Prijava

mislim da su barsa i ajaks klubovi koji imaju neku vrstu saradnje koja nije vezana samo za transfere.tipa na prst u bulju su.ne znaci to nista,samo kao info kazem.

Ja licno ne volim barselonu, ali mora im se skinuti kapa za neke stvari. Najveci klub su u ovoj deceniji. Nisu zavisni od trenera ko mancester, otisao aleks ferguson otislo sve u kurac. Ovi promenili 5 trenera, otisli i cavi i inijesta i pujol i dani alves na kraju i nejmar i evo oni opet na nogama gaze redom sve. Barsenola kad kupuje igraca ona gleda jel se on uklapa u filozofiju igre itd, a kad kupuje real mancester celzi itd to se gleda samo da je skupo. Kao kad neko glup ko kurac dodje do para a hoce malo da se pokaze da ima pa uzima samo sto je skupo. Nemam pretstavu odakle su izvukli onog artura ili onog francuza stopera ali svaka im cast. Kad pogledam s ove distance, svaka cast i Ramosu i Ronaldu sto su bukvalno sami izgurali onolite titule realu u ls pored ovakve institucije

Eto sad zahvaljujuci pepu imamo “ barselonu narucenu sa ali expresa” odnosno man city, koji ce se nadam se raspasti kad pep ode, tako da barselona sebi moze da prevuce ono sto valja i sto je nauceno da igra, znaci walkera, bernarda silvu, sterlinga, i aguera, mada bi on bio konkurencija suarezu, kolju se

liga uefa pocela da bude zanimljiva otkad su englezi poceli ozbiljnije da je shvataju.
trudili su se ovi iz frankfurta,ali je ipak celzi klasa iznad njih.koliko god da su govnjivi ove sezone,bolji su od cetvrtog u nekamckoj za klasu.to opet ne znaci da ih nece frankfurt izbaciti.voleo bih.celzi 0 akcija,ali su na idividualne sposobnosti svojih roma uspevali da sjebu ove.

Frankfurtu su nedostajala dva najbolja igrača sinoć (uz Jovića), sledeću će biti tu, a pored Rebića i Kostić bude mnogo opasniji. Biće to jebeno još. Ne možeš očekivati da Gaćinović povezuje redove protiv Čelzija, ipak je onaj Žoržinjo klasa za njega.

Iako je Gaćinović još i dobar bio dok je imao snage, imao je dva najogavnija momenta na utakmici koji tako lepo oslikavaju naš mentalitet. Dakle, u dve situacije na utakmici je uspeo da prođe poslednjeg igrača odbrane i imao priliku da izađe 1 na 1 sa golmanom. E sad, prvi put u takvoj situaciji, osetio je kontakt sa odbrambenim igračem i posle par koraka je prestao sa trčanjem u nameri da odglumi kako je fauliran grublje nego što je to bio slučaj i nije iskoristio priliku da dođe do gola. Mozga bez. U drugoj situaciji, kada je isto tako zakačen, ali je usput i dao for sebi rukom, trčao je koliko ga noge nose praveći se lud, iako sam iz kuhinje video da je igrao rukom. JSL mentalitet, jebi ga. Mora da se reši tih stvari, pa možda i bude nešto od njega.

rebic je precenjen igrac.bukvalno izvikan kao da ce sutra da izvuce mancester,a ne moze ni u nemackoj da ima neki veci ucinak.gacinovic je dobar jer moze da igra na vise pozicija,ali se slazem da ima tih seljackih momenata.kosticu ako ne prodje prvo pretrcavanje na utakmici,izgubi volju za zivotom i nabija loptu napred do smrti.juce je uspeo iz prve da pretrci nekog i onda mu se igralo.slazem se da im fali haler.ali celzi ih maltene pregazi na sredini bez maksimuma,a frankfurt se jedva nekako izvuce na sredini uz maksimum napora.jos azar od pocetka u sledecoj.u svakom slucaju navijam za frankfurt.delom zbog nasih,ali najvecim delom jer ne volim celzi.
dobro,mozda malo kenjam za rebica,ali ga dizu u nebesa kao da je vrhunski igrac,a on je samo solidan igrac bundeslige.

Agilni
JSL mentalitet, jebi ga. Mora da se reši tih stvari, pa možda i bude nešto od njega.

Gaćinivić ima samo dve sezone u našoj ligi jbt.

Ti ili si ozbiljan majmu ili drkaš ljude
Pa nije rekao da je stekao penziju u Jsl ili da je naviku pokupio od tamo nego je Srbin jebeni a to je dovoljno da ima taj mentalitet
Šta ja objašnjavam jebote haha

Pa sa tim delom da je srbin tj mentalitet se slažem.

Al lik odigrao 50 tekmi u našem prvenstvu a 90 u bundesligi.

I zaključak da je to JSL mentalitet. Kapiraš Bohore o čemu pričam.

I ne mogu više da ti razlažem proste stvari jbt. Kao da si otupavio od kad je kosmopolita proterana van zidina Vukajlije.

A inace je pre te dve sezone u JSL trenirao u mladjim kategorijama Ajaxa pretpostavljam pa mu je srpski mentalitet i srpski fudbal stran?

Sloboda Frankfurt je vrlo simpaticna ekipica i ja ih licno gotivim, ali objektivno su bezopasni potpuno za svaku iole ozbiljniju ekipu u iole ozbiljnom takmicenju. Mislim znaju oni cesto da dobiju tekmu 4-2 pa su zato atraktivniji malo od random ekipa sto dobijaju sa 2-0, ali nista specijalno. Celzi prolazi ovo vrlo lagano.

Maestro, od sportskih tema prvi put sam te video da analiziraš Kalinićevo drkanje kurca lajv.

E sad, ti u tim blamiranjima imaš iskustva, ali mani se komentarisanja sporta.

Jeste, JSL mentalitet. Ili srpski fudbal mentalitet, kako hoćeš. Ili si samo glup, jbg, nisam siguran više.

A ne bi mogao da gledam ligu evrope pa da mi plate u braći

Tilmo gluposti koje pišeš ne možeš opravdati time što ćeš meni pomenuti Kosmopolitu ili Maestru nešto što je postovao čoveče

Ja samo konstatujem.

To što se ti ispališ pa se vadiš posle je tvoj problem.

kako su ga zduvali mancester,totinhem i arsenal.ne mogu reci da mi je zao.igraju svi kao kurac.doduse,totinhem je u ls i uspeo je da izvuce i ovde ls.manc ne moze da pobedi jebeni hadersfild koji su dobili bukvalno svi.raspali celzi se umuvao jer su ovi ostali jos veci raspad.
vulvsi su ove sezone najhardkor ekipa.igraju kao zveri.

sad vidim.pogresna tema.nije ni bitno toliko.