Liga šampiona!

1. Ajmo sad realno. Ja jednostavno ne mogu da navijam za tim kome je golman najbolji igrač, pa makar to bio i Kasiljas, koga jedino i gotivim iz Reala, pored Kake, i svojevremeno Raula. Ostali su manekeni. A Barsa kao Barsa igra lep fudbal, svoju igru su razvili do savršenstva. Iz Barse jedino ne volim Pedra, Maskerana i Valdesa, Pike tu i tamo, ostale baš gotivim. Nikad ih nisam ni voleo. A da li je poništen čist gol reala ili ne, ne znam. Jebiga, slažem se sa onim da je tu presudio Ronaldov ciganluk. Što se drugog finaliste tiče to je 99,9% Mančester, koji gotivim već dugo dugo. Finale će biti interesantno za gledanje. Navijaću za Mančester jer ipak malo više gotivim Utd nego Barsu, mada mi neće biti krivo ni ako Barsa uzme Ligu Šampiona.

2. Ajmo sad realno. Ja jednostavno ne mogu da navijam za tim kome je golman najbolji igrač, pa makar to bio i Kasiljas, koga jedino i gotivim iz Reala, pored Kake, i svojevremeno Raula. Ostali su manekeni.

A Serhio Ramos?

3. Mislim da nema neke velike zavere sto se tice Barselone i njihovog redovnog krstarenja kroz LS.Ali da nemaju jednak status sa ostalim timovima,nemaju.Da li to UEFA smatra da zavrsnica LS ne bi bila zanimljiva gledaocima bez Barse,ili je to licno misljenje sudija,ne znam.

Ali cinjenice su da je Barsa 2006 protiv Arsenala osvojila trofej sa igracem vise,a prethodni put kada su osvojili,u finale su prosli nakon velikih sudijskih propusta u mecu sa Celsijem.Ove godine su protiv Arsenala opet imali igraca vise,svi smo videli zbog cega.Prosle sezone su protiv Intera imali igraca vise,i to zbog nepravednog iskljucenja Tijaga Mote.

Na ovoj utakmici medjutim, bilo je ocigledno da Debleker nece pokazati crveni igracima Reala i oni su to sjajno iskoristili.Da je ovo bila prva utakmica dvomeca,Real bi je zavrsio sa maksimalno 9 fudbalera,tako da navijaci Reala ne bi smeli da se zale zbog onog ponistenog gola.

4. Džanki moram da ti kažem da ne sereš. Real je bio toliko inferioran u ovom dvomeču da je to strašno. Mene je sramota što su oni došli do polufinala lige šampiona. Za to što igraju bunkericu kao pičketine umesto da jure 2-0 nije odgovorna "Dramska sekcija". isto tako nije odgovorna ni za onih 30% poseda lopte. Murinjo je ubio fudbal sa svojom taktikom. To je toliko ružan fudbal da ja nemam reči. Dajte jebote, fudbal može da bude lepa igra, to pokazuju ljudi iz Barse, a pederaši kojima se igra sastoji u tome da unište igru drugog tima ne zaslužuju da prođu grupu, a ne da dođu do polufinala.

5. Realno Ramos je dobra igrač, ali je i maneken, ali stoji da je dobar bek. Ali Kasiljas je klasa za sve ostale igrače Reala.

6. Pa da Mančester guraju kao Barsu, oni bi bili prvaci Lige Šampiona i osvojili EPL i kupove sve, već na polusezoni.

7. Ne znam brate, Barsa ima fantastične igrače i fantastičan tim. Naravno i Mančester. Ali da je baš tolika razlika u klasi između Barse i Utd-a nisam siguran. I jedni i drugi igraju vrhunski fudbal, nijanse su u pitanju veruj mi.

8. Nijanse? U pravu si. Kerik i Park vs Xavi i Iniesta, to su te male nijanse.

9. Nijanse? U pravu si. Kerik i Park vs Xavi i Iniesta, to su te male nijanse.

Ovo je takvo uprošćavanje - nedostojno komentara. Taj Park i Kerik mogu da ujedu ovu dvojicu, a hoće i da uklizaju. Posebno je kosooki nezgodan. Valensija je brži od bilo kog fudbalera na svetu, a Vidara je nezgodan, posebno kada igra sa Riom zajedno. Runi i Ćićarito se verovatno neće uzentati od strašnog tandema centarhalfova Pike - Maskerano (otpaci Premijer lige).

Nego, izem ja kolevku fudbala i Teatar snova kad 4.000 Šalkeovaca nadglasa ladno 76.000 Engleza. Ladno. Bundesliga, pa sve ostalo, ima milion razloga za to.

10. Ox, ne kontam šta ti nije jasno u komentaru? Mislim da je Barselona kvalitetnija samo za nijansu na ovim pozicijama. A što se ostalog tiče, jedu ih. Džaba im i Mesi. Rudonja i Meksikanac jebu, a koga ovaj ima da mu pomogne, Vilju, koji nije dao gol od SP-a?

11. Evo demonstracije nekih stvari. Ljudi, jeste li vi svesni da, ako u finalu bude sudija koji fura Engleski stil suđenja, gde je jači kontakt dozvoljen, će Barsa jako da strada? Tu se za pozorište svira ili žuti karton za glumca ili se ne svira ništa pa glumčev tim najebe? A opet, neko gore uze da pored Ćavija i Iniestu, pa stavi kao kontru Kerika i Parka. Nisu oni kontra. Kontra će da bude Gigs, koji sam ima te paseve kao ova dvojica, što se dokazalo do sada maksimalno. Park je ker, on vija i kvari protivničku igru, ali ume i da zabode. Zakleo sam se da neću komentarisati Kerika previše jer nikada neće zaslužiti broj 16 koji nosi, tako da o njemu neki drugi put. U svakom slučaju, ako sudija bude neki koji sudi faule a ne simulacije, biće mrtvih po terenu. Dole manekeni!

12. Teško skontati 3 komentara iznad ko je rekao? Ja sam rekao. Gigs igra krilo. Jel ima to Barselona?

13. Gigs ne igra krilo u skorije vreme, već sredinu terena gde igra Skols, a protiv Šalkea je špica igrao. Ali sigurno će vezni biti u finalu.

14. Stvarno Gigs igra sada u sredini? Nisam gledao skoro Junajted sa njim u igri, ne znam.

15. Манчестер је јебао вечерас. А као није дуго...

16. Dub, molim te, reci da me zajebavaš, biće mi lakše.

17. Zakleti sam Liverpulovac, ali ako mančester pobedi ove smarače što dave loptu, ma šta smarače, glumce, skinuću se go i pevati: glori glori man junajted. Daj mi neki klub kog ovoliko guraju sudije, a da nije neki domaći, će sečem sebi mudo

18. Ostali su manekeni.

Ја бих овде изузео Озила. Дечко увек коректно одради посао, не курчи се, не провлачи се ни кроз медије много а кида. И у Вердеру је био одличан, на светском исто, сад је најбољи асистент лиге шампиона, а плаћен свега 15 милиона. Играчина.

Заслужена победа Манчестера, сад само да чекамо финале. :)

19. Moram dubacim svoje viđenje ovog Murinjovog bunkera. Biće malo duže, al jebeš ga.
    On je došao na leto, kad je Perez video da će gledati dupe barsi godinama ako ovako nastavi, i perez mu je rekao : Pobeđuj, ali sa stilom, igrao protiv Rekreativa ili Barselone. Pošto je Murinjo takav kakav je, on je u novembarskom derbiju izveo 4 ofanzivna igrača i popio petardu. Ne zato što je on mislio da će moći da ih pobedi, nije on glup. Nego da bi dokazao Perezu da se protiv barse ne može igrati lep fudbal. Onda je čekao sledeći derbi, u ligi,slagao slagalicu, i izmislio Pepea. I bio je remi, i čak ni tu barsa nije dala gol iz igre. Murinjo ih je taktički potpuno ubio. Sledeći derbi, u kupu. Tu se videlo koliko je barsa nemoćna protiv jedanaestorice, kad je real sa 7 defanzivnih igrača imao više šansi od njih- i pobedio ih. Dok u prvom meču ih je opet ubijao, nisu mogli da priđu golu, i onda se uključio faktor sudija. ko kaže da je bilo kontakta, slep je. http://www.youtube.com/watch?v=V7D9J8lTFGs sve se lepo vidi. Pa onda nek oni dokazuju svoju superiornost nad desetoricom. blah
    Uostalom, murinjo se uvek vraćao kao pobednik, tako će biti i sledeće sezone, pa ćemo videti najveći klub na svetu tamo gde mu je i mesto. toliko od mene xD