Liga šampiona!

1. У пичку материну!
    Нема Милан среће никако. Реал и Бајерн наравно добили боранију.

Да Бог да, и срећа јуначка.
    http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/05_02/MilanLpoolInzaghi3_468x715.jpg

2. Prvo polufinale se već zna real-bajern
    Nisam siguran dal čelzi može do polufinala jesu izbacili napoli na onakav način al par loših partija bi moglo opet da ih izbaci iz ritma prva prilika za to već u ponedeljak protiv sitija kojem isto ko i mančeseru puca kurac za ligu evrope i bitnije im je domaće prvenstvo tako da sumnjam da ih je ovo ispadanje poremetilo
    Voleo bi da milan izbaci midzete al nisam siguran koliko je to realno barsa svakako veliki favorit u tom meču jer sezona bez domaćeg trofeja i trofeja lige šampiona bi se shvatio kao ogroman neuspeh.Očekujem Barsa:Real u finalu a onda je svašta moguće

3. Лигу Шампиона осваја Бајерн, Лигу Европе Билбао. Ово ми је било мишљење после пораза Бајерна од 1:0 против Базела и пре победе Билбаа на Олд Трафорду, жив ми све. Чак га ценим и да је Билбао с намером одиграо слабо у Примери против Валенсије, зато што не желе да се откривају пред финале Лиге Европе- Валенсија- Атлетик КОЈЕ ЋЕ ДА СЕ ДЕСИ.
    http://www.youtube.com/watch?v=nQ967Fqvlj8

4. Kod datuma su utakmice?

5. Не могу да верујем шта Барса синоћ није добила. Милан без Ван Бомела, Гатуза, Тиага Силве, а пола сата пред крај је остао без Робиња, Боатенга и Несте. Ибрахимовић обичан пањ...да је Супер Пипо био на оној позицији, не би дао 1, већ 2 гола. Седорф је био фантастичан. Човек у 36. години игра боље, него у млађим данима.
    Барса ништа нарочито. Меси потпуно одсечен од екипе, а Ћави и Инијеста ко да су се први пут у животу видели. Ако Милан буде играо у уторак са најјачим саставом, а Барса понови синоћну партију...Росо-нери лагано иду у 1/2 финале.

6. Milan jedini moz da izbaci Barsu!

7. Dobija Barsa. Kazu Cavi nece igrati, sto znaci da bi trebalo da bude malo tvrdje. Od 0 do 2 kapiram da bi trebalo da bude.
    Svakako navijam da u finalu igraju Real i Barsa, a ne da mi zabari dave loptu u finalu i da place lopta.

8. Svakako navijam da u finalu igraju Real i Barsa, a ne da mi zabari dave loptu u finalu i da place lopta.

Nisu Real i Barsa slucajno u razlicitim delovima zreba, UEFA ih ocekuje u finalu.

9. Маму вам јебем у пичку ону сепаратистичку гнојаву. И судијама.
    Онај ломи ногу Амброзинију и ништа. Мало гуркања јебено, играјте балет ако вам то смета.
    Па није се Барса претплатила на финале мајку му.
    Ал' не сме Платини матори говнар то да дозволи.
    Што оног кепеца није срце издало уместо Муамбе.
    Био бре специјално дете до јуче а сад се курчи.
    Верујем да после овога апсолутно цела европа навија за Милан.
    Избацуј говна, за боље и нису.

10. Jok, nego će žabari da prodju u polufinale sa jednim šutem na gol.

JEBI BARSO, SILUJ BARSO!

11. Podseca me na utakmicu Celsi-Barsa od pre tri godine. Ne znam sto im odma' ne daju pehar.

12. Што оног кепеца није срце издало уместо Муамбе.

+1

ZAŠTO, ALI ZAŠTO JEBOTEBOG BARSA UTAKMICE NA NOŽ POBJEĐUJE TAKO ŠTO SUDIJA DIJELI ŽUTE ŠAKOM I KAPOM I SVIRA NEKE NEUBLOZNE STVARI??????!!!

Tuga u šta se pretvara LŠ.

13. Alo bre Nesta, š'a gledaš tako Maskerana?
    PENAAL!!

14. Јесте Барса боље игра али 2 пенала да добије на оваквом мечу ... ееееј много је

15. MA idite bre vise, nisam navijac barse ali dajte bre prvi penal cist kao suza drugi penal PA LJUDI JBT NESTA POKUSAO NA KVARNJAKA DA ZASMETA IGRACU ALO BRE MOZE SE A I NE MORA SVIRATI, ALI DA JE PREKRSAJ BIO JESTE, TO SAMO NIJE VIDEO KO NE ZELI DA VIDI!

16. Ma ne znaju ništa, slučajno dali treći.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.