Liga šampiona!

1. Joga bonita wins! Flawless victory!
    Predražinjo hvala ti na postu, uštedeo si mi 2 minuta kucanja...

2. Predražinjo

Real je sinoč razgužen i to je činjenica... trebalo je da bude 3:0 na poluvremnu, centar nisu prešli

To je tačno, ali oni(Real) dadoše čist gol koji im je poništen, i sada šta bi bilo kad bi bilo, nikada nećemo saznati.

3. Kramponom, nema na čemu i drugi put :)

RD, jel onaj gol Di Marije, kad je Ronaldo očigledno sapleo Maskerana ili nešto drugo?

4. Nemoj da zajebavaš da ga je namerno sapleo!
    Gol je dao Iguain, ako se ne varam. Bilo je slobodno sudijsko opredeljenje da je faul.
    Meni je lakše da "objektivno" procenim jer sam bio neutralan.

5. kad je Ronaldo očigledno sapleo Maskerana

HAHAHAAHHAHAHAHA

Golcina cista, KRADJAAAA

6. Шалке има огромне шансе да не прође даље.

7. Букснетина™

Шалке има огромне шансе да не прође даље.

Slažem se, pogotovo ako bude 0:4.

EDIT: Ups, ako NE bude 0:4.

8. ako bude 0:4.

Хахахахаххаа, врх! *

9. Iguain je trebo da traži faul-go

10. Golcina cista, KRADJAAAA

Ono je bio čist gol, kako ja cenim. Al, boli me briga, Barsa je zasluženo prošla dalje. Jebi Barso.

(e nekad i za moj tim neko da krade...dobar osećaj).

11. Kod tog famoznog ponistenog gola, Realov ciganluk ih je zajebao. Ronaldo je u pokusaju da simulira faul napravio faul i tako zajebo svoj tim, jeb'ga karma... nadam se da ce Barsi nekad isto tako da se vrati za njihov ciganluk.....

12. Kod tog famoznog ponistenog gola, Realov ciganluk ih je zajebao. Ronaldo je u pokusaju da simulira faul napravio faul i tako zajebo svoj tim, jeb'ga karma... nadam se da ce Barsi nekad isto tako da se vrati za njihov ciganluk.....

U pravu si. Ja samo da dodam: Koliko je onaj Franko zajebavao Barsu, pa taj "ciganluk" ima da trpi buđavi, idiotski, smrdljivi, Real Madrid još sto godina, mamu im jebem usranu, ne umeju ćoravog igrača da naprave sto godina. Ej, bre, jebeš ti tim kome Peđa Mijatović spašava ime.

13. ima tu dosta dečaka koji već mesecima pljuju po Barsi, znaju oni koji su :)

Barselona je meni odvratna. Gade mi se neki igrači, gade mi se stvarno, bez obzira kako dobro igraju... Ćavi, Iniesta i Pep su mi jedini normalni ljudi u Barsi, a ostale ne podnosim, kakvi god oni fudbaleri bili. Jedino mi se ne sviđa što im Pep ne kaže:" Ljudi, nemojte toliko da se valjate po travi, prehladićete bubrege."

I normalno da igraju od noge do noge, kad ne mogu drugačije. Ko će da im skoči i spusti loptu, kad su svi patuljci. Kepeci ubace glavom svaku 50. i ne isplati im se, ali realno i ne treba im, kad su usavršili ovo što mogu da igraju do savršenstva. Jeste primjetili kako Barsa izvodi kornere? Jedno ubacivanje u 100 kornera... Vrati je igraču, pa na centar, pa golmanu, pa izvuci...

14. Gade mi se neki igrači, gade mi se stvarno, bez obzira kako dobro igraju... Ćavi, Iniesta i Pep su mi jedini normalni ljudi u Barsi, a ostale ne podnosim, kakvi god oni fudbaleri bili.

OK, složili smo se oko njihovog fudbalskog umeća.
    Na kraju krajeva, to i jeste poenta moje priče... ostale stvari će naravno svako videti iz svog ugla, u zavisnosti od emocija koje je tokom vremena razvio prema njima.

Eto, ja ne mogu očima da vidim Inter i Real Madrid, tako da vas razumem.

Ajd uzdravlje neko vreme, nije mi bila namera da se svadjam i prepucavam :)

15. Gol Iguaina nikako nije mogao da bude priznat - ako je bio faul nad Ronaldom, onda je taj faul tamo morao biti dosuđen (i žuta karta pride). Nikako nije opravdano da faulirani igrač faulira drugog igrača i da to kao bude nikom-ništa igra ide dalje. Ne može, jebiga.

Nadam se da će se Ciganšture iz Katalonije razbiti o mančestersku vojsku i da će Vidić polomiti Mesiju nos ili nešto krupnije. Ili barem Busketsu - on je veoma iritantan mladi momak.

16. OK, složili smo se oko njihovog fudbalskog umeća.

Da, i oko glumačkog umijeća. Neki stvarno zaslužuju priliku i u jednom od pozorišta u Barseloni. Sreća pa dođe KK i mogu gledati dobar fudbal ovog proljeća, jer je LŠ već postala smaranje.

17. Kod tog famoznog ponistenog gola, Realov ciganluk ih je zajebao. Ronaldo je u pokusaju da simulira faul napravio faul i tako zajebo svoj tim, jeb'ga karma... nadam se da ce Barsi nekad isto tako da se vrati za njihov ciganluk.....

Opet ću da dam konstataciju kao fudbalski sudija.
    Ovo ne da nije tačno, nego zvoni.
    Tačan odgovor na ovo je da je Realu poništen čist gol kao suza.
    Ronaldo je pao, i tu je bio faul jer nije bilo simuliranja nego jednostavno bio je faul, kao drugo bila je prilika za gol, dakle prednost bez razmišljanja da se pusti, Ronaldo je pao sasvim normalno kako neko pada kada ga u sprintu zakačiš i sapleteš, imao minimalan kontakt sa lutkarem Maskeranom, koji se tako bacio da sam se ja vamo kući toliko iznervirao da prosto nisam mogao da verujem koliko me je to pogodilo. Taj čovek je promašio sport, ozbiljno. Treba da ga je sramota.

18. Ma Maskerano je lepo odglumio svaki start

19. Реал је на целој утакмици шутнуо 2 пута на гол, једна она статива непосредно пре постигнутог гола, и сам гол Марсела. Као такви, не заслужују да буду финалисти ЛШ, па макар и председник Барселоне био Мишел Платини.

20. А шта ћемо са утакмицом у Мадриду, Реал вс. Драмска секција?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.