Prijava

Ma ko priča o deci i njihovim političkim stavovima, šta lupaš?
Deca mogu itekako da znaju da država ne valja, na intuitivnom nivou svakako.
A ZAŠTO ne valja, to će im se reći kad porastu... možda. A možda izrastu u neke zombije koji ostanu na nivou desetogodišnjaka pa na ovakvim temama prosipaju bisere poput:

Lepo me nasmeja pa dete od 10 godina ne zna da veže pertle a zna da je u srbiji loše stanje hahaha jebote mene je sramota kad vidim na ovoj temi da neki koji 2003 nisu znali ni slince da obrišu sami sad pametuju o tome ko je i zašto ubio zorana

(Mislim, ima ih još, ali nekako sam se zakačio za ovaj primer, slatko mi.)
I ovo sa istorijom, Reme,
http://www.dailyhaggis.com/wp-content/uploads/2009/08/o_rly.jpg
ne razumem čemu to, al' 'ajde.

I ti jebeni istoričari... Ko je još video da nešto iz prošlosti možeš da proučavaš ako nisi lično učestvovao u tom događaju??? Nisu bili ni u planu kad se dogodio Prvi svetski rat, a oni pričaju o tome ko je i zašto ubio Franca Ferdinanda! Šta, bre, oni znaju o tome?! Sramota me kad otvorim udžbenik iz istorije. Bitka kod Termopilskog klanca - pffff - ko je to još video?! Da nisu možda tada živeli tamo, a?!

Evo zašto.

Mada ne vidim zasto su godine bitne i detetu od 10 godina i coveku od 40 je vrlo lako da vidi da je u Srbiji tesko sranje

Ma ko priča o deci i njihovim političkim stavovima, šta lupaš?

Verovao ili ne, pun mi je kurac onih koji znaju da je sranje, a ne znaju da kako da prevaziđu to sranje. I čekaj Đinđić je do jaja, zato što je ovde sranje?
Ma daaaaaj.
I da, ne verujem da bi nam bilo bolji da je on poživeo, štaviše isti kurac. On je po meni samo malo bolji lažov od ostalih. A naravno da mi je žao svakog čoveka koji izgubi život, na ovaj ili onaj način. Pre svega zbog njegove porodice itd. Jebe mi se za politiku. Ali ja ovde neću ulaziti u neku raspravu o Đinđiću iz prostog razloga što sam imao 11 godina kad je ubijen, tako da nisam kompetentan da pričam o njemu i njegovoj političkoj karijeri. A ovo dizanje u nebesa je mnogo glupo.
EDIT: A Džanki koji je najbučniji na ovoj temi je tada imao 7/8 godina, pa sam se zbog toga ubacio u raspravu.

Logično je da kad su nam svi političari sranje kukamo kako je bio do jaja ovaj jedan što je umro. Da nije tako, bilo bi mnogo depresivno. U stvari...

Ali ja ovde neću ulaziti u neku raspravu o Đinđiću iz prostog razloga što sam imao 11 godina kad je ubijen, tako da nisam kompetentan da pričam o njemu i njegovoj političkoj karijeri.

FUUUUUUUUUUUUUUUUU
Zato sam i napisao ono o istoriji, ali očigledno nisi shvatio poentu. (Mali hint: bila je u pitanju ironija).

PA ŠTA AKO SI TADA IMAO SAMO 11 GODINA? Sada imaš 19 i možeš sve da saznaš o Đikiju i njegovoj karijeri. Ali "tebi se jebe za politiku", ali si zato odmah spreman da generalizuješ "da je bio bolji lažov od drugih". Zato ova država i konstantno propada.

Logično je da kad su nam svi političari sranje kukamo kako je bio do jaja ovaj jedan što je umro. Da nije tako, bilo bi mnogo depresivno. U stvari...

Upravo Gambi, nije bitno koji je taj, važno je da je umro/poginuo i da ne može da nas demantuje.
Očekujem da neko napiše neku epsku pesmu u stilu Kraljevića Marka ili tako nešto.

Upravo sam i protumačio tvoj komentar kao ironiju. Naravno da može dosta toga da zna kao što dosta toga znamo i o raznim bitkama i kurcima i palcima. Nego ti ne kapiraš poentu mojih komentara, ti govoriš o tome da dete bez obzira na to koliko je godina imalo može da zna mnogo toga o Đinđiću, a verovao ti ili ne, mnogo manje se više manipuliše novijom istorijom nego istorijom Egipta, Grčke i Rima na primer. Tako da ne možeš pouzdano da se informišeš, jer su svi subjektivni na ovaj ili onaj način.

Ја сам своје реко, ви сад лупетајте шта оћете.

PA ŠTA AKO SI TADA IMAO SAMO 11 GODINA? Sada imaš 19 i možeš sve da saznaš o Đikiju i njegovoj karijeri. Ali "tebi se jebe za politiku", ali si zato odmah spreman da generalizuješ "da je bio bolji lažov od drugih".

Đikiju?! Daaaaaaj. Tako ne tepam ni svom kučetu, a njemu ću da tepam.
Usput, očigledno je da je bio bolji lažov, inače se ne bi masa baš toliko popalila na njega. Drugi razlog je to što je mrtav. Govori ništa ne znače, cenim samo dela.

U suštini, verovatno je bio dobar čovek, čim je mrtav. Demokratska stranka danas. (pre dva dana)

http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME

Да Ђинђић није умро, остао бих поштеђен смеха због овог видео клипа.

Ovog u crnoj majici niko ne može da čuje, ne hvata mikrofon njegov glas lol

Da zoki nije umro svet bi bio uskraćen za ovako preteran video hahaha
što se tiče ovog da desetogodišljaci imaju mišljenje prilažem sledeći sterpo
http://vukajlija.com/posteri/sta-mislite-78669.jpg?1300138160

Ne mogu da se oduprem utisku da dosta vas ovde cisto pljuje po coveku jer ste u tom fazonu, i verujem da vas politika zanima koliko i Suline reforme plebejskog tribunata, ali isto tako verujem da bi i njega pljuvali jer ste vi prosto u tom fazonu...

Usput, očigledno je da je bio bolji lažov, inače se ne bi masa baš toliko popalila na njega.

Ne ostavljaš ni mrvicu mogućnosti da se "masa popalila" zbog nekih njegovih dobrih osobina?

Hahahaha a Haze gde nađe Sulu dragog da nam porediš sa reformatorom najboljim na svetu, nije baš toliki zlotvor Zoki bio... :)))

Ne ostavljaš ni mrvicu mogućnosti da se "masa popalila" zbog nekih njegovih dobrih osobina?

Ne, ja sam đubre. Masa se loži na dobre govornike, a takvi su najzajebaniji na vlasti. Svakog političara smatram lažovom, dok ne dokaže suprotno.

Ne znam po kom je tebi osnovu Sula toliko zlo, barem sto se tice te reforme koja je u sustini bila korisna.

Mda, da... možda zato što stoji u svim popisima pod nazivima Najveći zlotovori u istoriji...
edit-ali u pravu si, što je čovek voleo svoje prijatelje, uffff
.......

I vi šta pričate o deci, zaboravljate onog mlađahnog Pocestu, kako li se već preziva, a?