Liga šampiona!

1. Zgrožen sam argumentacijom kojom ovde ljudi ističu zašto mrze MU. Imaju sreće?!

Ма глупости бре. 50 година неприкосновени, искуство на њиховој страни, имају најбољу одбрану, играју фудбал који се од њих и очекује све ове године, а људи причају да имају срећу.

Ja za MU navijam zbog Džordža Besta, a ne zbog Nemanje Vidića.

И мало због Видаре, признај.. :)

2. Ma da se razumemo,ne volim ja MU,ali ih postujem...Celzi nikada necu postovati,i nikada na njih necu gledati kao na konkurenta za bilo sta! Liverpul im je u vise navrata pokazao sta znaci tradicija,znanje i srce.Svaka cast Banetu Ivanovicu,stvarno,decko sabija tamo kako igra.Ali da volim oni prepotentne govnare,Drogbu,Anelku,onog kvazi igraca Lamparda!? Koji je on vezni igrac? Ramires? Dzon Obi Van Kenobi? Sad plate ovog Toresa jadnog ovoliko,pa jebote,da su Voju Ubiparipa uzeli za 1.5 decko bi dao do sad bar 3 gola!

3. Celzi nikada necu postovati,i nikada na njih necu gledati kao na konkurenta za bilo sta! Liverpul im je u vise navrata pokazao sta znaci tradicija,znanje i srce.Svaka cast Banetu Ivanovicu,stvarno,decko sabija tamo kako igra.Ali da volim oni prepotentne govnare,Drogbu,Anelku,onog kvazi igraca Lamparda!? Koji je on vezni igrac? Ramires? Dzon Obi Van Kenobi? Sad plate ovog Toresa jadnog ovoliko,pa jebote,da su Voju Ubiparipa uzeli za 1.5 decko bi dao do sad bar 3 gola!

+1922

4. И мало због Видаре, признај.. :)

Ma jok bre...matori mi navijao za MU još u vreme Besta, pa je čak i na utakmice išao. On me navukao. Navijao sam za MU bukvalno dok Vidić nije ni počeo fudbal da trenira. :)

Dobro drago mi je što je sad Srbin kapiten MU-a, ali ja ću za njih navijati još dugo posle Vidića. Dugo posle SAF-a i svih ostalih.

5. Ја сам пре баш баш готивио Арсенал, много више него Јунајтед, због Беркампа и Овермарса. :) Они су ми некако били кидачи. После сам почео и Манчестер да готивим због Гигса, који је к'о вино јебено. Што је старији то је бољи. После је наравно ту у причу упао Дићви из Звезде и додатно увеличао Јунајтед у мојим очима. Да се не лажемо, по мени је МУФЦ клуб са највећом и најдужом шампионском историјом.

6. Али ја мислим да је Барса једини тим који мрзим откако сам прогледао. АЛи баш, баш, баш мрзим. И зато мрзим и Месија и Рондалиња који су Барсу увеличали 10 пута. Као и Ћавија и Инијесту. А без њих двојице, Барса би пушила киту свима у Европи и Шпанији.

7. Kako reče Best lično - maybe Giggs is not the second Best, maybe I am the second Giggs!

Držaće moj Velšanin opet taj trofej.

8. Али ја мислим да је Барса једини тим који мрзим откако сам прогледао.

Ja mrzim barsu zato što igraju najdosadniji fudbal koji sam ikad gledao. Toliko su jaki i toliko su tu pas igru doveli do savršenstva da im ne može niko ništa. I onda uzmu jebenu loptu i dave je 90 minuta. Par puta im prođe ona njihova jebena šablonska akcija sa bek dor pasom ko u košarci i oni kao pobede. Smarači najgori.

MU mi se posebno dopada ove sezone zbog rustera. Sa ovim igračima bi se sve i jedan drugi trener i sve i jedan drugi klub borili za ligu šampiona i to možda, a ne za titulu. Institucija jebena.

Gigs Rajan je nešto najveće što je sport ikada video. Kakov Pele, kakav Maradona...oni možda jesu bili veći igrači...možda. Gigs je veći sportista.

9. Gigs je veći sportista.

По мени легенда. Ако је Драган Манце добио улицу од Гробара, по Гигсу треба да се зове цео стадион Манчестера!

10. Čelzi. Još od 95te, kada je došao Hjuz. Gotivio sam posle Kaziragija, Vijalija, Zolu, Ferera, Pojeta, Lebefa, Satona, Floa...Popularana Legija stranaca, godinama osim Denisa Vajsa nije bilo ni jednog Engleza. U osnovnoj nekako znao ime trenera golmana i fizioterapeuta, a nije bilo neta. Kad su 2000te otresli Barsu u Londonu 3-1, nisam gledao-vatao se ispred kladionice s drugaricom iz razreda, a posle kad su u uzvratu izduvali 5-2, htio da plačem.Sad kad je dosta popularniji, manje mi se sviđa, al neka, ostajem dosljedan. S druge strane, navijaću za Mančester u nastavku ako Čelzi ne uspije večeras. GO BLUES!

11. По мени легенда. Ако је Драган Манце добио улицу од Гробара, по Гигсу треба да се зове цео стадион Манчестера!

Traford je veći od bilo kog igrača da bi mu se menjalo ime...mada. Postoji ambicija da Gigs preuzme MU od SAF-a, da mu se da par godina dok se vežba kad ni rezultati neće biti bitni. Kada bi bio dobar trener, što ne sumnjam da može da bude jer je sve naučio od ovog Škota...kroz 10-20 godina vođenja MU-a bi postao najveći autoritet u istoriji fudbala. Bogotac.

Kakav Murinjo kakve pičke materine, daj mi Gigsa da vodi Junajted...pa nek i gubi u početku. Tradicija je tradicija.

Elem, mislim da će danas utakmica biti gusta do mamine pičke...čak je se bojim. Mada bi trebao MU da dobije rutinski.

12. U potpunosti se slažem za Gigsa.Trebalo bi da ga dovedemo kod nas da oplođuje.

13. Čelzi. Još od 95te, kada je došao Hjuz. Gotivio sam posle Kaziragija, Vijalija, Zolu, Ferera, Pojeta, Lebefa, Satona, Floa...Popularana Legija stranaca, godinama osim Denisa Vajsa nije bilo ni jednog Engleza. U osnovnoj nekako znao ime trenera golmana i fizioterapeuta, a nije bilo neta. Kad su 2000te otresli Barsu u Londonu 3-1, nisam gledao-vatao se ispred kladionice s drugaricom iz razreda, a posle kad su u uzvratu izduvali 5-2, htio da plačem.Sad kad je dosta popularniji, manje mi se sviđa, al neka, ostajem dosljedan. S druge strane, navijaću za Mančester u nastavku ako Čelzi ne uspije večeras. GO BLUES!

Ја их исто мрзим. :)

14. Ма глупости бре. 50 година неприкосновени.

mozda da prepravis to u 20??
    Sto se tice razloga mrznje prema Junajtedu moj argument je sto volim Liverpul i po difoltu mrzim Junajted, nista Vidic, nista Runi, nista Ferguson svi su oni za mene Junajtedovi igraci i to mi dovoljan razlog da ih mrzim.... Ali Gigsa postujem to moram da priznam.

Sto se tice njihovog duela sa Celzijem, ne znam za koga bi navijao :/ najradije bi da ispadnu oboje jer su Londonska govna placenici najgori jebo ih Tores da ih jebo.... Mislim da ce da prodje Jedinstvo ali se nadam da ce Salke da ih saceka kao sto su Intera sacekali....

15. A 99te 5:0 na Stemford Bridžu!

16. Kako se Buksna popišao na čitav kolektivni rad svih vamo što uzdižu Čelzi ahahaha, skidam kapu brate! :D

17. Ja sam kontao ovo neka ozbiljna tema, kad ono govno na nivou komantara na "Sportalu" ili "Sportskim net".

Ozbiljna tema? Na Vukajliji? Ajde da ju je Jovicic otvorio, pa i nekako...

18. Ozbiljna tema? Na Vukajliji? Ajde da ju je Jovicic otvorio, pa i nekako...

Pa brate normalna ekipa učestvuje u njoj...nisam očekivao da će biti rasprave tipa: mumuim jebem u pičku onu su govna zato što su govna, smrdi im štroka iz usta i kupuju utakmice tako što njihovi šeici daju deseteo afričke dece Hauardu Vebu da ih ovaj jebe zarđalom kašikom za cipele u rčove. Mislim... :)

19. skidam kapu brate!

Наш су Манчестер дошли да газе!

A 99te 5:0 na Stemford Bridžu!

лолололо а 1932 6-0 за МанЧестер?! Ћутимо?! Ћутимооооооооо. лолололо

volim Liverpul

Па искрено и ја их мрзим, зато што су их сви из краја готивили и са свима сам се пеглао, посерем им се на јул невр вок алоун! :)

20. My bad, zaboravio sam da su navijaci ljudi vodjeni razumom, i sposobni da apsolutno iskljuce emocije iz procena ;)

Retko kad mozes objasniti zasto mrzis neki klub, uglavnom to pocinje od neke antipatije koja preraste u pravi hejt. Ja na primer organski ne podnosim Totenhem, i mrzecu ih kao pse do kraja zivota, iz prostog razloga sto su mi oborili tiket jedno 20 puta.

E da, i Liverpul mrzim, ali samo zato sto su odvratni sami po sebi, bez nekog realnog razloga.