Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dobra slika ;-)))))))))
Barsa izgubila i El Clasico kod kuće...počinjem da se brinem za nju (njih).
Hahahahaha, super slika. Ma šta se brineš Dože, ja ne sumnjam da će proći u finale, ne verujem da je Čelzi sposoban da se opet odbrani kao na Bridžu.
Јадан Бане, згњечиће га.
A sta mislite, koga cemo gledati u finalu? Moj tip je Barsa - Bajern.
Bojim se da Barsa nece u finale...
Nema potrebe da se bojiš. Nemoguće je da se ta govna opet izvuku i onako brane k'o na Stamford Bridžu.
Barsa - Real. Nemoguće je, bar po mom mišljenju, da Bajern može da izdrži nerešeno ili da izgubi 3:2.
A zasto da ne? Odlicna su ekipa, potpuno su nadigrali Real u prvoj utakmici.
Celsi - Real, bar bih ja voleo...
Господе овај Челзи да може повукао би се иза гола или би побегао за Енглеску што пре може. Срамота.
АЛО БРЕ АЛЕКСИС ВРАТИ КИЧМУ КЕЈХИЛУ! НЕМА ТОГА!
Ово је Герију Кејхилу друга посета Ноу Кампу, први пут је то учинио као десетогодишњак преко туристичке агенције!
Сад могу да изгубе 1:10 до краја, уопште не ме занима. Ово је победа лепоте против наказности. Победа маштовитости против једносмерне улице. Показали су шта је фудбал и зашто је и даље најважније споредна ствар на свету.
Хвала љепа.
МРШ НАПОЉЕ!
lele ovo je bruka kako sude
Ne, bruka je šta maši Barsa, to je bruka.
Ajmo, ajmo, isparkiravanje autobusa... parkirajte bulju, pa da se puni.
TRPAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ TRPAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Opaaaaaaaaaaaaaaaa
BUŠIIII HAHAHAHHAHAHAH BUUUUUUŠŠŠŠŠŠŠŠIIIIIIIII HAHAHHAHAHAHHAA
BRAZILSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
http://1.bp.blogspot.com/-Y8s2YMpQBMM/TVvQv1MeeXI/AAAAAAAAAbM/pEx_XSLNlC4/s640/hangover.gif
2 gola Barse u drugom poluvremenu, da sam bogat ko što nisam, igrao bih live.