Ko poslednji pobednik (112)

1. за 2, 3 сата

2. Ja ne mogu toliko, posle bih išla na ispiranje mozga :))

3. MOJ NOVI AVATAR JOS VISE JEBE

4. O,pozdrav svima! :)

5. e idem ja po novine i u kladionicu...

nema šamse da pobijedim, sad će mun zaključati kad žemsko bude zadnje postovalo...

6. Neće Buri,ne brini-ja sam pretplaćena na NEpobeđivanje :))

7. Vozdra, buri.

I tako, narode, šta radite za kompom po ovako lepom danu? :))

8. Отишо сам на шљаку

9. Ja čekam da idem kod mame na ručak-hehehehe,danas ne moram da kuvaaaaaaaaaaam!!! :)))

10. jbt, blago tebi gogo... al' idem i ja kod tetke lololololo

11. I tako, narode, šta radite za kompom po ovako lepom danu? :))

Evo čekam da mi se vrati osećaj u desnoj strani tela od injekcije, borim se sa temperaturom i bubrezima. Jebem ti bolest.

12. Pa ko ti je kriv kad sjediš na ladnom betonu :P

13. Eh, da je beton...

14. đe si stakleno...

nije valjda toliko savladalo, da nisi mogla dolaziti ovi' dana?

15. Pa jeste, temperature oko 39.5-40.5. Kad spadne na 38, čini mi se da bih mogla maraton trčati da nemam bolove..

16. u jbt, ti se baš sjebala... ne znam šta bih ti rekao... bjež u deke neke i masiraj se rakijom...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.