Alaj volem da bijem ovakve, auuuu... Kad se razmaše ko propeler a ti samo mlatiš direkte u nos pa ga spustiš lou-kikom i onda preciznim mavašijem u glavurdu riješiš bijedu....
ja kad me neki bije samo pokrijem glavu da mi ne ostaju masnice i legnem da me išutira, i ne branim se da ga ne razljutim još više ako mu izblokiram neki udarac
Кика је имао техничких проблема приликом снимања овог ивента.Иначе , не знам , дебели је ваљда показао иницијативу па стога је он ваљда победник , мада генерално и борбе мачак су технички боље од овога :))
Bogami, biće jebeno. Nadam se pobedi Silve, al mislim da u najmanju ruku neće biti lako.
Čini mi se da je Sonnen odlično pripremljen i bogami je izbacio iz koloseka Silvu sa svim onim prozivkama.
Mene zanima da'l se oni prozivaju zato što se stvarno mrze i te fore, ili je sve po scenariju zarad publiciteta. Onaj drevni hejt između Tita Ortiza i Kena Šemroka mi recimo baš veštački delovao.
ahaha, na ovakve komentare misliš kika? :D
стенд ап је веслај ко мачка док не погодиш
BAŠ TAKVE.
Ali obratite pažnju na 1:35!
Alaj volem da bijem ovakve, auuuu... Kad se razmaše ko propeler a ti samo mlatiš direkte u nos pa ga spustiš lou-kikom i onda preciznim mavašijem u glavurdu riješiš bijedu....
Škočimise ti reče da si pacifista?
ja kad me neki bije samo pokrijem glavu da mi ne ostaju masnice i legnem da me išutira, i ne branim se da ga ne razljutim još više ako mu izblokiram neki udarac
Pacifista, nego šta. A mi smo najčešće na udaru, morao sam da naučim kako da se odbranim...
не тролуј перо.
Кика је имао техничких проблема приликом снимања овог ивента.Иначе , не знам , дебели је ваљда показао иницијативу па стога је он ваљда победник , мада генерално и борбе мачак су технички боље од овога :))
Laki, ali kod mačaka se ne vidi potez koji otvara ovu borbu, a to je FLYING BELLY! :))))
http://www.youtube.com/watch?v=267i7rKeECA&feature=related
Al je ubi Cyborg eee
http://www.youtube.com/watch?v=bOAs68YcTzs&feature=related
Krševljanin, morao si da me podsećaš na ovo? :))
http://www.youtube.com/watch?v=yBhSdcoQp7s
Алистер наставља доминацију. К1 шампион ће се сада борити за УФЦ хевивејт титулу.
Alister je raspad običan... Fedor The Last Empereror!!!
Što ste zaspali. Nemojte da se zagasi tema.
UFC 143:
Interim Welterweight Championship bout: Nick Diaz vs. Carlos Condit
Očekivao sam više od borbe za titulu. Njaaa...
Fight of the Night: Roy Nelson vs. Fabricio Werdum
Silva - Sonnen? Koj će da bedi po vašem mišljenju?
Silva, mislim da je prošli put ušao lagano u meč i da ga iznenadio sonnen, sreća pa uhvatio triangl u petoj.
I mislim da će Grifin dicepa Ortiza.
Bogami, biće jebeno. Nadam se pobedi Silve, al mislim da u najmanju ruku neće biti lako.
Čini mi se da je Sonnen odlično pripremljen i bogami je izbacio iz koloseka Silvu sa svim onim prozivkama.
Mene zanima da'l se oni prozivaju zato što se stvarno mrze i te fore, ili je sve po scenariju zarad publiciteta. Onaj drevni hejt između Tita Ortiza i Kena Šemroka mi recimo baš veštački delovao.