Sajt YouTube
  • P

Dakle, mnogi od nas imaju nalog na ovom sajtu i ovde ćemo pisati o problemima i savetima šta uraditi ako se desi to-to-i to.

Evo, recimo, da li i vama već 2 dana pušta klip samo sa leve strane plejera i uopšte ne pusti prve 2-3 sekunde? Inače, nešto su skoro opet sjebavali, Boga pitaj da li će ovo da srede, pa pitam je li to do mene ili...?

• sedplas

koji je to sajt?

salim se, ne znam, ja nisam imao problema, bar ne takvih....

• Пд

menijesamodosadno
    ne

Али добар сајт иначе. Често идем тамо, имају кул ствари и то...

• P

Šta "ne"? Nije do mene ili tebi pušta normalno?

• P

Пеки д џем
    Али добар сајт иначе. Често идем тамо, имају кул ствари и то...

Hm, naveo sam namerno "sajt" da ovde ljudi ne bi kačili klipove, nego da ovde se priča samo o sajtu.

• Bioshocker

Bioshocker256 , add me for hot web cam chat mwa ! <3 love you girls ! A fak , ja mislio MSN .
    Nego , nisam iskusio te probleme .

• menijesamodosadno

Вот ај сед воз:

Имам профил, ретко кад оставим који коментар, не качим клипове и не багује ми.

• P

Oke, fala na informacijama. ;)

• menijesamodosadno

Кога не нервира та кучка.

• dasisti

ја имам само онај проблем кад ширим на фулскрин па се паузује или крене из почетка... можда је до флеш плејера?

• D-MAN AC-DC

Imamo isti problem Peki, evo bas danas mi se desilo 2-3 puta.

• TotalnoNekvalitetan

Pauzira svima, ja mislim. Zbog rezolucije, ili tako nesto. A za kretanje ispocetka ne znam. :)

• Bioshocker

ја имам само онај проблем кад ширим на фулскрин па се паузује или крене из почетка... можда је до флеш плејера?

Treba da promenis jednu stvar u podesavanjima :)

• P

dasisti

Kad uđeš u ful skrin on ti automatski promeni rezoluciju i počinje da skida klip u 480p, to treba u podešavanjima da središ.

• Earthworm Jim

E, znam taj sajt!

• Obozavalac_fanova

Nemam tih problema, ali jedini problem koji imam je ovaj novi "layout" ono sranje izbagovano, e to mene nervira vec par meseci!

• brainiac96_Dio

Jel zna neko neki način da mi YouTube automatski ponovo pusti klip kada se završi?

• dasisti

Bioshocker

Treba da promenis jednu stvar u podesavanjima :)

фала брате :)