Liga šampiona!

1. I sad ce roma naravno da okrene ovo samo da me izjebu ko ovna

2. Inace, kad se vec setih zaboravljenog asa...Setih se i Majke Ricardsa...Koliko mi je bio gotivan igrac na PES to je cudo jedno...Jak kao konj...

3. Драго ми је што је бар почео да се руши мит о дебелом Роналду, ја сам још давно овде писао о томе како лик није освојио ЛШ са прејаким тимовима и био попљуван, али добро, тако је прошао и Сава Мркаљ, а Вук после покупио сву славу

kad budu prvi put ugledali velicine poput Benzeme Ronalda Ramosa itd gace ce same da spadnu

Делује као да убеђујеш самог себе и то радиш већ два месеца колико сам испратио. Али људски је надати се. Ево, и ја се надам да ће Реалов љути бункер који ћемо гледати у финалу бити лагано пробијен два пута већ у првом полувремену.

4. Brate nije Sava Mrkalj, nego Basa Mrkalj on je kum, a Paja i Jare su drugovi.. ccc elementarno nepoznavanje gradiva...

5. Brate roma im dala vec 4 komada real ce im dati 5

6. Kapiram da sad oćeš da drkaš Maestra al Real bunker da igra protiv Liverpula jebi ga sad Stevo

7. усраће их Реал у финалу и то како

8. Ако се добро сећам оних неких првих Ел Класика, Зидан се не либи ни тог приступа, а што је најјаче од свега, то је најбољи рецепт за Ливерпул, увек се муче страховито кад им препустиш лопту скроз и повучеш се

Али опет, можда ће их ипак бити срамота да тако играју

9. Haha cigani španski i sramota, ahahah

10. Hahaha sigurno im se kosti tresu sad i navijaju za romu da da tri komada da ne irgaju sa MOCNIM REDSIMA

11. Poprilično sam ubeđen da će to biti jedna solidno mrtva utakmica, uvek tako bude kad se očekuje spektakl neki (dživdžan alert)

12. Jer nikako ne mogu da DOKUCE kako protiv mocnog lovrena

13. Pa bice mrtva jer ce real voditi 4:0 u 60-om minutu

14. 2:0 (Мане 27. и Хендерсон 55. минут)

15. Kako taj covek opstaje u Liverpulu meni nije jasno...

16. Iskreno se nadam da će im se liverpul nekako posrati po glavi

Srao je po sitiju dva puta i to baš dobro (u prvenstvu kad je onaj prvi poraz bio kad je siti bio kao lokomotiva jebena gazio redom i posle u LŠ) što da im se ne poklopi i sa realom kad je jedna utakmica pa da seru i po njima, nije nerealno

17. Ja uopste nisam neki fan reala samo sam OBJEKTIVAN

18. Pa objektivno će real dobiti sa laganih dva gola razlike, da mi je draže da liverpul uzne - jeste sto puta

19. Bas je prenerealno da ih dobiju u finalu, ovako u polufinalu da pobede jedan mec to je ok ali... Mislim nabijaju sad romu vauuu njih prosle godine nabi austrija iz beca sa tri komada u zadnjih 8 minuta i isterase mi 50k iz dzepa imbecili al nebitno to real je bio nefavorit pa izjebase nemacku masinu kod koje se ove godine islo na klanje izlazis na teren ono vec 3:0 za bajern

20. Pa da, sto ne bih pao u 87 minutu? Glupo bi bilo jel da

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.