Liga šampiona!

1. ..i onom što je pokazao prst koji se ne sme pokazivati !

2. ПАРТИЗАН АЛЕ!!!

3. ...ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ , ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ!

4. Mogli su dati i jedan na poluvremenu jebem li ga. Kad god sam se kladio na Partizan, uvijek sam mašio.

5. Ilić je tranja nema više snage u njemu, trebalo bi po levom krilu nekog bržeg i prodornijeg. Šćepović je fino odigrao,zadovoljan sam i Brazilcem još Dijara da uđe u formu i solidan napad,moći će Stanojević da rotira njih trojicu.

6. Вукић је много опао у снази ,сав пропао човек не може ни један дуел да добије,,,

7. Каква 2 полувремена вечерас, као да су играла 2 различита тима. Колико би јебали кад би Сале играо уместо Вукића а по боковима 2 брза крила. И да Вукић уђе уместо Салета негде у 70. минуту јер ипак ЈЕДАН ЈЕ ИЛИЋ КАПИТЕН. Мали Аксентијевић сабио по десној страни. Коначно смо добили 2 нормална бека који имају муда да оду у напад...

8. Fina igra, onaj čičon Ranković na štoperu sabijo, Ivanov puno misli a nije mu to pos'o, pos'o mu je da izbije loptu na centar a ne da dribla, pa nije on Krstajić.
    Volkov jebe mame, Aksentijević naiskusno, vidi se, al' biće od njega nešto, strašna je ono budućnost.

Medo Kamara objasnio neke stvari na zadnjem veznom, daće bog da onog Petrovića više uvaljamo kome, Medo je novi Makelele.
    Babović - hvala bogu pa ga nisu nekom uvaljali za male pare, iz dana u dan me oduševljava, zna momak znanje, ima srce i muda i sve baca na teren. Nosio igru u vezi, svaka čast.
    Ilić se nije vidio prvo poluvrijeme, drugo igrao na iskustvo, vidi se da nema snage, ne znam šta Stanoje gleda...
    Edu - klasa. Odličan napadač, pun pogodak i sa ovim Brazilcem. Svaka čast upravi, to je tip napadača za Partizan.
    Šćepo - naslagao ih k'o ražnjiće, fino igrao, al' bi on trebao još da grize i još da se dokazuje. JOŠ, JOŠ i JOŠ! U suštini, sabio je večeras al' može i 2 puta bolje.
    Mali Marković - nije puno igrao al' u ono malo minuta je bar pokazao borbenost i želju.
    Tomić - standardno za njega, tako igra već 20 godina i tako će i igrati još 30 godina. Nit smrdi nit miriše.
    Jovančić - tek što uđe dade gol xD Nije previše pokazao al' ima vremena, strašan je to napadač.
    Stojke - jebe mame na penalima. Nije imao puno posla osim kad je pokazao Radiši Iliću kako je golman gospodar svog prostora - naslagao je i Ivanova meščini i Šćepovića i Sqxiptare da uhvati balonu na penalu. A ne ko Radiše kad ga je onomad Lukaku zagradio... Umjesto da ga opali štosom u potiljak i da mu pokaže par stvari...

I za kraj: ZVONCEK!

Jebo mamu kakav raspad od igrača al ga i dalje silno volim. Kršina, nema snage, ima iskustvo al džaba kad će se raspasti prilikom sljedećeg jačeg šuta. Sa snagom je na vi. A šteta. On da nagruva snagu bio bi najbolji na terenu. Sigurno. Al' ljepše je sa Saletom marnuti hajneken. Jebiga.
    Elem, dade Vukara gol, mamu mu jebem, jes mi drago bilo. Nek nije sa penala jebo mater. Rek'o sam - ŽUJA DAJE GOL - PARTIZAN IGRA U FINALU LIGE ŠAMPIONA. Dade Žuja gol, za ostalo ćemo vidjeti.

A danas sam sanjao kako Šćepa daje gol u 20 sekundi utakmice, jesam se i radovao. Onda se probudim ubzo i sjebem se načisto, reko samo san. I dođe utakmica i Šćepa dade ne gol već golčinu. Aferim.

Biće nešto od ovog, samo nek dovedu štopera i mirna Bosna.

9. I da...

JEDAN JE MLADEN KRSTAJIĆ!

10. Скочко , дај му ти само 10% твоје снаге , много боље би то било ..... А јес вала , Звонце је родитељ!И Саша наравно .... матори смо ал смо кул ...

11. Biće mu mnogo mojih 10%. :D

12. Ој Гробари да ви питам - Јел моште ви у трећем колу да се сретнете са Загрепчанима или морате да чекате Плеј оф?

13. Е јебига :))

14. Što ? Mislim da to zaista nije bitno , pa oni Volkova sanjaju još od prošle sezone :) !
    TUDJE SVE BILO GDE MREŽE TRESU SE !

15. Volkov im je pokazao par poteza :D

16. Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i prispavalo mi se samo tako. Jedva sam izdržao 45. minut. Zamalo da zaspim u kafani. E sad, bekovi su prejaki. Centarfor je prejak. Ne bih da vrijeđam, ali koji će vam Ilić više? Da vjetar malo jače dune, odnio bi ga.

17. Nisam gledao 2. poluvrijeme, ali onaj mali Aksentijević, bem ti sve, kakav bek. Žao mi je što je otišao Savić, rano je to za njega. Ali jeb ge.

18. Dube zajebao si se.. Ko je gledao tekme protiv Sahtjora i Anderlehta shvatice zbog cega nam je Ilić potreban i on i Vukuć jesu opali u snazi ali tehnika je ista.. Oni su nam najiskusniji igrači i oni su ono što treba mladim naraštajima.. I nije mi janso kako ti se prispavalo uz onakvu igru ? Utakmica je bila vrlo lepa za gledanje i momcima stvarno svaka čast , posebno Aksentijeviću. Sa obzirom na to da im je ovo prva zajednička tekma odlično su odigrali.. jos da popune tu liniju odbrane nekim kvalitetnim stoperima i savrsena ekipa za petu titulu..i da se naravno oporavi Dijara Ubica Cigana :D !

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.