Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
лололололололо објаснијо хахахахаха
:DDDDDD
Оу ем џи! лоло :)
Матори, ја сигурно нисам вођен неким емоцијама према Манчестеру, као према Звезди. Никад до сад нисам био ни на једној њиховој текми, а по свој прилици никад ни нећу, а то уосталом није наш клуб. У нашој земљи навијачи нису вођени разумом и нису уопште способни да искључе емоције из процена. ;)
Taj neki rad. Evo recimo, prva utakmica engleskih timova koju sam ja gledao je bila Mančester-Everton, i pošto je tu Junajted dobio, ja zamrzim njih a zgotivim Everton jer više volim autsajdere. I tako ostade do dana današnjeg, iako nema veze sa mozgom. :)
Гле чуда, ја их баш због тога волим. Ово "пар пута" можеш слободно да преправиш у "пар десетина пута" :) Но нема везе, ја ионако волим Барсу од кад знам за себе, па нек буде да нисам објективан.
А што се тиче ЛШ, један финалиста је Манчестер, док се за Барсу искрено плашим, јер је овај луди Поругалац тактичар да му нема равног.
Роналдо јесте добар! Али је Гигс легенда! :) :p
Aj' se sada svi preselimo na temu kladionica, da uzmemo neke pare od ovog kenjanja današnjeg našeg! :D
Ма мислио сам на Муриња... оног педерчића налицканог не могу ни да смислим, можда би био добар да гланца копачке Гигсу лололо
Mogu o fudbalu kad se zaukam da pričam pola godine bez prestanka. Zato sam uvek izbegavao ovakve teme...mora da sam nervozan zbog današnje tekme ili štagod pa mi se omaklo. :)
Neka pobedi bolji.
GGMU!
http://www.youtube.com/watch?v=2zKqmIRJkg4
Jer ljudi ne kontaju genijalnost.
Konaće danas.
Hhahahahhaa,kakvi majstori,svaka im cast...ne znam kako nisam ovo video.. :D
Знам бре, Дражињо, спрдам се :))
Хахахах, сад сам још испао и Пријемникињо :))
Хахахаххах, ма јок. Спрдња желе зека и тооллооло
Buksnetino, 99te sam utakmicu gledao i iskreno se radovao, a ti si ovu 32e sad našao na netu.
Није, гледали ја и Антић из ложе. Нинковић нам дао карте, частио Видићев ћале кад се овај родио јер је унапред знао да ће син да му буде капитен.
Ja sam tad s đedom peko rakiju, slavili prvi rođendan od moje stare, pa nisam mogo da idem.
Е јбг. Била добра текма.. Тад је још Шевченко играо за Бајерн, дао три гола у трећој четвртини заоставног времена другог полувремена. То је био фудбал..
A ne ko ovi danas, Lukas Kastroman ovo-Lukas Kastroman ono...A sebična pička je 15 puta imo samog Gerda Milera na 16...Debeli je mogo nabušit onog Amokačija, da sve pršti! Tuga..
Shalke - Inter 1:2,
Totenhem - Real 2:1,
Shahtjor - Barselona 1:1,
Mančester - Čelsi 1:1.
Mislim da Barsu nema ko da zaustavi...Murinjo nema tako tvrde igrače kao prošle godine (pravi kalibar mu je jedino Ramos)...Možda, ali možda Mančester dudari neki bunker, a da ih sjebe na kontru sa Šrekom i Ciganinom...
Finale: Man Utd - Barcelona 1:2