i ispereš za par minuta. Rezultat: predivno glatka koža. :)

Staklena,ja imam suvu kožu-k'o pergament.Je l' da probam? :)

Što da ne, ta maska skida odumrle ćelije sa površine kože, tako da će ti krema bolje upijati i bolje hidrirati lice. :)

'Fala,doktorka ;)))

ED:laku noć,vidimo se uskoro :))

Hehehe, nema na čemu, ja sam ti bolesno upućena u te kozmetičke zajebancije. Pitaj šta god te zanima. :))

Helou doktorka, moraću i ja da probam ovo sa aspirinom. Jesi li ti probala?

Jašta, više puta. Dođe mu kao piling. Salicilnu kiselinu (aspirin) imaju skoro svi ti preparati za čišćenje kože. Ovo je jeftinija varijanta. :)

Ništa me ne košta. A jel može samo običan aspirin ili i onaj protect?

И сперма помаже... мсм тако сам чуо. Коже к'о у бебе :))

Jedan običan ili 2 protect. Koliko sam upoznata, razlika je samo u dozi. Ali pazi da ne staviš previše vode, 2-3 kapi bukvalno.