Liga šampiona!

1. Mislim da će ovo biti prvi put od ihahah da neću gledati ligu šampiona, tj sad u sredu. Nema smisla...

2. Mancester mi je ogadio fudbal, kakvi su to cigani odvratni, to nije vidjeno. Ne postoji ljigaviji tim sa vise srece na svetu. Naravno, presudna je psihologija kojom im Ferguson ispira mozak, svaka mu cast na tome...ali da su odvratni, to je neporecivo.
    Ne da mi je nesto zao Celsija, ali je grozno da mnogo bolji timovi stalno ispadnu posle 1/8 i 1/4, a da ljigavi Mancester uvek igra zavrsnice.

+1

3. Mancester mi je ogadio fudbal, kakvi su to cigani odvratni, to nije vidjeno. Ne postoji ljigaviji tim sa vise srece na svetu. Naravno, presudna je psihologija kojom im Ferguson ispira mozak, svaka mu cast na tome...ali da su odvratni, to je neporecivo.
    Ne da mi je nesto zao Celsija, ali je grozno da mnogo bolji timovi stalno ispadnu posle 1/8 i 1/4, a da ljigavi Mancester uvek igra zavrsnice.

-5561
    Како можеш то да кажеш? Видић игра у Манчестеру!?!?!!134
    Ја готивим Манчестер, због Видића!

4. Видић је пичка!

Волео бих да Челси прође даље, искрено, не подносим глупи Манчестер, од Видића па до баштована Бербатова.

5. Видић је пичка!

Хахахахаха
    Видић је најбољши! Ти си љубоморан, зато што није играо за Патлиџан лололололо

6. Волео бих да Челси прође даље, искрено, не подносим глупи Манчестер, од Видића па до баштована Бербатова.

+1
    EDIT

Како можеш то да кажеш? Видић игра у Манчестеру!?!?!!134

a što zbog Vidića, tamo je kao neko mudo a u reprezentacijij igra ko pičaketina najgora!

7. a što zbog Vidića, tamo je kao neko mudo a u reprezentacijij igra ko pičaketina najgora!

Нетачно и неоправдано! Јел' имаш доказе?!

8. a što zbog Vidića, tamo je kao neko mudo a u reprezentacijij igra ko pičaketina najgora!

Uvek, ali uvek najbolji u reprezentaciji. Sta ocekujes od njega, da daje golove umesto napadaca i probija po boku ? Mozda jeste kurcevit, ali i ne treba drugacije sa stokom kao sto je Pantelic, Jovanovic, ....

9. Ako je Vidić pička, šta je onda Drogba? Pojeo ga Nemanja, ovaj se samo nervirao u svojoj nemoći.

Čelzi je legija plaćenika, nisu ništa gori od Mančester Šitija.

Ili ne gledate fudbal dovoljno, ili jednostavno ne razumete materiju, ili imate ispod 17 godina pa još niste provalili sve fore i čari fudbala, da ne pominjem stvari koje se u tom sportu cene.

10. Bravo Caveze...Celzi je jedna prosecna ekipa koja je zbog svog predsednika lovatora postala "neko"...Kenja mi se od takvih ekipa,tj kvazi ekipa...Mancester je za njih institucija,ma koji Mancester,Njukasl! Pun mi je kurac vise tih ekipa koje godinama nisu mogle nista da urade,i onda ih kupe neki govnari,i oni su sad kao medju najboljima...serem im se u usta.Mnogo vise sam Celzi gotivio kad su igrali Zola,Tore Andre Flo,Haselblajnk,Desai i ostali nego sada...

11. E ta ekipa Čelzija je bila prava ekipa, bar nisu igrali samo za pare.

Idemo danas, Mančester, završimo posao i idemo u polu-finale!

12. Како можеш то да кажеш? Видић игра у Манчестеру!?!?!!134

Realno, jebe mi se za Vidica. Treba li sad da pocnem da se lozim na nemacku ligu i navijam za Borusiju zato sto tamo igra Subotic? I zasto bas Vidic u Mancesteru, a ne Ivanovic u Celsiju?

Nadam se pobedi Celsija veceras, bilo kakvoj, samo da ispadnu cigani. I bas mi je drago sto ce budjavi Inter da ispadne, otkako postoji fudbal, taj tim je uvek imao pare, a nikada i igru.

13. Realno, jebe mi se za Vidica.

Што сте сви љубоморни на Дићвија лолололо Дечко реално сабија па јебе! Не постоји бољи играч од њега у дефанзиви. А то што не игра у репрезентацији као у клубу, нормална ствар. Како очекујеш да игра најбоље за своју земљу у којој га људи пљују исто као и ви овде и немају нимало риспекта за све што је урадио, док га Енглези гледају као Бога.

14. Jok, more, Buksna, i Englezi ga pljuju u 16 samo što ga Englezi plaćaju a za reprezentaciju se igra džabe. Zato imamo krš reprezentaciju.

15. Englezi ga pljuju

Наравно, има и таквих, али је много више оних који певају:

He comes from Seeerbia, he'll fucking murder ya, Nemanja ooo, Nemanja ooo!''

Илити на спрском

Хи камз фром Сррррбија, хил факин мррррдр ја, Неманџа оооооу, Неманџа ооооу

16. za reprezentaciju se igra džabe.

Матори, ми имамо дојајну репрезентацију, само што смо отерали врх тренера и сад можемо да дућкамо китице ко саламице!

17. Што сте сви љубоморни на Дићвија лолололо Дечко реално сабија па јебе! Не постоји бољи играч од њега у дефанзиви. А то што не игра у репрезентацији као у клубу, нормална ствар. Како очекујеш да игра најбоље за своју земљу у којој га људи пљују исто као и ви овде и немају нимало риспекта за све што је урадио, док га Енглези гледају као Бога.

"Jebe mi se" znaci "potpuno sam ravnodusan". Ne kazem da ne igra dobro, naprotiv. Ali sam ravnodusan zbog toga. A to sto ne igra u reprezentaciji kao u klubu, nije stvar motivacije, vec saigraca, ali i protivnika. Lako je Vidicu da dominira kad M.U. igra protiv (recimo) Sanderlenda, koji je 5 klasa slabiji klub, dok se u svakoj protivnickoj reprezentaciji naspram njega nalazi barem natprosecan igrac. Ne tice se to samo Vidica, vec svakog igraca uopste.

18. Sanderlend..
    Gde igra Barca? Sa nekim Las Palmasima i Rajo Seljakanima. Pa bude OPA KAKO GAZE! Mi iz ulice da se skupimo dobili bi te likove 3:1 makar.
    Inter će da ispadne ako ima pravde u fudbalu, jer su em Italijani, em su šugavi sami po sebi i zaslužuju da igraju Albansku ligu 4 Zapad, ako postoji.

Voleo bih Real - Mančester finale.

PLAĆENICI NIKADA NEĆE UZETI NEŠTO ŠTO SE SRCEM OSVAJA.

19. Lako je Vidicu da dominira kad M.U. igra protiv (recimo) Sanderlenda

А то што је објаснијо Челзију?! Опрао је Челзи. Серем се на Челзи, скоројевићки клуб. Исто тако се кењам и на Манчестер сити, ТОТИНХЕМ (донекле, јер они немају одједном милијарде, али га сви као одједном воле због Бејла и Крауча кракатог чудовишта) и све те квази клубове, који имају милијарде и врхунске играче, али имају историју равну нули!

20. Ja za MU navijam zbog Džordža Besta, a ne zbog Nemanje Vidića. Zgrožen sam argumentacijom kojom ovde ljudi ističu zašto mrze MU. Imaju sreće?! Veću glupost nisam čuo davno...niko i ništa ne može da ima sreće ni 5 godina, a ne 50.

Ja sam kontao ovo neka ozbiljna tema, kad ono govno na nivou komantara na "Sportalu" ili "Sportskim net".

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.