ММА

1. Kimbo je obična šprdnja od mma borca.

2. ne znam sta bih ti rekao, za mene se on nije nesto pokazao tamo, razlika je izmedju dobro utreniranog borca i baraba iz kraja koje je uglavnom tukao u onim videima

3. al eto uspeo je jedan da se probije iz tih ulicnih tuca, masvidal je dosta dobar u ufcu
    https://www.youtube.com/watch?v=HJSRzrBJZ88

4. Pa on je generalno utripovao da je najjači prebijajući alkoholisane crnce i onda kao JA SAM BORČINA, AJDE MMA, AJDE i onda ga neko opali low kickom i zakuca ga doubleom i to je njegova mma karijera. Osim ako naleti na budalu koja hoće neki brawl sa njim kao kurčimo se pa neki lucky punch.

5. Osim sa Nelsonom, al Nelsona nemeš nakautirat XD

6. Jes me na treningu opalio lik laktom po nosu, ev tek sada počinje da otiče
    Al toliko sam jak da mi nije ništa bilo u tom momentu, da je bio meč ubio bih ga.
    Još malo pa sam Skočko Zizu

7. To matori. I ja isto ima kurac od 30 cm XD

8. Thilmo
    Jedno me uvek zanimalo, da l bi neki muskarac prosecne građe, da nije fajter nego igra fudbal rekreativno recimo, imao šanse u tuči protv onih riba iz ufc-a?

Била је нека прича за време Вимблдона на спорт клубу како је нека топ тенисерка (не могу да се сетим која) на ВТА у то време на неком тренингу играла против млађег брата који је био обичан аматер. Добио је са пола гаса.

Кимбо је добар боксер иначе, разоран аперкат.

9. Ne znam Skočko brt, lakat u nos kad dobar je suze liju bar meni.
    I da. U gradu ranije dok sam bio indijanac sam nogom obarao iz udarca lika 190 120 kg fazon. I bio sam u ozbiljnom nokautu od klinca daj Bože da 45 kila ima. Pogodio lola bradu i to je to. Znači, trenutak i tehnika jebu.

10. Pazi, meni nos lomljen 3 puta, navikao sam na udarce u njega.

Jes da imam devijaciju koju moram riješiti al to ću sljedeće godine, novogodišnje obećanje.

11. http://y2u.be/vz4VB0By7TA 200cm 180kg
    ал како му бацио ноге у страну и крено да хамерује ју ју, класик

12. Brate znaš kad devijaciju radiš da ti po nozdrvi staje do 25 metara gaze kad je guraju posle operacije da upija krv. Kad krenu da vuku posle jebeš Titu majku i grune pun lavor ugrušale krvi

13. Била је нека прича за време Вимблдона на спорт клубу како је нека топ тенисерка (не могу да се сетим која) на ВТА у то време на неком тренингу играла против млађег брата који је био обичан аматер. Добио је са пола гаса.

Jedna od sestara Vilijams se svojevremno nešto kurčila na tu foru, mislim da je odrao fazon 150-ti na svetu sa 6:0 6:1, taj neki fazon.

14. Gledao sam kako rade operaciju devijacije, nadasve je grozno, pogotovo onaj lavorčić što naprave poslije operacije pa svežu oko nosa da kupi krv
    fuj
    al moram jebiga, ne mogu da dišem

15. Ne mogu da živim ne mogu da umrem

16. E usra mi veče jebo te Mili u pičku :D

17. Ma nije ljubav to, nije sve i da hoću
    To nismo ti i ja
    To je Beograd noću
    XD

18. šta misliš koliko te devijacija ograničava?
    ja imam osećaj da bih mogao bar 20-30% jače da treniram kada bih sredio devijaciju

19. Ja bih se ozenio da nemam devijaciju, moram da sredim to

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.