Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Izabrala sam nekoliko jela gde sam neprikosnovena. Ostalo kuva moj muž.
Ko te i čime zadužio?
Моја свекрва. Увек је ту кад је ми је густо.
Шта ти је неостварена жеља?
Neostvarena zelja mi je da budem profesionalni rugby igrach u npr. Francuskoj ili bilo gde u Britaniji.
Koliko sarmi zavijesh za 3 minuta?
2
А колико ти можеш да поједеш за то време?
Pa, jedno 4 ako mi stomak plache.
Ko je glavni u vashem "Mara" klanu na Vukajliji i zna li se tachan broj sledbenika?
Свака Мара је Мара за себе.
Шта радиш кад пада киша?
Smorim se mnogo jer me cheka vadjenje vode iz auta jer su mi pala suvozacheva vrata a i keder je mator.
Kako to da nijedna od "Mara" nije smarach? U chemu je tajna?
Уме Мара и да смара, али ретко.
Шта те највише нервира?
Glupavi ljudi koji ništa ne kontaju...
Šta ćeš biti kad porasteš? :P
Shto se Vukajlije tiche, definisanje nechijeg komentara a ovako zavisi...
Kome se najmanje obradujesh?
Рачунима.
Шта радиш кад неко не схвата да се зезаш?
He nastavim jos surovije da se zezam :)
Sta radis kad ti puknu pantalone na sred ulice?
Није ми се још десило. Вероватно бих поцрвенела.
Колико сати спаваш?
Od 5 do 8 sati.
Jel' mozesh da zaspish na ledjima? Ja nikada.
ja samo na ledjima spavam!!!
Jel spavas u pizami? Ja nikad :)
Ne od kad znam za sebe.
Jel' chesto sanjash?
Не, вероватно зато што јако мало спавам.
Да ли се цењкаш?
Ne jer sam ovca, mogu samo da podignem prvobitnu cenu :(((
Kako ti pochinje dan?
Zvonjavom jebenog alarma :)
Da li se može reći da si kontraverzna osoba?
Pa, samo kad sam pijan pa kontra i averzija sama po sebi navire, inache sam samo osoba bez prideva na latinskom.
Kad si poslednji put prdnuo i drugog za to okrivijo? :)))