Bilo bi zanimljivo da ne detaljišu previše o dozama i reakcijama za dokazivanje i određivanje. :) Eto recimo, saznala sam da odraslog čoveka možeš ubiti sa 30-60 tableta aspirina.
Ja samo brufen. :) E, a aspirin je odličan kao maska za lice! Rastopiš 1-2 tabletice u 2-3 kapi vode (dovoljno da se rastvore tablete), utrljaš na čisto lice i ispereš za par minuta. Rezultat: predivno glatka koža. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Svi za jednog-jedan za SVIJU! :))
Hahahaha, lepo si to rekao. Imaš na mom profilu link Lakijeve izbrisane definicije o nama sa teme. :)
Pročitaću drugom prilikom.
Mnogo dugačko, a moram da idem.
Pozdravljam vas. :)
Pozz,Edi :)
Aj' još par postova pa i ja d'idem :/
Морам и ја брзо...
Hahaha, pozdrav! :)
I ja ću uskoro, zanimljivije mi je da čitam o sredstvima koja izazivaju zavisnost nego nove definicije. O_o
Blago tebi staklena,imaš zanimljivo štivo... :))
Истина је то што каже стаклена :(
Bilo bi zanimljivo da ne detaljišu previše o dozama i reakcijama za dokazivanje i određivanje. :) Eto recimo, saznala sam da odraslog čoveka možeš ubiti sa 30-60 tableta aspirina.
Ju,pu,pu.Dobro je što ne pijem aspirin.
(Al' zato pijem sve ostalo) :)))))
Ja samo brufen. :) E, a aspirin je odličan kao maska za lice! Rastopiš 1-2 tabletice u 2-3 kapi vode (dovoljno da se rastvore tablete), utrljaš na čisto lice i ispereš za par minuta. Rezultat: predivno glatka koža. :)
Staklena,ja imam suvu kožu-k'o pergament.Je l' da probam? :)
Što da ne, ta maska skida odumrle ćelije sa površine kože, tako da će ti krema bolje upijati i bolje hidrirati lice. :)
'Fala,doktorka ;)))
ED:laku noć,vidimo se uskoro :))
Hehehe, nema na čemu, ja sam ti bolesno upućena u te kozmetičke zajebancije. Pitaj šta god te zanima. :))
Helou doktorka, moraću i ja da probam ovo sa aspirinom. Jesi li ti probala?
Jašta, više puta. Dođe mu kao piling. Salicilnu kiselinu (aspirin) imaju skoro svi ti preparati za čišćenje kože. Ovo je jeftinija varijanta. :)
Ništa me ne košta. A jel može samo običan aspirin ili i onaj protect?
И сперма помаже... мсм тако сам чуо. Коже к'о у бебе :))
Jedan običan ili 2 protect. Koliko sam upoznata, razlika je samo u dozi. Ali pazi da ne staviš previše vode, 2-3 kapi bukvalno.