Liga šampiona!

1. Davide brate, ako neko pere pare to je UNICEF mrtvi! FRANKO VAS JE UBIJAO AL VAS NIJE UBIJAO DOVOLJNO!!!!

2. C'MON CHELSEA NAAAAPREDD CELZIIII

3. Не лупај брате, Челси је био кул тим пре Јахташа. Образуј се.

4. Био.

ЕДИТ: и Роки не причамо о томе, него како барса има нормалну политику и однос према свему везаном за фудбал, не као тим, него као клуб.

5. Отворићемо фонд на Вуки да платимо неке мученике са ЕТФ-а који ће направити времеплов. Па коме се не свиђа данашњи фудбал, нек се слободно врати у седамдесете. Како те бре децхко не смара да сваке године гледаш Фарсу у финалу? Јебо такво такмичење. Челси је поштено набио форму ове сезоне и треба да се омасти, и то баш избацивањем Циганчића. Живи били па видели.

6. УШО ТОРЕС, Е У КУРАЦ САД СВЕ

7. и мене смара, али ко их јебе кад су допустили да један клуб издоминира све ко да су ретардирани и ко да нико никад није игро фудбал

8. реално онај гол што је дао рамирез вреди 10. ја бих после тог гола одсвиро крај.

9. morao sam da iskoristim ideju od pre par stranica:
    http://vukajlija.com/reakcije/3885

10. Jbt,igrao sam X2.fak,fak,fak.Ali,Abramovica boli kurac,da natera mrtvi Celsi da da gol,i da ja uzmem 7 somica.

11. каква је овај меирелеш сељачина ружна коље се са кевиним принцом боатенгом ко је већа циганштура сељачка

12. JEBATIIIIIIIIIIIIIII KARATIIIIIIIIIIIIIIII

13. јебањееееееееееееееееееееееее
    АХААХАХАХАХАХАХА

ТОРЕЕЕЕС

14. Jbt,igrao sam X2.fak,fak,fak.Ali,Abramovica boli kurac,da natera mrtvi Celsi da da gol,i da ja uzmem 7 somica.

Čestitam.

15. DRAMSKOJ SEKCIJI KITE U USTA STAVLJATIIIIIIII

16. ahahahahahahahahahahahahaaaaaa

17. i opet

ahahahahahahahahahahahahahahahahaa

18. ЈЕБИИИИИИИИИИИИИИ ЦИГАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.