Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
рома даје 2 1.75, само да се не сморе сад, ајмо гладиатори
Квалитетан шук, мора се признати :-)))
https://i.pinimg.com/originals/51/71/3e/51713ebd4be6e65ca91438a20be50c95.jpg
Odličan Salah
Ramos mu lomi ključnu kost bez faula naravno
Ал ће бити до јаја финале, два од 4 највећа клуба на свету (уз Барселону и Милан), Ливерпул који решета ове сезоне против Реала који јури трећу заредом, је л' може неко да ми среди карту по набавној цени џД
Hahaha
Druze, smrtni je greh staviti bilo koji spanski i italijanski klub ispred MUN UTD pa taman to bio i Real.. Znaci MUN UTD, pa Liverpool, Real pa Milan... Kakva kurac Barselona, pa Zvezda je pre od Barselone osvojila ligu sampiona...Goni ih u kurac
Пази, листа може да се прошири и на 6 клубова, ако додамо Бајерн и Ајакс, који су преостала два клуба која су добила трофеј ЛШ у трајно власништво. И то ти је то, јебига, може Јувентус да освоји још 60 титула у Италији, али шта им то вреди кад се редовно упувају у финалу ЛШ.
Kakve god liste se pravile, meni Barselona nije u prvih 10 ekipa u Evropi...Mozda sam subjektivan, ali toliko mi je ogavna ekipa da cak ni pravi Ronaldo i Anri nisu mogli da doprinesu popravljanju tog imidza.
Ramos mu lomi ključnu kost bez faula naravno
Hahahahahahhaha lagano
ahhahahahahah coin šuk dobar
Zap moji su Mančesta koji je ispao od sevilje premrtve
Kako li su ovi tuljani prošli barselonu jebem si lebac. Mislim nije da nisam gledao tekmu, ali stvarno roma najsmesniji klub bio i u 1/4 finalu a kamoli sad. Liverpul se sokoli nad ovim papanima a kad budu prvi put ugledali velicine poput Benzeme Ronalda Ramosa itd gace ce same da spadnu
Nije igrao pravi Ronaldo za njih, to je onaj debeli igrao, pomešao si
Cuj mene pravi Ronaldo, kao da sam s kruske pao naravno da je debeli igrao za njih...Bog otac... Inace, tek sam skoro video podatak da je Etoo osvojio titulu sa Realom... Ako neko nije znao, mozda mu zatreba u nekoj kafanskoj diskusiji xD
Dzeko je dobar spic, samo dobar spic moze ovako dati gol iz nezgodne pozicije iz mesta sutnuti
Nije odigrao ni sekund
Самјуел Ето, ас кога сам заборавио, куцам му на врата. Последња епизода му је била нешто у Арсеналу ако се допро сећам. Сетиће се гугл сад.
Ето је био у Реаловој академији чини ми се. Много добар играч.
U turskoj je laki u konji
Zar nije u Turskoj negde se jebavao? Galatasaraj ili Fener, ne znam bas... Jos pamtim Projekat Anzi kad je valjda bio najplaceniji fudbaler na svetu...
Bio je i 2-3 sezone u seniorima ali je odigrao tri meca za taj period. U toj prvoj sampionskoj sezoni mislim ni mec. Onda ga sutnuli pa ih je posle jebo kako to obicno rade razni morijentesi
Видео сам сад, музе паре и даље.
U interu je bio i uzeo ls igrao levog beka protiv barselone u finalu haha murinjo doktor