Liga šampiona!

1. BUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

2. јебемиматерукурацусран. УЕФАЛОНА ЈЕБЕНА. каталонски фолирантски патуљци. КАКО БИХ ВОЛ'О ДА СЕ УСЕРЕ ДРОГБА ПОСЛЕ ЈОШ ЈЕДНОМ У ПУЈОЛА И ВАЛДЕЗА, МЕЊ'О БИХ КУП ЗВЕЗДИН ЗА ПРОЛАЗ ЧЕЛЗИЈА.

3. Fuj to, Aleksandre, fuj!

4. samo da vam kazem da sam stavio soma na celzi da ide dalje i jos soma na dvojku...

i da vam kazem, svima vama sto navijate za barsu da dzabe navijate...

ja veceras uzimam kintu a vi mozete da placete...

i da, skupite posle neku kintu i pomozite igracima barse da se povrate, posto su malo placeni...

5. Сад листам тему мало уназад... И цепам се на чињеницу да симпатизери симулирајућих миџета уопште смеју да помињу неко ваљање по трави, на страну то што се Дрогба просечно ваља за сезону колико један Бускец за полувреме. Читате ли ви уопште шта пишете или мислите да каталонски цигани имају монопол на јајарење па се плашите да неко преузме титулу највеће љиге у европском фудбалу?

Вечерас не верујем да Челзи има неке шансе, мада бих јако волео да се испишају по Барселони.

6. Šta te sad muči, Coa? Idi Teriju pa se žali što je jebeni siledžija. Ko ga jebe. A ovakav govnarski fudbal skoro nisam gledao. Mislio sam da je nemoguće da se onako povuku kao na Stamford Bridžu, međutim dokazali su da mogu da budu još veća govna. Neka, neka, samo da im Barsa utrpa bar još 1 i ćao. M'ršte kući pa se tamo zavlačite po kujni, pička li vam materina govnarska! I da, onom raspalom divljačkom ćelavcu odma' ispisnicu i ako treba i bušni Pinto da brani, neka brani, samo da ne gledam ovog idiota kako uništava sopstveni tim, pas ga jeb'o onako mutavog i ćelavog!

И цепам се на чињеницу да симпатизери симулирајућих миџета уопште смеју да помињу неко ваљање по трави, на страну то што се Дрогба просечно ваља за сезону колико један Бускец за полувреме.

Evo ti ko se valja: Buskets, Alveš i ponekad Pedro i Maskerano, ali prednjače ovi magarci Buskets i Alveš. A to što reče da se Drogba prosečno valja cele sezone k'o Buskets za poluvreme, ti ili namerno praviš hiperbole ili stvarno to misliš pa si lud. Po utakmici se nešto malo više Buskets valja od Drogbe, ali mu se ovaj opasno približio nakon prethodnog meča.

7. МЕЊ'О БИХ КУП ЗВЕЗДИН ЗА ПРОЛАЗ ЧЕЛЗИЈА

I ja bih, iako sam grobar!

Ali stvarno, zaslužio je Čelsi da prođe posle onoga iz 2009, makar stavili svih 10 na gol liniju u drugom poluvremenu.
    Od te utakmice navijam za Čelsi, a mrzim jebenu Barsu. Svaka utakmice Barse koju sam kasnije gledao, uvećavala je moju mržnju proporcionalno broju padova Buskeca i Maskerana.
    Danas ih mrzim milion puta više nego tada.

Evo, da se zanimate u poluvremenu.

http://www.youtube.com/watch?v=FhiURESngAM

8. Coa tebra, zvučiš kao oni isfrustrirani likovi sa blic sporta. I ostajem pri tome da će Barsa dati 2 komada u drugom.

9. Ajde ajde, pokloni im sad jedan penal...jeben govno necu ni da gledam..picke govnarske jebo vas francisko franko u dupe

10. ААААААААА ТЕШТО!

11. PUŠI MI GA KURAC ! KURČINA
    SKLAJKASJKDNAČ SDP ASHdhajžlč

12. ДРШТЕ СЕ БРАЋО ЕНГЛЕЗИ!!! ПРАВДА ЗА ЧЕЛСИ!!!

13. Да бре... ви што кукате за Челзи и пљујете по Барцелони, шта оћете ви? да се ти браниш као пичкурина 180 минута да си се стисо играш бункерчину са 11 људи у казненом и оћеш да играш финале лиге шампиона?! па паз бога ти. и онда кад уђе једна ђаво ти крив, ма ајде бре срамота, јебем ти клуб који не сме да игра фудбал

14. Није поента како игра Челзи, већ је Барса препуна преталентованих Циганштура. Мрзим таленте. Иди на тренинг па заради скил, ебо те отац. А Челси је тврда и упорна екипа, итекако заслужује да иде у финале.

15. па то су све барцелонина деца! а не одем и купим 5 најскупљих играча и као имам тим и традицију имаш курац, газда има парице и ми сад оћемо да купимо све. а па купи ко те јебе. ал си сиса,... док барса прави, ствара, ОДГАЈА играче ти купуј и буди бездушна маса плаћеника, огавно оличење модерног фудбала...

16. Evo ti ko se valja: Buskets, Alveš i ponekad Pedro i Maskerano

Све и да су само они, мало ли је? Није само ко се све ваља већ и колико и како, а то нема потребе коментарисати после толиког јајарења.

Po utakmici se nešto malo više Buskets valja od Drogbe

ХАХА добра матори. Од срца се насмејах.

17. ДРШТЕ СЕ БРАЋО ЕНГЛЕЗИ!!!

Тешко, саће још један поклончић за каталонске циганштуре.

ЦФЦ!!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.