"1389"

1. Kada bi se snimao rimejk kosovskog boja...
    Ko bi rezirao? Koji glumci? Realniji scenario ili totalno po pesmama? Da li bi trebalo uloziti mnogo novca u taj projekat itd.

2. Po meni glumci....
    Bata ž, čkalja, paja čutura... Stara klapa bi mi bila naj za tu ulogu iako su pod zemljom...

Što se scenarija tiče... Fifti-fifti... Vjerovatno bi po pjesmama bilo malo zanimljivije...

Novac.... Pa...... Mislim da bi trebalo dosta u pm, a i što da ne, ipak je to bitan događaj

3. Bilo bi najjace kad bi mogla ona ista ekipa da radi film samo sa vecim budzetom!

ali posto ne moze, onda:
    Sergej Trifunovic-Milos Obilic
    Glogovac-Bajazita ili Vuka Brankovica
    Rade Serbedzija - Lazar
    Petar Bozovic-Sultan
    Dragan Micanovic-Toplica Milan
    Milan Vasic-Kosancic Ivan
    recimo, moze se tu naci jos dosta kvalitetnih glumaca i likova, ali ovo mi je prvo palo na pamet!

4. Saša Popović da bude murat, cisto jer ga raspore...

5. Pa ja ne bih koristio ove naše poznate glumce za te uloge jer imamo sada neku jako jadnu i smešnu generaciju a i u tom filmu treba da glume srpske vitezove. Treba tu malo veći ljudi i opasniji a ne ovi pičkasti

6. Sergej Trifunovic-Milos Obilic

Ironije li gadne...

7. Rasel Krou da glumi Obilića

8. Obilić je epizodna uloga, a za epizode je kod nas najbolji Bogdan Diklić :)))

9. Ironije li gadne...

хаха... мени је онај филм до јаја... као и глумачка екипа... не бих га никако римејково...

10. ja mislim da josif tatic treba da bude milos obilic.

11. Rasel Krou da glumi Obilića

Potpisujem.
    A Murata Entoni Hopkins.

12. Jug Bogdan- Martin šin

Boško Jugović- ČARLI ŠIN

13. Dragan Bjelogrlic sve,od produkcije i rezije preko sporedne zenske uloge do keteringa,on se vec specijalizirao za to.......pomijara jedna.

14. a vuk brankovic....rej liota ahahahah

15. Sergej Trifunovic moze i Bajazita da glumi, jos bolje Vuka Brankovica :P

16. Saša Popović da bude murat, cisto jer ga raspore...

Реално, најбољи предлог.

17. I Ceca da glumi Kosovku djevojku.

18. a ona 2 slepca? ja mislim da te uloge treba dodeliti madzgalju i onom drugom smoru iz flamingosa...a ako prave ameri film da to budu statham i jet li.

19. Milos Obilic - Bred Pit
    Lecic - Bajazita (Cuci mu uloga)
    Rade Serbedzija-Vuka Brankovica
    Son Koneri - Lazar
    Nikola Pejakovic-Sultan
    Dzoni Dep-Toplica Milan
    Neki novi lik-Kosancic Ivan
    Andjelija - Knjeginja Milica

Spilberg naravno :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.