ММА

1. https://www.youtube.com/watch?v=rWK8V_BnCIA
    nije htela touching gloves kucka. zasluzila je nogu u vugla

2. nema na čemu
    ronda od prvih 5 sekundi bila u nokdaunu lol noge ko da nisu njene bile

3. kako je patosirala bajo moj, deluje dosta fizicki jaca od ronde

4. inace bas me nervira ponasanje ronde, previse se ubaci u taj bitch mode, ok jbt naravo da ne treba da volis protivnika al ga makar ispostuj, dodirnite se rukavicama ne glumi ludilo ova holi holm je bas ok osoba, i kad je patosirala malo se poradovala i onda prisla da vidi kako je a ova bi garant trcala pobednicki krug oko arene, jos je ronda krajem prve runde opicila posle zvuka sirene, mozda nije namerno mada nesto mi govori suprotno, sve u svemu bravo za holi

5. ima neceg cudnog i jako pogresnog u posmatranju zena kako se biju. ne svidja mi se.

6. RONDA RAUZI AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

7. ubi rondu ko nista jebem ti

8. hahahhaha ronda=dzerard

9. Nije u sustini ovo preveliko iznenadjenje. Ronda je veliki talenat i mnogo je jaka, krece agresivno i ostaje agresivna, drzi pritisak. To prolazi svuda osim kod dobrih takticara kao Holm. U takvim slucajevima, mora da se spusti lopta i promeni taktika, da se malo saceka, proba nesto drugo, promeni distanca, uglavnom posle trece dobro popijene pesnice u drugom minutu bilo je vreme za to. Ona je nastavila da jurisa, probala je tejkdaun ali ni to joj nije islo kako je zamislila, bila je potpuno frustrirana.
    Sa druge strane Holm je uvek strpljiva, puna kondicije i spremna da sprovede game-plan do kraja. ODLICAN je bokser, najbolja u UFC sigurno. Njoj nikada nije bio problem i da pobedi na poene. A jos joj je trener jebeni Greg Dzekson, jebes mi sve taj bi i od Dusana Dzakica napravio borca. Zavrsetak borbe je bio prilicno maestralan cak stavise kojekude...

Inace meni se od svih zena boraca u najvise svidjala Marlus Kunen...

10. Meni je Džekson napravio plan treninga, samo sam pogledao i rekao de liku šta ti je

11. Aldo ili MekGregor? Jedva čekam, majke mi.

12. Ova Holi je čak i lepa. Ne da je lepa ekšli, već bih rado rob njen bio.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.