Sajt YouTube

1. @braniac ne znam i mislim da ne moze, ali imas onaj fazon ako vec imas akaunt, stavis u plejlistu klipove koje hoces da gledas i on vrti jedan posle drugog, dobar je fazon za pesme, stavis do sto pesama valjda i on ih vrti...

2. zašto meni, utube, vec mozda mjesec dana ne radi tj. vizualno samo. kad pustim nesto, samo zvuk mogu da cujem, ali slika ni da si bog?
    koji kurac s time.

3. updateuj flash player
    i updateuj browser
    ako koristis chrome onda ti se to sve u jednom tako da samo updateujes chrome i to je to.

4. mozilla i flash su update-ani.
    ne znam više ša... fffffuuu
    npr. prvi put mogu vidjet video i normalno je sve, no druge kliknem, nema šanse.

5. Premotaj opet na početak i pusti. To se nekad i meni dešava. I još uvek mi ne prikazuje prve dve sekunde klipa i nekad se widescreen totalno sjebe.

Ali su vratili, sad ne mora da klip bude više HD da bi bio dobar zvuk, hvala Bogu!

6. Иам профил, само коментаришем не стављам клипове

7. Jako dugo sam bio jutjuber, jedno 2 godine i za to vreme sam pogledao oko 17000 klipova. Prvo sto sam ispizdeo je to sto su uklonili taj podatak, drugo-ovo oko ucitavanja i secenja kada krene, trece-pregled fejvorita sa ucitavanjem...svojim poboljsanjima su upropastili sajt. Svejedno, i dalje je jedno od najjacih internet oruzja

8. Eo mene i ođe da pitam.... http://downloadyoutubevideo.org/ valja li ovo govno?
    Skidate li kad klipove sa jutjuba sa tim? Jer ja nikad to nisam skidao, ali jednostavno moram jedan klip da skinem sad

9. Ne znam za to al realplayer je dobar za skidanje sa youtuba

10. Ма скини јутјуб даунлоадер, он је конза.

11. Kad sam reinstal komp nestao real player, a i nervira me nešto u pm, pa neću da ga instaliram, ne znam, zaboravio sam što mi smeta kod njega...
    Dobra ideja, peki, vidiš to sam zaboravio

12. Smare,samo ovaj sajt - http://www.youtube-mp3.org/
    Ubacis link,kliknes download i gotovo...Meni radi perfektno...

13. Fala bejbe ven d lajts go aut :)

14. Kao što ste možda primetili, YouTube je u potpunosti redizajniran. Utisci? Komentari?

15. Зашто људи мрзе ВЕВО?

16. Нервира ме. Морам да померам миша да бих видео докле је клип стигао. И кад премотавам зајебава, пошто пребрзо спушта ту скалу, па га онда паузирам уместо да премотам.

17. Zato što im VEVO ne da da postavljaju MTV spotove, automatski im blokira. To VEVO radi da se ne bi rasipala gledanost, već da samo taj njihov jedan klip bude gledan.

18. Шљивић
    Zato što im VEVO ne da da postavljaju MTV spotove, automatski im blokira. To VEVO radi da se ne bi rasipala gledanost, već da samo taj njihov jedan klip bude gledan.

И због тога се људи жале? Дај бре. Клипови су им увек врхунски. Ево, на пример, гледам овај клип са концерта:

http://www.youtube.com/watch?v=o018byLnMFM&ob=av2n

И лепо имам 5 различитих формата од којих су 3 у ХД резолуцији. Шта ћеш више.

19. Зашто људи мрзе ВЕВО?

Ja ga ne volim zbog:

This video is not available in your country

Ali mi je kul ako hoću da nađem pesme od nekog izvođača, pa samo ukucam u URL youtube/izviđačVEVO. Naravno, pod uslovom da nema ove gore zabrane.

20. Ne mogu da gledam ac dc a da mi pozadi stoji slika rijane, ne mož to!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.