Liga šampiona!

1. Steta sto ce i Junajted i Liverpul da ispadnu u prvom kolu

2. Ajaxu fali samo odbrana, preludački izleću sa plafon dva štopera pozadi, valjda računaju da su dovoljno brzi da mogu da stignu svaku kontru, što i jeste istina ali opet visokorizično igraju, gledam kako lepo čuvaju pozicije u napadu i ne prave viškove, a u odbrani se gomilaju kao amateri, jbt. Što se Bajerna tiče, Riberija kad vidim da mota loptu sa krila odmah znam da će golman da ima posla, prepreden je i lukav, a u tandemu sa Levandovskim kakav kurac Nejmar i Mbape

3. Ajde otišao sam, održavajte ovu temu živom, sportski pozdrav za sve ljubitelje fudbala

4. Шта је поента овога, не знам језик.

5. Ovo je Horhe Ramos, voditelj na Argentinskom ESPN, pokazuje u emisiji 12. decembra poruku od jednog svog prijatelja iz UEFA, u poruci pise Don Flore nas zove vec sat vremena, trazi da ponovimo vruce kuglice i trazi Ajaks! Don Flore je naravno Florentino, a sistem poznat iz vremena Salkea dva puta, Volfsburga, Rome, Galatasaraja...

6. Dajte link za Manutd..

7. Jebeno su ugasili r/soccerstreams nabijem ih na kurac

8. Ronaldo cuveni Ronaldo izgubi s 0:2 :'(

9. bio bolji atletiko.mislim da juve jebe to sto ima 2,5 ozbiljnih utakmica u ligi po sezoni.videcemo u revansu jer bi bilo neozbiljno otpisati juve.velika prednost za atletiko.posebno jer znaju da se zatvore.

10. Totalno bezidejno, trapavo, mnogo loše... nisu mogli da se povežu celu tekmu... a španjolski timovi su uvek motivisani protiv italijanskih, stari je to rivalitet ko bolje pika loptu... ali Juve koliko loše može da odigra, toliko može i dobro... očekujem konsolidaciju igre, videlo se da se Juventus ne miri sa ovim rezultatom... daće sve od sebe, pa nisu doveli Ronalda da bi ispali odmah u prvoj rundi... dobra utakmica, muška... Atletiko zasluženo pobedio

11. Dok je Alegri na klupi nema od toga ništa.

12. Dal ce doci Zidan na leto zna li se sta?

13. Moraće Alegri da ode, slažem se.

14. ja sam citao da ce u celzi zidan.
    mislim da nije tu alegri problem,vec sto nemaju jake utakmice.oni ce u italiji dominirati narednih puno godina.ponekad im se napoli priblizi,ali nemaju snage.ujedno su im sa njima jedine jace tekme ukoliko ovi iz napolija imaju zelju da igraju.inter,milan,lacio,roma...su u nekoj kategoriji nezgodnih ekipa.

15. odlicna tekma.ne volim ja te holandske timove,ali je ajaks objasnio veceras.popisao se po realu.tadic kao da hoce iz palmeirasa da predje u barsu i ima 20 godina.prodavao je pasove i lomio kicme.sto bi rekli stari komentatori,igrao je kao brazilac.jednostavno real sa onim pedercicima tipa asesnsio i lukas vaskez nije mogao da izgura sezonu kao svet.otkad nema ronalda,odjednom pola tima nije u formi i imaju sezone za zaborav.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.