Sve borbe su bile prejake i vredelo ih je gledati, osim možda te prve koju sam propustio. Kapun, hvala na strimu, nisam uopšte uspevao sam da pronađem. Ajd, kad je oblak već spojlovao, Rokhold je skroz nerealan borac, bio je dominantan na svakoj distanci i u svakoj situaciji. Vajdman delovao nespreman i nefokusiran.
Pogledao sam dve glavne borbe večeri. Rokold je urnisao Vidmana, još u prvoj rundi je trebao sudija da prekine borbu. Dušbeg je i dalje, al jbg bio je bolji. Konor je očigledno odradio odličan posao svih ovih meseci, Aldo je krenuo sa previše emocija, savršen tajming Irca i bum. Šteta što nije trajalo duže makar. Momentalan rimeč deluje kao realna opcija.
brate plasim se da odem na yt kanal ufca da vidim komentare za alda. steta ponavljam samo sto se zavrsilo tako brzo. inace nije lose sto je jedan irac postao sampion neke kategorije do sada su to mahom bili ameri ili brazilci. nadan se da ce i neko sa nesih prostora nekad postati makar clan ufc te cemo se buditi rano ili cak imati ufc priredbu u nishu npr.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
evo upravo dobi santos u prvoj
ima li dje boljeg snimka? slab kvalitet ovoga mada hwala svakako brt
odlican je ovaj strim gore ko na tv samo slabiji kvalitet
kako slab nabijem te :D
ne gledaj full screen xD
a treba mi hd strim jbg bas sam u gasu da gledam i analziram ove uvodne borbe
armine wtp
ako nadjes posalji ali tesko to
jel da pišemo ovde šta se dešavalo ili da ne spojlujemo ako neko spava pa će da gleda sutra?
ja i miki smo na cetu pa dodji ako oces da pratimo
http://www.thefeed2all.eu/type/boxing-wwe-ufc.html
Strašno šta se dešava...
Jebem ti život. Bar su dobili Holovej i Rok.
Sve borbe su bile prejake i vredelo ih je gledati, osim možda te prve koju sam propustio. Kapun, hvala na strimu, nisam uopšte uspevao sam da pronađem. Ajd, kad je oblak već spojlovao, Rokhold je skroz nerealan borac, bio je dominantan na svakoj distanci i u svakoj situaciji. Vajdman delovao nespreman i nefokusiran.
Pogledao sam dve glavne borbe večeri. Rokold je urnisao Vidmana, još u prvoj rundi je trebao sudija da prekine borbu. Dušbeg je i dalje, al jbg bio je bolji. Konor je očigledno odradio odličan posao svih ovih meseci, Aldo je krenuo sa previše emocija, savršen tajming Irca i bum. Šteta što nije trajalo duže makar. Momentalan rimeč deluje kao realna opcija.
Kad tako imate problem sa strimom, idite na vipbox.tv ili .sx ili zavisi na kom su serveru, tamo uvijek, ali uvijek ima HD streamova UFC-a.
We'll collide at that first exchange and then that will be it.
Opet je tacno rekao sta ce biti, u glavi ima svaku borbu i nebitno je ime samo telo.
brate plasim se da odem na yt kanal ufca da vidim komentare za alda. steta ponavljam samo sto se zavrsilo tako brzo. inace nije lose sto je jedan irac postao sampion neke kategorije do sada su to mahom bili ameri ili brazilci. nadan se da ce i neko sa nesih prostora nekad postati makar clan ufc te cemo se buditi rano ili cak imati ufc priredbu u nishu npr.
chair
nista cekamo 19 dec dosa anjos cerone i da li ce brazilci potpuno kapitulirati sa sampionima
cujem rokold iyjavio kako je vec odavno najbolji na svetu
https://www.youtube.com/watch?v=n_I93X3mFzQ