Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
лажем,само кад сам у опасности...
КАДА СЕ ЗАкунем у сестру...НИКАД НЕ ЛАЖЕМ
Исто питање
lazem kad ne zelim da povredim.
istina boli visheeee..
shta mislish o ljudima koji lazu da ne bi povredili nekoga? :)
zavisi šta kriju
da li ste nekad bili na tv
da
ne znam xD
sta predstavlja to na avataru
moje lice i bista
Sta mislis dal da jedem picu?
Ah, da jedeš, kad god ti se pruži prilika, ali retko pojedeš celu.
Koliko imam godina?
imas 35 ali izgledas znatno mladje :) imas dvoje dece koji su ti mozak popili ko vrane :)))
Koliko treba puta muskarcu da se kaze neka stvar da bi mu dosla do mozga?
Ako kažeš više od dva puta, možeš da se okreneš, odeš i potrudiš se da ga smestiš na nevažno mesto.
Šta treba t e b i da ti se ponovi (kaže) više puta?
treba da mi se kaze vreme i mesto sastanka.. uvek to zaboravim
Koliko imas godina?
47
A ti?
23
Da li imas decu i ukoliko imas koliko godina oni imaju?
:) dodje ko neki intervju
12 i 17.
Ima dečka?
Ne :( ostavila sam ga... :((
Udata - razvedena?
Udata, razvedena, sada udata .
Radiš, studiraš?
Studiram prava... bavim se gimnastikom..
Joooooj Majav ima se staza a? :) ja koje sam kurate srece udati se necu a ti dva puta :))))
More ili planina?
Jana nikada ne pije vodu "Jana" sa limunom..
Obadva, sestro slatka...ne bi ja to delila....
KO te najviše obradovao prošle nedelje?
Najviše me je obradovao šef kad mi je dao slobodan dan.
Bojiš li se starosti?
Старост се боји мене. ;)
Да ли умеш да куваш?