Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Verbalni, nije do utakmice, do mene je :) I za Borac mi je kriiiiiiiiiiiiiivo. Pa 5 komada, jebemtisve, pa kako zašto i zbog čega nisu mogli dobiti nekoga lakšeg? Već 2 godine duvaju. Prošle godine su imali veće šanse, ali opet, jebi ga, pa ga jebi.
Iskreno i ja sam se razočarao u Borac , pa čoveče dali su gol u sedamdesetom minutu mogli su da izdrže još malo.. Ali ipak , Banja Luka , Lešinari , Pun stadion , četri razlike i nije toliko mala prednost kada se sagleda situacija...
Borac,bre poveo u Izraelu :)
Dobro su i dali taj gol. Nemaju oni šta tražiti sa Makabijem.
Ma samo da ga nisu primili u čerset petom,mogli su neki bolji rezultat,možda čak i X
Makabi je apsolutni favorit bio,al bilo bi lepo iznenađenje
pa bilo bi iznenadjenje.. Ali opet.. Banja Luka - Sve je moguce !
BORACALEEEE
Pa prošle sezone su imali još lakšeg protivnika. Ne mog se sjetiti da li je drugoligaš iz Švice ili Austrije, tako nešto. I opet su ispali.
Ispali od Lozane...
Ако неко хоће да прати текстуални пренос жреба
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/draws/index.html
Генк
Биће тешко, биће 0-3 :)
Jebi Partizane, onako bekovski!!
nije moglo gore,al to je vech praksa sto se tiche nashih timova!
srecha je pa nisu ni oni neshto uigrani...
ipak sam optimista =]
ludaci pustili karte u slobodnu prodaju,istovremeno su po tetovu delili karte,cenim da mozhe dochi do velikog sranja na utakmici!
nadam se da to neche omesti partizan,ionako smo na klimavim nogama da nas moderatori iz uefe banuju... =\
A u Tetovu ima mnogo naših :D Zna li se kog je tačno datuma žreb za LŠ?
Жреб је увек у петак после реванш утакмица следеће рунде.
mi se genkujemo u 3. kolu,to je poznata stvar.....
TI SI PRVI GOLMAN RADIŠA
Браво Радиша!
Генк , ви каминг фор ју нига!