Liga šampiona!

1. kolko je ovaj ronaldo namucena glavica

2. stvarno bedna pojava i usran lik
    https://www.youtube.com/watch?v=Z8sQ1cwQdSA
    msm lik se raduje samo kad on da gol, nebitno dal je 1:0 ili 16:0 odma ide skida majicu kao sve je njegova zasluga itd....a kad drugi daju gol skoro pocne da place

3. Ne mogu, jednostavno ne mogu da odćutim na ovo..
    Tekst koji za tebe predstavlja transfer, ti sićušna, beznačajna gnjido koja vredi taman koliko i crno ispod nokta, meni je napunio oči suzama, i ako već imaš kantu za djubre umesto srca i ne umeš da osećaš plemenito i široko, ako ne umeš da osećaš ništa osim omalovažavanja i nipodaštavanja drugih, onda barem nemoj da praviš ovakve izlete izvan svoje duhovne mišije rupe i komentarišeš stvari koje naprosto nisi sposoban da razumeš.

Jebeni idiote.

4. хахахах јебаше Буфона

5. Ljigaviji tekst nego da ga je Arijel ili kako vec pisao za Tarzaniju

6. un cestino per spazzatura

xaxa sjajno zvuci

7. boh, simpaticna mi je ona...al od trenutka kad je neko na forumu napisao da je neki njegov drug bio sa njom i da obozava da se prca u dupe imam prejaku zelju da drkam na njene slike

8. preposteni djidje bufon

https://www.youtube.com/watch?v=QXvFDg5lQS0

godine mnoge ste kupovali, otimali titule, zasto sada kao picke kukate?
    sto bi rekli cigani sa severne tribine

ironija sudbine je da se po juventusu popisao jedan od najljigavijih igraca ikada

9. Neko napisao na fejsu komentar “Nadam se da ce moj Liverpul da izjebe Frankovce”. Čekaj, ne razumem, sramota je biti Frankovski klub? Pa koliko sam puta samo ja rekao za vreme katalonskih protesta “ustaj Franko pucaj iza ugla, ne mozemo živjeti od rugla”, a kamoli Španci. Kraljevski klub, Frankovski klub, ponos Španije! A ne ko one pičke komunjarske iz Katalonije. Real institucija! A Juve prica o nekoj kradji, pa oni izbaceni iz lige bili zbog namestanja

10. Penal 1/1. Evo dva gospodina se grle i ljube posle tekme dok Mitke jebe majku Ronaldu jer je sjebo Bufona. A Bufon ga ljubi. A Mitke mu jebe majku ciganjsku. Mislite o tome

((((sirotinja alert))))

11. Cak i da nije bio penal, a jeste, bilo bi preglupo “kukati” sto su italijani ispali zbog nepostojeceg penala. Oni su patentirali nepostojece penale jbg, zamisli andora ima 11 stranaca u timu i izbace svajcarce i svi onda kao aaaa glupo je ovo vidi koliko stranaca.

12. sta se ovaj bufon najebo riba u karijeri ne smem ni da zamislim

13. Na šarm i frizuru ili na pare i to što je Italijan

14. Federer je milijunaš a smem garantovati da nije prevario ženu nikad
    I Nole isto al ne zato što je dobar nego kao ćale mu brani

15. koja je poenta da budeš dobar teniser a sa istom ribom si od srednje lol

16. pa nole nije jer ga se ribe u dubini duse gade....ruzan je, glupe fore i narcis. klasican streber-odbojkas

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.