Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ej a ko ce da bude hecim? jel vlada stojkovic?
Miloš Obilić - Vlade Divac
Car Lazar - Lane Gutović
Milica - najbolje bi bilo Džena, al ne znam dal bi tela...
Vuk Branković - Boris Tadić
Bajazit - onaj što glumio u onoj turskoj seriju, bem li ga...ili Čeda Jovanović
Murat - Krkobabić...možda ga stvarno ubiju, drugačije taj neće da mre...
Онур? :))
Milos Obilic - Norton Edvard!
Bajazit - Alan Rikman
Vuk Brankovic - Tom Henks
Lazar - Džefri Raš
Sultan - Vilijam Šatner(deni krejn)
a sto me svi kuliraju za ona 2 slepca...to su 2 krucijalne uloge.
Starijeg slepca će da glumi Morgan Frimen al' ćemo ga ofarbati u belca a mlađeg slepca će da glumi Hju Grant jer on je najveći slepac od svih glumaca
Nema farbanja. Da pokažemo kako poštujemo ljude drugačije boje kože sa invaliditetom.
Vuk Branković- Vuk Drašković
Srđa Zlopogleđa - Silvester Stalone.
odbijam da gledam film bez nikole koje....nek glumi lik bracu jugovice....svih devet...
a ko ce da glumi slugu milutina???
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199668_180155535364183_100001092145080_417016_3082768_n.jpg
to alieeeen!!!!
Erik Bana bi bio dobar za Kobilića. Već se dokazao u ulozi Hektora i takva uloga bi mu bila ladovina.
Sergej Trifunović posle incidenta sa majicom može jedino da igra onog Bogoja što šteka dlakavi kozji sir u torbi.
Ne bi bilo lose da sa Turcima snimimo zajednicki film, da se snimi onako manje vise realno, bez nekog veceg pobednika u bitci. Oni nek posalju svoje glumce, al ne one plavusane iz serija, mi nase i to je to :DD
NE! Ja oću epski spektakl! Spektaklčinu!
моје скромно мишљење је да бих ја требао да глумим цара Лазара лично, јер сам 1389. на ранку...
Zamislite da tarantino rezira lolo
Chapter one-sloughter at knez's dinner
:D