Prijava

Jebo Tita. Ne, nije imao nameru da mu se država raspadne i zato ju je koncipirao tako što će konstantno sjebavati najbrojniji narod na uštrb ostalih.
Ali mislim da ni on ne bi prodao Kosovo, ali zato evo mi bismo.
Ne mora više nikada biti naše, ali prodati i zvanično se odreći....e rođaci...ružno je to i pisati, ne znam da li bi iko sem nas uopšte vodio ovakvu raspravu.
Eto npr. što da se ne proda Beograd? Tu bi najviše para dobili, računam.

Edson ja ti već rekao nešto i ti opet isto i kasnije me psuješ kad ja krenem istom logikom
dakle aj sad lepo svi da odgovore na pitanje :Da li su srbi ili šiptari krivi za kosovo?Da li su srbi ili šiptari krivi što je beograd prenaseljen a sela prazna?Da li su srbi ili šiptari krivi što je mleko i hleb skupo jer su sela prazna i nema ko da proizvodi?Da li su srbi ili šiptari krivi što Srbija ne koristi svoj pun potencijal?A?

daj dušane majke ti....mislim ono kakve veze sad ima hleb i mleko sa šiptarima i sa temom Da li biste prodali Kosovo? Neću više ni postovati ovde, nastavite.

pa koja je vaša ideologija, kada me već vučeš za uši? Ko god hoće, neka majci otkida, samo da ne dira moje selo malo?! I da ima piva i pičke, a mama i tajo napunili frižider i tako to. Sve mi diraj, al frižider JOK more!
A zna se ko u Srbiji proklamira tu ideju, što bi vi rekli"taj rad".

Ja ne mogu govoriti u ime svih. Ali ja nisam ideološki zadojen. Serem jednako i na Čediste i na Šešeljove. Jesam ja već reko da ga ja ne bih prodavao. Ali kad ga već gubimo naći načina da ga izgubimo što bezbolnije. Pri tom msilim da je prodaja za novac najgora ideja.

Ono što sam ja samo htjeo reći je da ni jedni ni drugi ne pucate eikete ljudima. Nisam imao namjeru da se rsapravljam o ovako besmislenoj temi. ( izvini Javio)

I pročitaj negdje šta je po definiciji država , ali ne po Vukajliji.

Ako je nemoćna da brani svoj suverenitet onda nije država. Ako je nemoćna da vrši vlast na dijelu svoje teritorije onda nije država. Ovo je gokurac, ne država.

Kako nema aurora pa uvek nam je neko drugi kriv svi znamo da su srbi sveti narod i nemogu da pogreše mora da su šiptari i za to krivi i oni pogani amerikanci elem i u crnoj gori nažalost srbi masovno prodaju kuće i kad danas sutra to bude šiptarsko ponovo će šiptari biti krivi

Buksno ja sam iskulirao kad je edson rekao da neće više da raspravlja sa mnom i obrisao onaj post gde indirektno kaže da nisam srbin i neću da iskuliram ponovo iznošenje da sam čedin fan a eto ti potvrćuješ tvrdnju krive su ustaše ljolj njih sam zaboravio da navedem u prošlom postu

Ljolj i baš lepo od vas kako brišete postove i ti i edson ostani baja do kraja

Edsone ja ne znam kako da tumačim pitanje
"Ko ti dade ima Dušan ako si uopšte Dušan"

Što se mene tiče nek rade šta oće.
Samo da se mene ne tiče.

Jeste to sve naše,Tukli smo se krvavo sa svima živima za njega.
Ali jbg kad dođe Amerika,Ćuti se.

strašno...ne KiM, nego ni jedan pedalj otadžine ne sme da se da nikome, ni za sve pare ovog sveta.
Verujem da svakom od vas ako ostane nešto od vaših roditelja u amanet, da bi to imalo veću nematerijalnu vrednost nego materijalnu za vas. I vi da ostavite svojoj deci nešto u amanet ne bi vam bilo pravo da oni to prodaju za ne znam kakve novce.
A opet vamo bi prodavali nešto što vas se ne tiče konkretno. Ako već ne osećate nikakvu povezanost sa Kosovom i Metohijom, ko vam daje za pravu da prodajete to onda? kad ima i onih koji osećaju tu povezanost. Po čemu vi onda imate veće pravo odlučivanja od drugih?
Ko može da porekne da nam je KiM duhovna kolevka našeg roda?
Neko je spomenuo da je Vojvodina bila Mađarska...al tamo je bilo Srba, samo je vlast bila tuđa kao što je neko i spomenuo, a onda je neko vickast napomenuo kako su i na KiM postojali šiptari i ranije...a od kad su to šiptari dole??? da nisu bili možda i u 11, 12, 13 v.???
Oni kažu da su starosedeoci...akcenat na ONI kažu! većinski su naseljeni od strane Turaka, i sam Broz ih je masovno naselio.

elem, ne može se poreći da Amerikanci hoće da isisaju sve resurse odande i da ne drže oni stranu njima zbog neke demokratije, a sad se nađu neki polupametnjakovići koji kažu kako dole nema ništa, nikakvih bogatstava...jeste, ovi su debili pa će prvo da ratuju na slepo i onda ako ima nešto to će da pokupe. Tačno su izračunali šta ima i koji su resursi i dok ne uzmu sve što su namerili neće stati.
A ja da se pitam, sa Amerima bi napravio dogovor, jer mi da tamo ima resursa i za 300 milijardi mi to ne bi znali da iskoristimo, takvi smo jednostavno...nego lepo njima kažemo, ''braćo ameri vi ste prava demokratska država mi vas podržavamo, jel može da mi odemo dole, dovatimo svakog šiptara za uši, proteramo sve do jednog od dole i da više ne može ni lupom da se nađe šiptar na našoj teritoriji, a za uzvrat, vi nam vremenom otplatite naš spoljašni dug koji imamo, uložite još neku crkavicu u nas, na državu kosovo da se zaboravi, i mi zadovoljni, a vi sve ostalo što ima od tih ruda da uzmete, uzmite, nagrabite se para i amin.
Pa sami bi oni proterali sve jednog šiptara dole.
A najveća glupost koju sam čuo da su šiptari kupili kosovo od amera za milijardu dolara??? O.o daj bre msm....

Читам и не верујем. Продали би и рођену мајку да можете, срам вас било. Част изузецима.

pa sad...

Buksnetina
Читам и не верујем. Продали би и рођену мајку да можете, срам вас било. Част изузецима.

Bratac moj, ja bih PRODAO materu ZA MASNE PARE a ne za SIĆU. Jedno je OBEZBIJEDITI EGZISTENCIJU a drugo je NAPRAVITI SEBE BUDALOM.

šta misliš, gdje si ti u ovoj priči? Aj pročitaj još jednom šta si napisao.

Gdje sam ja u ovoj priči?
Kakve to veze ima sa mnom lično?
Ne kontam.

Свима који се декларишу да би "продали Косово" прилажем следећу фотку:

http://files.myopera.com/ScriptorMiloshio/albums/4370272/untitledFLK.jpg

Шта се види на њој? Црвеном бојом уоквирена острвца су Фолкландска Острва. Плавом бојом Уједињено Краљевство Велике Британије.

Видите, јебодерина је удаљена целих 12,746.46 километара илити 7,920.3 миља од Велике Британије која је - чик погодите - до краја држала да су поменута ЊЕНО ВЛАСНИШТВО. И крв (туђу понајвише али и своју) проливала због нечег удаљеног 12,746.46 километара од ње. Дакле "Фолкландска острва су срце Британије" - политика.

--------------------------------------------------------------------
Шта је поента - да ниси у целој Краљевини могао да нађеш некога ко ће тврдити супротно. Ниси, као код нас идиота, могао да нађеш некога ко ће причати "ее, на курац сте ми се попели са тим вашим Фокландским острвима, Фокландска острва су Аргентина и то је готова ствар, прод'о би их данас да могу, само пичке не могу да прихвате реалност"...

Тако се то одвија у нормалном свету. Неко ти науди, гледаш да му се сит најебеш кеве због тога; ни под разно га не љубиш у гузицу и не идеш му низ длаку. Ал' јебига, у нормалном свету......

Tom Ripli popusicu ti za ovaj post.

Naravno, sjetićete se da se oko tog Kosova i ratovalo i tako to.

ljudi, koji vam je... kosovo ce ponovo biti srpsko, ako ne za 10 godina, onda za sto, ako ne za sto, onda za hiljadu, ali bice... bilo je i bice... i manite se sad tog kosova, dajte da vidimo sta cemo za rucak!

Da, al Britancima ne vise bombe nad glavama čim se počnu buniti za nešto...

Bratac, NATO nas je bombardovao još i 1993. samo slabo ko ima pojma o tome, tačnije - zaboli ih karington. Kompletan Ozren su zasuli kasetarkama... Na Kraljici je i sad zabranjena zona zbog radijacije. A što? Zato što nismo htjeli predati Vozuću i Tumare i manastire bez borbe. Pogađaš - pala je i Vozuća, i Tumare, jedino manastir nismo dali pa su i tu htjeli da bombarduju al' neka viša sila je neutralisala te bombe, nije bilo žrtava.

Sve to stoji, treba biti nacionalno osvješten... Al ne možeš se s rogatim bosti.

Gospođice Lemajić, kako da ovo protumačimo?
Kao poziv na ručak, ili kao potragu za ručkom?
Inače, saglasan sam da treba oladiti, pošto je ovo zajebantski forum, a ne naučni skup.

Ripli lepo ti objasni za UK i Argentinu al jednu stvar si prevideo. Britanci su pobedili!!! I koliko god to ne želimo da priznamo, mi smo na Kosovu izgubili. A i nije nam prvi put...