Liga šampiona!

1. Samo da se ne useru ovi iz apoela!

2. SIŠITE KURČINU, GOVNA FRANCUSKA! Još će da dobiju na penale!

3. Neće, Blake, ne nerviraj se.

4. Promasi Lion penal :)

5. Koje radovanje bokte haahahah

6. ŠTA SAM REKO, ŠTA SAM REKO!!!!!!!!11111111

7. Do jaja što prošo Apoel, ozbiljno. Sad znam za kog ću navijam ololo

8. Ovi kao da su LŠ osvojili :)

9. Како је добар голман онај Киотис!
    Рекох ли ја да ће Апоел у 1/4 финале?

10. прођоше ови шиптари из Никозије, не верујем... пишам ти се у фудбал

11. JEBI GOVNA PRODANA!

прођоше ови шиптари из Никозије

A šta bi ti, da prođe Lion koji te iste šiptare ne da ne može da dobije nego izgube od njih?! Znam, mnogo je retardirano što su oni tu gde jesu, ali eto, to samo dokazuje koliko su drugi u stvari loši.

12. Igraju ko Grčka 2004'te :D

13. прођоше ови шиптари из Никозије, не верујем... пишам ти се у фудбал

Ne verujem sta si rekao. Pa da li se mrtvi Lion pretplatio na LS?
    Ionako su prolazili samo zato sto ih niko nije mogao zaustaviti u onoj budjavoj ligi. Sad ima da sisaju par sezona.

14. Један Кипар има тим у 1/4 финалу ЛШ, а ми не можемо ни у групу Лиге Европе.

15. Један Кипар има тим у 1/4 финалу ЛШ, а ми не можемо ни у групу Лиге Европе.

Pa nameštaj, šta čekaš?! :)

16. A šta bi ti, da prođe Lion koji te iste šiptare ne da ne može da dobije nego izgube od njih?! Znam, mnogo je retardirano što su oni tu gde jesu, ali eto, to samo dokazuje koliko su drugi u stvari loši.

Ne verujem sta si rekao. Pa da li se mrtvi Lion pretplatio na LS?
    Ionako su prolazili samo zato sto ih niko nije mogao zaustaviti u onoj budjavoj ligi. Sad ima da sisaju par sezona.

Ни лион ни апоел нису тимови за четвртфинале. Ал ја сам више волео да прође лион :) И да нису шминкери, прошли би

17. Што волим што су ови француски шупци испали. Кад ми је требало бар да не изгубе да би' уз'о неки динар на клаџи, они баш испуше од неких тамо француских сељобера. Ето вам сад! Пууу!

Томислав Караџић
    Један Кипар има тим у 1/4 финалу ЛШ, а ми не можемо ни у групу Лиге Европе.

+1

18. Парови четвртфинала:
    Апоел : Реал
    Марсеј : Бајерн
    Бенфика : Челзи
    Милан : Барселона
    У полуфиналу победници прва два и друга два. Реалу најлакше, Милан : Барса посластица :).

19. Ja govorim, ja govorim i jebeno govorim da će fašisti uzeti ove sezone! 'Nači finale Real - Milan, zilijardu posto! Mada, na svu sreću, još nije kasno d' uplatim neku lepu kintu na to, i dalje bi trebalo da je dobra kvota. Voleo bih da Barsa prođe Milan i naravno tuče fašiste u finalu, ali imam neki loš predosećaj da će ispasti od Milana.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.