Liga šampiona!

1. Jebi reala, jebi španske cigane, samo jebi

2. Ej al sve ti govori o Špancima, ratovali smo uz njih par puta, nikada protiv, nisu priznali kosovo, ne blokiraju nas nešto mnogo u integracijama ahahah al brt mrzimo ih kao najštetnije lolo sta li drugi osećaju prema njima

3. Ma kurac... Niko ne voli "šampione", prije dok je barsa dominirala svi su ih pljuvali... Sad real 3x krunu uzeo i odma svi jedva čekaju da ih neko nakanta... A i španci jesu govna... Ko i svi juznjaci al...

4. Ne volim špance u sportu brt samo to.

5. Spanci ce sutra garant priznati kosovo kao drzavu

6. ako ne to,onda ce makar traziti razgranicenje

7. kako ludo vece.manc imao srece mnogo.psz gresio kao da su amateri.a i igrali su kao kurac.moglo bi se reci da je manc zasluzeno prosao sa kombinovanim timom.a to kombinovanim je bukvalno kombinovanim.krpili igrace odakle su stigli.
    gledao sam i produzetke porta i rome.ocekivao penale,al zajebu ovi supci,pa naprave penal pre penala.

8. Gledao sam Junajted sa likom koji navija za PSŽ. Bilo je lepo.

9. Čekaj, postoji neko ko navija za PSŽ. E pa reci tom liku da mi popusi kurac bandwagoncina smrdljiva. Previse je to plastican klub da se za njega navija. Licimuri

10. Ni ja nisam verovao da neko navija za ove govnare dok nisam upoznao ovog lika. Pre meča mu kažem i kažem to, a on lik mi odgovara kako neće valjda da navija za Junajted, kao to mu je prejadno. Uplatio hiljadu na ove i celo veče siguran u pobedu... Čim je sudija svirao kraj ovaj sve prebledeo, ustao i bez reči otišao kući. Ne sećam se kad sam poslednji put ovoliko uživao u tuđoj patnji.

11. Nije loše ovo, da se razmrdaju timovi koji vrede milijarde
    Ajaks i Real je klasična priča da pare ne igraju nego moraš da se oznojiš
    Žao mi Marsela jebemu ka da mi je brat al Ajaks je tim koji je uigran do savršenstva
    Ova naša budala je pokazala da ako SmS vredi 100 miliona on vredi 750

12. A ovi ga oterali iz Sautemptona kao proslo je njegovo vreme. Kad je otisao u ajax i belezi gol ili asistenciju u proseku na svakoj utakmici rekose kao ma holandska liga je smijesna ha ha ha pa evo ko se smeje sad (Tadic)

13. sve bi bilo idealno samo da mi je vučica prošla dalje šmrc

14. Dzeko promasio 2 zicera u produzetku

15. Džeko je copinčina, klasični fudbalski cipov

16. holandska liga i jeste smesna.toliko smesna da je tadic dao ili ce u skoreije vreme dati za jednu sezonu golova koliko je dao u engleskoj za 4.
    sam je tadic otisao jer je hteo da igra jos 5 godina,a u engleskoj bi mogao jos 2 max i da onda crkne.
    van ginkel kao srednji vezni davao u proseku po 15 golova u holandiji,a u celsiju koji ga nisu registrovali ove sezone.
    tadic vrhunski odigrao protiv reala,ali bi kurac tako igrao da mu liga nije limunada,pa ima 2 jace tekme godisnje.

17. kakvi su ono dresovi mancesteru izgledaju ko kad ubacis crvenu majcu medju beli ves, koji daltonista im ono "dizajnirao"?

18. sto je najgore to im je away kit,a oni plavi su treci.mislio sam da je obrnuto.
    deluje mi da je marketinski potez za transdzender populaciju.nekako mi nije skroz za devojcice,a nije bas ni za decake,pa negde izmedju.

19. Džekp jebeni je penal klasičan

20. Sad bar nije da nije igrao fudbala nekad

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.