U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Odgovaraš sam sebi.
Trpaj drlu...Došao Čelzi sa autobusom i vratio djecu kući sa ekskurzije.....
Život čoveka koji je sudio polufinale LŠ je okarakterisan mizernim od strane balavca koji sedam dana jede đevrek bez susama da bi uštek'o za tiket. TITO, RODITELJU, VRATI SE!
bruka sudjenje bruka
Jeste, smorio je lik mnogo. Ne mozes stalno da dobijas utakmice kad imas igraca vise, i penale za svaki pad(mahom teatralni). Dzankaro, cekamo te na Kladionici,batali LS. :)
Trpaj drlu...Došao Čelzi sa autobusom i vratio djecu kući sa ekskurzije...
а нова деца стижу за девет месеци, кол'ко јебаше валдеза, ако не окоти близанце ништа није урадио, ллоол
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578873_317883641616843_100001856303215_773598_469363370_n.jpg
Ево да пробам неку анализу "спорних" ситуација и предрасуда о Барси.
1) Црвени картон. Да.
Тери удара Санчеза без лопте. Кукавички и мучки са леђа. Фудбалска правила кажу - црвени картон.
Човек који подржава овакво понашање се или не разуме у фудбал или је по дефолту дивљак. Такви играју рагби и боћање.
Имате на нету да погледате како Артест ака Мета Вордл Пис удара једног играча без лопте, после коша, лактом у главу. Видећете каква ће казна бити.
Ако има правде на којој толико инсистирате Тери ће бити кажњен и са неколико утакмица неиграња а и новчано.
(2) Пенaл. Да.
Контакта је било. Ево и овај наш кукавни стручњак је потврдио. Kрај.
Лаик: " Али фаул није био за пенал! Зашто ми то радиш УЕФа децхко!?"
Врсни познавалац : " Фаул у шеснес' метара је пенал. Не постоји фаул за пенал, то је измишљотина оних који од фудбала у животу имају 2 партије ПЕС-а.
(3) Играчи Барселоне су цигани који се ваљају по терену. НЕ.
Погледајте колико се један Дрогба, животиња која је бар два пута крупнија од сваког играча Барселоне ваљао по терену. Мислим да је баш Аца изнео податак.
(4) УЕФА помаже Барселону. НЕ.
Памтите само кад Барселони свирају пенале а када их оштете онда ником ништа. Нико није потрошио 0.1 секунду времена да анализира сумњиви гол Реала у Класику нпр али зато се Барсин пенал од пре 5 година и дан данас препричава унуцима.
Укратко, љеп поздравем на Челзите фанови, и пуно среће у финалу, али свој клуб се не подржава пљувањем другог него истицањем сопствених позитивних страна који, нажалост, Челзи за 180мин није показао ИЧ.
Aj Tulumbac Broz ne podjebavaj čoeka. Šta će mu susam!
појаснио вам је СиМ.
Челзи нема квалитет? Ололо, можда нема толико талентоване појединце, али има фудбалере који знају да обаве посао за који су плаћени! Барса треба да се такмичи у јогабониту, а на траву излазе сивоње попут Дрогбе које имају муда диздрже притисак и зајебуне противника кад је најтеже! Мрште љубоморне курве!!!!2111! Ите играјте салсу.
Jel SiM, jel to Barselona prošla u tvom univerzumu?
Напротив, има паклене играче. Баш ЗАТО је срамота и штета што се бране са таквим тимом и не желе да се надигравају. Хвала ти што си схватио поенту, то покушавам да објасним људима од прошле недеље.
Није прошла, укупан резултат 3:2 за Челзи.
Сад, какве то има везе са овим горе што сам написао?
http://www.chelseasite.com/media/galeria/94/2/8/1/3/n_ramires_nascimento_ramires_santos_do_nascimento-2183182.jpg
http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/2083535/2/stock-photo-2083535-football-used-isolated-old-style-soccer-ball-on-white-background.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/9064/thomasbeatie.jpg
Za razliku od prolaza Barselone prije nekoliko godina, Čelzi je sad prošao čisto. Igrali su kako su morali da prođu. Drago mi je zbog trenera. Barselona nije imala sreće. Možda! Sreću nekad treba i zaslužiti. Ima 300% posjed lopte, a šutne 10 puta na gol. E pa jebem i ja takav fudbal. Šutaj bolan! Zato Čelzi šuta i sa centra.
osim reala, ko bi se god uzeo nadigravati sa barsom izduvao bi ga... kao npr. milan ili bilo koji drugi klub... ovo je jedini način da se ovi eliminišu i čelsi je to iskoristio i kraj priče...
Сима не разуме да је ово 2012. година и да је време ФРАНЦЕ 98 одавно прошло. Децхко, модеран фудбал изискује минимум утрошка енергије са максималном стратегијом и издржљивошћу у одбрани. Пожељни су изненадни напади и контранапади, како би се противник усро у гаће. То је Челси вечерас радио, попишао им се на њихов начин игре. Нема више шта да се прича. Није ти ово Куп Либертадорес па да пада 11 голова по мечу. Немој да се зајебавамо.
Ево и да ја звекнем један пост па да пичим на спавање.
Првенствено свака част фудбалерима Челсија који су се одрбанили са играчем мање , није да су нешто играли али реално та дефанзива им је била једина шанса да пређу преко Барселоне и успјели су у томе. Ово је реално фудбалска антипропаганда јер се каталонским чмаровима мора прзнати да играју најљепши фудбал , ал' им се са кусуром вратило оно што су урадили Челсију 2009.
Још сјутра да Бајерн избаци Реала па да гледамо мушко финале.
Marvelous, a ti bi inače voleo da gledaš takve tekme i takav fudbal stalno kad su drugi klubovi u pitanju (da zanemarimo tvoj, tj. vaš hejt prema Barseloni)?
Čestitke Čelziju, sa 100 posto uspešnosti u 180 min (3 šuta/3 gola) i treba da prodju u finale, u kom će im se, nadam se, bilo ko od ova dva tima popišati u usta.
Све што имам да кажем је да немам ништа за рећи! http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560481_332982653436131_285789648155432_858187_1238717375_n.jpg