Liga šampiona!

1. roma - liverpul
    real - bajern

2. Jebes li me? Mamu im jebem usersku liverpulsku

3. Necu imati sta da stavim na tiket

4. Propade ti prognoza Eufrate, jbg.

5. propade, al dobro delimično se ispunila, pogodio sam polufinale :D

6. Namesten i ovaj sad i prosli zreb

7. Ма скоро сваки се намешта.

8. Roma fazon jutros u 9 stavila u rasporedu da igra s liverpulom xD

Nole opeglao i bekvalac i sarapovu mislik cak i milicu todorovic, od koga je dosta je

9. Šteta, zato što bi i Bajern i penal madrid ispali od Liverpula i Rome, za utehu je makar što penal neće videti finale jer će Bavarci željni osvete da ih samelju, ekstra su motivisani i znaju kako sa ciganijom. Roma i Liverpul će biti klanica, ali sa malo golova, rekao bih, možda će čak i penali da odluče

10. Ako budem gledao ovu drugu biće zbog Bajerna, da se sladim dok Nemci siluju na suvo mali ciganski penalov šupčić, jbt kad vidim ko sve iz mog okruženja navija za penal, dodje mi još odvratniji, sve jebeni musavac, glupak, buržuj

11. Samo se pitam da li si svestan koliko si retardiran

12. Bobe samo ako si Bombas fazon možeš pisati ovo

13. хехех пеналдо добар штос

14. Biće žestoko.. ne zna se ko je više naoštren.. opasne ekipe i jedna i druga.. bolje da su se sastali u finalu, jebiga..

15. bolje da su se sastali u finalu

lige evrope xd

16. Mo Salah het-trik. Iako je Roma moj drugi tim u životu.

17. Kashofe, neumesan ti je komentar.. ipak timovi koji su stigli do polufinala LŠ.. kakav het trik.. pa ne igraju protiv CSKA.. ili tako neke ekipe sa mrežom na izvolte.. Roma je čist fudbalski kvalitet.. ovakva kakva je sad.. nadam se da će biti talijanskog fudbala u finalu.. da vidimo jel može da se izbori sa nemačkim..

18. Pa liverpul real je finale haha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.