Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
u onoj jednoj sansi u pruduzecima je bilo lakse loptu sutnuti u okvir nego ga prebaciti iz te pozicije.
Saban nije poginuo ziv je sa Dzekom na Kipru!
https://youtu.be/oEYq2vlP-SA
nejmarov stajling od sinoc je crni bombarder drugi deo.posebno mindjuse sa krsticima
da li je ronaldo GOAT?
pa jeste
pocino mi ronaldo zulum.doduse,igrali su ko picke tesku defanzivu u fazonu necemo primiti 2 ako svi stanemo na gol.bernardeski i spinacola isto odigrali odlicno.
onaj kijelini je toliki cigan da je to strasno.kako neko prodje pored njega on se baca ko riba na suvom.kao da su ga maljem udarali.
Kako su počeli da se brane reko ovi mogu ovako do sutra i samo Barsa bi razbila to
Takođe sam znao da ako prime jedan i prvom Juve ide dalje
Drug me zove jutros kaže lik u mocartu stavio 2 k da Ronaldo daje 3 komada i da Juventus prolazi
Pedeset plus kvota
bio bolji liverpul.vise sam navijao za bajern,ali nema sta,bili ovi bolji.mane odigrao vrhunski.posebno kod prvog gola.ukoliko se ne sretnu pre siti liverpul finale.za siti sam siguran da ce do finala.
Ovaj liverpul ne moze da izbaci juventus vrv ni barsu
Voleo bih da liverpul ostane do finala i tako optereti raspored i na kraju prepusti titulu sitiju (posto likovi osim tih startnih 11 nemaju dva dobra igraca u rezervi) i onda u finalu izgubi od junajteda koji je zavrsio sesti ali pobedom obezbedio ucesce u LS sledece sezone.
Potpisujem.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=03&dd=15&nav_id=1518085
Juventus
Liverpul
Siti
Barsa
jbg
Rip united. Al nema veze, liverpul ide u polufinale ali zato gubi titulu
Sranje žreb
super juce bila tekma totinhem siti.nije bas bilo sansi,ali su se ubijali na terenu.nije bilo dosadno.skoro svi su trcali kao da su defanzivni vezni.
Junajted je jeben kako god okrenes. Cak i da pukom srecom dobije lupam, 4-0 veceras, u revansu bi bilo 5-0. Isto vazi i za Ajax.
Куртонски клубови остали. Куртонски ертес преноси куртонски јувентус због куртонског тадића
Биће боље догодине само да макну браћу ковач из институције континенталног футбала
ne pise da je matic povredjen i da nece igrati.vise gotive tadica.realno,svi bi pre gledali manc barsu.
ukombinuj.tv jedna tekma,striming druga
institucija je skontala da vise ne mogu dovesti nekog tipa riberi za male pare i da on narednih 10+godina jebe.moraju se otvoriti.tacnije,poceli su vec.80 miliona za hernandeza.nisu toliko davali za igrace pojedinacno. i za drugog beka pavara 35 miliona.to su vec odradili.videcemo sta ce biti u prelaznom roku.za ovu sezonu su potrosili 10 miliona.za male pare su dobili 3 dobra igraca.jedan se vratio sa pozajmice,drugi kupljen i gorezka za dz.
ahhahahaha dal prenose ajax mrtvi, dabogda tadic odigrao ko kurac samo da se ispisa po rts-u.
jel zna neko sta su prenosili to vece kad je ajax izbacio reala? dajem glavu da nisu tadica
sto je najgore prenosili su prvu.druga je bila u utorak.
prenosili su ajaks bajern koji su prosli dalje. poslednje kolo.a bila je jos jedna tekma gde su se borili za prolaz neki timovi.ne mogu da se setim ko.ne mozda toliko atraktivna,ali je imala neki znacaj.nije bila losa tekma ajaks bajern.bajern na pola snage,ajaks upirao,pa bilo golova kao da je holandska liga.nekih prosecnih 12.