Sajt YouTube

1. Dakle, mnogi od nas imaju nalog na ovom sajtu i ovde ćemo pisati o problemima i savetima šta uraditi ako se desi to-to-i to.

Evo, recimo, da li i vama već 2 dana pušta klip samo sa leve strane plejera i uopšte ne pusti prve 2-3 sekunde? Inače, nešto su skoro opet sjebavali, Boga pitaj da li će ovo da srede, pa pitam je li to do mene ili...?

2. koji je to sajt?

salim se, ne znam, ja nisam imao problema, bar ne takvih....

3. menijesamodosadno
    ne

Али добар сајт иначе. Често идем тамо, имају кул ствари и то...

4. Šta "ne"? Nije do mene ili tebi pušta normalno?

5. Пеки д џем
    Али добар сајт иначе. Често идем тамо, имају кул ствари и то...

Hm, naveo sam namerno "sajt" da ovde ljudi ne bi kačili klipove, nego da ovde se priča samo o sajtu.

6. Bioshocker256 , add me for hot web cam chat mwa ! <3 love you girls ! A fak , ja mislio MSN .
    Nego , nisam iskusio te probleme .

7. Вот ај сед воз:

Имам профил, ретко кад оставим који коментар, не качим клипове и не багује ми.

8. Oke, fala na informacijama. ;)

9. Кога не нервира та кучка.

10. ја имам само онај проблем кад ширим на фулскрин па се паузује или крене из почетка... можда је до флеш плејера?

11. Imamo isti problem Peki, evo bas danas mi se desilo 2-3 puta.

12. Pauzira svima, ja mislim. Zbog rezolucije, ili tako nesto. A za kretanje ispocetka ne znam. :)

13. ја имам само онај проблем кад ширим на фулскрин па се паузује или крене из почетка... можда је до флеш плејера?

Treba da promenis jednu stvar u podesavanjima :)

14. dasisti

ја имам само онај проблем кад ширим на фулскрин па се паузује или крене из почетка... можда је до флеш плејера?

Kad uđeš u ful skrin on ti automatski promeni rezoluciju i počinje da skida klip u 480p, to treba u podešavanjima da središ.

15. Nemam tih problema, ali jedini problem koji imam je ovaj novi "layout" ono sranje izbagovano, e to mene nervira vec par meseci!

16. Jel zna neko neki način da mi YouTube automatski ponovo pusti klip kada se završi?

17. Bioshocker

Treba da promenis jednu stvar u podesavanjima :)

фала брате :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.