Prijava

da bre ovo htedoh da kazem, jbt cela prica ko da gvardiola od juce trener i nema pojma :)

valjda ce doci iz dupeta u glavu svima da se super timovi u bilo kom sportu ne prave preko noci, nego treba 10 godina da se jebes. 20 ako si PSG.

primer je celzi koji je prvi poceo sa tim. 10 godina su ih jebali dok nisu osvojili ls, a mnogo je ozbiljnije tamo nego ovo sto arapi rade u PSG.

city ima jos 5-6 god da guli, i osvojice.

Od Gvardiolinih famoznih 30 trofeja bar 20 su pepsi kupovi i takmičenja koja niko i ne uzima zaozbiljno. + mu je i za to trebao supertim sa Mesijem, Ronaldinjom, Iniestom, Ćavijem, Etom...Kakav se više neće ponoviti, i koji je vrv najbolji u istoriji fudbala. Toliko. Da je bilo koji pravi trener imao tolike budžete osvojio bi uveliko sve što postoji i ne postoji. Prvenstvo u Engleskoj može da uzme jedino iz razloga što ima 10 vrhunskih igrača više nego Liverpul, i te titule ugl. uzima jedva, jer im ovi dišu za vratom. Čelzi, Arsenal, Junajted, Totenhem...Odavno nisu konkurencija. U Bajernu nije napravio ništa i pored nenormalno dobrog tima koji je imao. LŠ neće osvojiti nikada, iz prostog razloga što igra jedan isti fudbal ceo život i ne ume da vodi ekipu pod pritiskom, što je evidentno. Sramota bre, sa ovakvom timčinom bi morao da pregazi sve redom, kao uostalom i PSG. Izbacio ih starački dom + tri klinca koji jedva da uopšte igraju u tom Realu.

E da - koga je Siti dobio do tog polufinala uopšte?

Sporting pa Atletiko

Autor param prasad se bas dosta razume u nogomet

Jos jedan smaracki genericki osvajac.

Atletiko, koji igra skroz slabo ove sezone, jedva uopšte prodjoše. Ne stvarno, treba čoveku dati Halanda, Embapea, Vandajka, angažovati laboratoriju da mu kloniraju prajm Mesija i Iniestu, šta košta da košta, mora se taj tim napakovati boljim fudbalerima, ovo sa čim raspolaže je katastrofa, dajte Pepu pristojan tim, odrešite kesu.

Siti posle ovakvog poraza treba da se ugasi i kao klub i kao covek

Cica Morada gasenju Sitija se nada

#tradition

pazi, i meni ide na kurac sva ova kultura gde oces parama na brzinu titule, al da se ne zajebavamo, ispali su za malo. malo je samo moglo da bude drugacije i bila bi prica kako mcity najbolji tim, kurac palac.

osvojice liverpul kako god.

a i od kad to real racunamo u nekog underdoga jbt! :)

Nije u pitanju status underdoga, to je ovde imao jedino Viljareal, fora je da od tih ustaljenih napinjača što staaaalno sve moraju da osvoje i da se kvalifikuju u završnicu, uvek je bolje da ne osvoji tim finansiran od kozojebskih naftnih para, pa čak i po cenu da osvoje retardi koji imaju najviše titula u tom takmičenju.

fer inaf, ne kazem nista za to

Real se na početku sezone bukv. raspadao, ništa se od njih nije očekivalo. Jović, Azar, Militao...Ni jedno pojačanje nije donelo ništa posebno, ekipa matora, Ronalda nema da vuče itd. Gubili od glupavog Šerifa naprimer. Nego šta nego su bili underdog u odnosu na Siti i ostale ekipe. Dobili su ih na iskustvo, tradiciju, taktiku i Anćelotija. Tim jbg, uigrani su, znaju se u dušu, užitak gledati kako se kreću bez lopte.

A Siti redovno gubi zamalo. Loša je atmosvera tamo generalno, mislim da niko ne ide u mci da bi uzeo lake trofeje koliko da bi uzeo laku lovu.

Nego šta nego su bili underdog u odnosu na Siti i ostale ekipe.

Tim jbg, uigrani su, znaju se u dušu, užitak gledati kako se kreću bez lopte.

ovo ti je suprotno jedno drugom. anderdog za one sto vole da racunaju ekipe na papiru, tj novinare i decu. jbg, skupi iz dingdong lige igrace, navuci im realov dres, daj im da igraju na bernabeu, uz realovu organizaciju, doce do polufinala lige sampiona.
to je jednostavno tako. veliki klubovi to rade, zato su veliki. i nikad nisu neko veliko iznenadjenje po meni.

ko sto treba 10-15 god da od sranja napravis sampionski tim, tako treba i 10-15 god da od sampionskog tima postane sranje. jedan igrac tamo ovamo nista ne znaci.

нека је гвардиола узео 50 трофеја нека је добар тренер нека осваја усрану ПЛ са ситијем где је једини противник лпул тренутно нека не уради ништа са бајерном
ал дечко мој ти на битној утакмицији лиге шампиона водиш 2 0 што је најопаснији резултат и то сви знају па избацујеш мајсторе фудбала и убацујеш измишљене играче фердинандиња и то друштво
НИЈЕ СЕ ВИДЕЛА ТРЕНЕРСКА РУКА ГВАРДИОЛЕ НА МЕЧУ ПРОТИВ РЕАЛААА АЛОХААА

-Реал је андердог који игра лоше ове сезоне.
-Реалност (ненамерни скеч): Први су у Шпанији буквално од како је сезона почела, одмах су на старту добили Интер у гостима у ЛШ (небитно што су имали 5 победа у групи и што је то Шерифу био fluke а овима кикс који им се неће поновити за сто година).... Бензема од одласка Роналда кида, ово му је само додатно сезона за Златну лопту, Куртоа је опет један од најбољих голмана света, Алаба играчина и по, Менди и Милитао исто, Винисијус такође, најбољи трио у средини имају на свету већ годинама уназад, а и Валверде, Камавинга итд. исто имају добре сезоне.... Небитно што су се и прошле сезоне прошетали до полуфинала....


А и нека сипају паре одакле год, само нека буде доброг фудбала и, спортским речником трве доајена - победиће бољи.... Сад је Реал био бољи и то је то, пре две године је то био Сити и ето.... Једино Атлетико мртви да испада што пре, једини тим који презирем од тих 10-15 водећих, што могу да освоје ЛШ, макар док их Симеоне води....

ГВАРДИОЛА НИЈЕ СЛУШО БАРДА И ИЗГУБИО ЈЕ ПРЕДНОСТ ДВА ГОЛА