Liga šampiona!

1. ooo đe si peđo... samo da kažem da se tu razlikuju veliki timovi od prosječnih... mislim tu kod reallizacije...

2. Marvelous, a ti bi inače voleo da gledaš takve tekme i takav fudbal stalno kad su drugi klubovi u pitanju (da zanemarimo tvoj, tj. vaš hejt prema Barseloni)?

Čestitke Čelziju, sa 100 posto uspešnosti u 180 min (3 šuta/3 gola) i treba da prodju u finale, u kom će im se, nadam se, bilo ko od ova dva tima popišati u usta.

A možda pak, u finalu dobiju protivnika sa kojim će moći da igraju kontakt igru, sa remplovanjem na loptu, pa igra dobije smisao. Više bih voleo Bajern, jer su Nemci čvrsti, kao i Englezi. Ja takav fudbal volim, čvrst, disciplinovan, i volim da vidim odbranu, iskreno.

I kaže zašto ne volite Barsu. Da zanemarim suđenja, mrzim to kako igraju.
    To ti je kao kad igraš basket jedan na jedan sa likom koji nema šut sa odstojanja, a voli da dribla. Povučeš se 2 metra od njega, pustiš ga da on tu luduje, i luduje, dribla, bacaka se, kad krene unutra, udariš dandaru, uhvatiš loptu, daš koš.
    Tako i Barselona. Drkaju onu loptu tri sata u zadnjoj liniji, pa još tri u veznom redu, pa kad ne znaju šta će, bace Inijesti ili Ćaviju, i ovi gurnu Mesiju da trči. Mislim, provalili ih ljudi, ostave im bokove, i centrirajte ako hoćete.
    Sad, to što su veličine mog kurca, i što ne mogu da skoče, njihov problem.

3. Mislite da je Čelzi izmislio ovakav način igre?
    Crvena Zvezda je kobjasnila Olimpiku iz Marseja i celom svetu kako se to radi...
    Mi smo izmislili o'branu!

4. Crvena Zvezda je kobjasnila Olimpiku iz Marseja i celom svetu kako se to radi...

lolo tako je...

ljupko, šta ćemo kad im otmemo loptu? - pa, vratite je opet njima... lolololo di mateo učio od ljupka...

5. Daj bre Buri, ne zajebavaj me... Fortuni da zahvale i Čeha da ljube u jurac za ovo večeras.
    Crno, jebem li ga, ja na to gledam malo drugačije... ta "umrtvljena" igra Barse je posledica toga što se svi zatvore protiv njih (a ista ta Barsa u odbrani igra presing na svakoga, bez presedana). A onda se mora strpljivo, mudro, okolo, probaš jednom, drugi, peti, deseti put... moraš da "melješ" kad niko neće da igra FUDBAL. Jebem li, ova industrijska verzija fudbala mi se nikad nije svidjala, ja sam uvek pre za JOGU BONITO. Da ti izlomi noge može svako, da da pas petom kroz pet ljudi, i ne baš.

6. Koji smor, a bas sam hteo da igram penal za Barsu u finalu... :) Bravo za Celzi, borili su se, skakali, koristili sanse, i vratilo im se za onu kradju od pre par godina. Barsa verovatno kruzi jos uvek oko njihovog gola, i gleda gde je pogresila. Jbg, kad ne ide Caviju i Inijesti, Mesi postane sasvim obican igrac, sto nije dovoljno da se pobedi neka iole ozbiljna ekipa. Drogba objasnio kako se bije, jeste da je bio gori u padovima od patuljaka, ali je zato grizao svaku loptu. Ramires me odusevio...Sve u svemu,zadovoljan sam! Sutra navijam za Real, gotivim i Bajern, ali najveci klub na svetu je najveci klub na svetu... Plus bih voleo da se popisaju po Kataloncima.

7. Glavna stvar koju je radio Čelsi a i Real u subotu jeste da su odsjekli Xavija i Iniestu i dopustili su Messiju da kruži više manje.
    Što reče bvdlga kada mu oduzmeš ovu dvojicu njegova magija opada i nestaje mu mane.

Vjerujem da je greška većine ekipa ta što svi striktno čuvaju Messija ko kera dok ova dvojica čarobanjaka pozadi rade što im je volja.

8. Не волим одбрамбени фудбал. Једноставно, само замислим шта би било да гледам 2 дефанзивне екипе како играју једна против друге. Дигао бих руке од тога. Криво ми је што су касапини прошли.

9. Пеки је мало раније објаснио.

10. који сте ви немачи појма навијате за тим који не сме ни да игра фудбал а притом троши десетине милиона на појачања. то је оно класично мрзимо тим који је на врху јер је на врху, па ћемо да навијамо за прве пајсере који се појаве. смешни сте.

Plas van.

Судија је на мечу направио једну једину грешку, а то је што није Лампарду дао црвени после оног старта са две ноге у другом полувремену. Јесте да није старт много оштар био, али две ноге су две ноге, црвени одмах.

I kako sad to objasniti ovoj gomili idiota? Crveni čist k'o suza, penal malo diskutabilniji, ali je bilo kontakta. A za Lamparda koji startuje s dve noge žuti. I opet se Barsa optužuje kako su potplatili sudije ili koji već kurac. Jebote, gde ja živim... Ljudi ne mogu da budu objektivni i ne bi priznali činjenično stanje taman da ih jebe čamuga od 30 santima. A što se tiče prolaska Čelsija, nije džaba rečeno sve se vraća, sve se plaća. Moralo je to da se vrati zbog one krađe u Londonu na ovakav ili onakav način. Krivo mi je mnogo što je Barsa ispala jer su imali pregršt prilika i na Stamford Bridžu i na Kamp Nou i naravno dokazali da su mnogo bolji i kvalitetniji tim. Ali i pored ovakvog fudbala, ako se to može uopšte nazvati fudbalom, koji je Čelsi prikazao i koji je ubedljivo najgori i najgovnarskiji fudbal koji sam ikada gledao, Barsa nije zaslužila da prođe dalje zato što nisu mogli da pronađu bolji način do Čelsijevog gola od 500 dodavanja pred šesnaestercom. ŠUTNITE NEKAD, JEB'O VAS PAS RETARDIRANI! A vi se radujte ovakvom prolasku Čelsija kad za bolje ne znate. Jadno. Mnogo jadno.

Da ti izlomi noge može svako, da da pas petom kroz pet ljudi, i ne baš.

+24871357815784267894237869345

Što reče bvdlga kada mu oduzmeš ovu dvojicu njegova magija opada i nestaje mu mane.
    Vjerujem da je greška većine ekipa ta što svi striktno čuvaju Messija ko kera dok ova dvojica čarobanjaka pozadi rade što im je volja.

Upravo tako. Ali ako neko uspe ovu dvojicu da sačuva normalno i da igra normalan fudbal, ja mu skidam kapu. Tada bih apsolutno svakome, pa i Realu, čestitao na fantastično odrađenom poslu, ali ovo što se radi apsolutno nema smisla. Stalno ponavljam ono što je Čelsi uradio na Kamp Nou u onom dvomeču 2009. kada je Hidink tako zatvorio Barsu da ja to u životu nisam video. A Čelsi na tom meču uopšte nije imao sreće. Ja sam tada stalno ponavljao svaka čast i Hidinku i Čelsiju jer su igrali normalan fudbal, doduše malo defanzivniji, ali nikakve preterane zamerke nisam imao. Fudbal je postao totalna taktika i ono malo timova koji pokušavaju da očuvaju lepotu igre jednostavno će propasti ovako kako je Barsa propala u ovom dvomeču. Taktika i uspeh ispred svega. Eto u šta se fudbal pretvorio.

11. ta "umrtvljena" igra Barse je posledica toga što se svi zatvore protiv njih (a ista ta Barsa u odbrani igra presing na svakoga, bez presedana). A onda se mora strpljivo, mudro, okolo, probaš jednom, drugi, peti, deseti put... moraš da "melješ" kad niko neće da igra FUDBAL. Jebem li, ova industrijska verzija fudbala mi se nikad nije svidjala, ja sam uvek pre za JOGU BONITO. Da ti izlomi noge može svako, da da pas petom kroz pet ljudi, i ne baš.

Sad ispade da ceo svet sad igra defanzivan fudbal dok lepršava Barsa udara kurcem u čelo..Pun mi je više kurac te lepršavosti, nek su ispali ljigavštine jedne odvratne dobacuju se dok ekipama ponestane koncetracije i odma aj da probamo da damo gol..
    Mršte gamad u ćumez i gledajte sutra šta je to napadački fudbal sa obe strane..

12. Ja se radujem jer gotivim Čelzi, a Barselona mi se malo gadi. Ne što su foliranti, ili zbog načina igra već što sam rasista, a ekipa im je puna ciganjštura.

Čisto sumnjam da bi se iko odrekao Zvezdine titule zbog slične ovakve igre protiv Olimpika.

Arsenal je pokušao da se nadigrava s njima, pa su primili 4 komada. Čelzi je jedino ovakvom igrom mogao da prođe, jer je Barselona daleko bolja.

Razumem da se ljudima to ne sviđa, i da sa tom igrom ne zaslužuju finale, ali ne mogu da ukapiram da njih neko krivi što su tako odigrali. Jok, sad će da se otvore i da prime 6 komada da bi ljubitelji fudbala bili zadovoljno. Bole ih kurac, prošli su u finale. Ako bude potrebno, u finalu će da se svi popakuju u peterac, samo da bi osvojili.

13. Попуши ми плодни орган и пикавци сепаратисти и буржуји из града смрада. ФОРЦА ЈУВЕ ДО ТИТУЛЕ ЛИГЕ ШАМПИЊОНА.

А од ови' троје што је остало нека освоје нацисти. Јебу маме како играју у ЛШ.

Догодине, бјанконери владари Европе.

14. E upravo je u tome i problem, Tulumbac, što se fudbal pretvorio u to, i to nije ništa novo, ali ovo što sam video u ovom dvomeču stravična je slika toga. Naravno da ne treba da se otvaraju, niko nije lud da se otvori protiv Barse (doduše, bilo je pokušaja, pa su završili neretko s petardom u bulji), ali ono je bre totalna sramota! Razumem ja tu foru da sigurno skoro svakoga ko igra i ko je u nekoj jačoj evropskoj ekipi boli kurac što se ne igra lep fudbal, ali daj da ga bar očuvamo u granicama fudbala, a ne da ovo gledamo jebote!

15. Kad imaš granitnu odbranu, u napadu može igrati bilo ko.
    Npr.
    http://www.novosti.rs/upload/images/2011//12/2812j/sp-kasalica1.jpg

16. Tактика је вечерас победила, ништа друго. Челси свесно ишао на јаку одбрану, чврсто, типично енглески стил. Ризиковали картоне, па сад пола тима не може да игра финале, ал јебига, исплатило им се. Сви у бункер па нек се миџети додају до сутра, пошто муда да шутају са дистанце немају. Што неко рече, пустили их на бок, дали им центаршут и само чекали лопту јер су дупло јачи у скоку, и само избијали. Друго се и не може очекивати кад Барса напада са 7-8 играча константно, а још се скоро цела утакмица игра са играчем мање. Нигде не пише да је забрањено да се игра тако.

17. Naravno da ne treba da se otvaraju, niko nije lud da se otvori protiv Barse (doduše, bilo je pokušaja, pa su završili neretko s petardom u bulji)

Pa šta onda da urade?

18. И баталите то "оћемо леп фудбал". Као да њих заболе да л' се гледаоцима свиђа. Фудбал је данас бизнис. Челси хоће ЛШ, Челси прошао даље, навијачи Челсија задовољни, Роман задовољан. Боле њих курац за остало.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.